Fantastisk Q3 og Q4 prognoser


Dette ble meget bra og det ser nå ut til å løsne igjen med svært gode utsikter for Q3 og videre inn i 2020. Nikola sier også nå at de kommer med store nyheter i neste uke. Ikke utenkelig at HEX er involvert her og som har ligget i kortene lenge med de siste godkjenninger i USA.
royroy
30.10.2019 kl 10:19 627

Blir spennende å se kursmålene som dukker opp nå fremover
Sann
30.10.2019 kl 10:46 546

Fikk lastet opp mer i dagene før Q3 og fyller på mer nå før markedet ser potensialet for alvor, dette går den rette veien i årevis fremover.
Sann
30.10.2019 kl 10:58 496

HEX:VENTER POSITIV UTVIKLING I AGILITY, UPS-SALG FRA 4.KV -BANDELE
Oslo (TDN Direkt): Hexagon Composites forventer positiv utvikling på tvers av alle segmenter i Agility Fuel Solutions (AFS), og selskapet venter at fjerde kvartal vil bli det sterkeste kvartalet for AFS i år.

Det sier finansdirektør David Bandele på tredjekvartalspresentasjonen onsdag.

Finansdirektøren sier at selskapet har en markedsgjennomtrenging ("penetration rate") i Heavy-Duty Trucks-området på rundt 1,5 prosent i Nord-Amerika.

-Hvis du tenker på fremtidig vekst, så er dette et område som er spennende. Bare å doble markedsgjennomtrengingen vil ha en betydelig positiv påvirkning på Hexagon Composites. Vi ser at bærekraft blir en mer tydelig faktor i dette området for UPS, og at det blir en proposisjon drevet av mer miljø, noe som er bra for Hexagon, sier han.

I oktober forlenget Hexagon Composites den eksklusive langtidsavtalen med UPS med tre år, som representerer en totalverdi på mellom 65 til 95 millioner dollar over treårsperioden (TDN Direkt-artikkel 09.10.19).

Bandele sier at UPS-kontrakten kommer til å "change the game" fremover.

-Salget av medium-duty vehicles til UPS vil allerede begynne i fjerde kvartal, sier han. Bandele sier at den nye avtalen er 2,5 ganger større enn den forrige avtale selskapet signerte med UPS i 2016 og at selskapet er godt posisjonert til å levere betingelsene i kontrakten.