NANO - Kjøpsanbefaling!!! Kursmål 72 kroner!!!! 🚀🚀💵💵😀😀


DNB Markets gjenopptar dekning på Nordic Nanovector med en kjøpsanbefaling og kursmål på 72 kroner!!!!!

https://finansavisen.no/investeringer/aksjeanalyse/2019/10/30/7467853/dnb-markets-anbefaler-kjop-av-nordic-nanovector

NÅ GÅR NANO!!!!!!! 🚀🚀🚀💰💰💰😀😀😀
Redigert 30.10.2019 kl 14:12 Du må logge inn for å svare
Korsar
31.10.2019 kl 18:28 2244

Stinke,
du må slutte å fornekte fakta og forholde deg til selskapets egen guiding, som peker på nesten 2 år før data read outs foreligger.
DnB skriver det samme (etter å påpekt en burn rate på ca. MNOK100 i kvartalet pr. nå): DnB tror dette kan rekke ut H1 2021 og muligens til data readout (foreløpig guidet til H1 2021). For alle praktiske formål snakker vi da H2 2021 før man har systematisert data og kan sende søknad. Altså om 2 år - HVIS MAN UNNGÅR ENHVER FORSINKELSE FRA NÅ.
Men Stinke, du nekter altså på dette, som selskapet selv har guidet nå?!?


De fleste håper nå å få kjøpt under dr S berømte 12 blank,12 eller 32 før hjul?
focuss
31.10.2019 kl 18:59 2195

Nå er det jo slik at Nano er innvilget Fast Track og en av privilegiene dette gir er at de kan sende inn rapporter og data til FDA når de foreligger slik at de trenger ikke vente til slutt med å sende alt FDA trenger. Hensikten med dette er at hele prosessen kan gå raskere.De tar sikte på gjøre en interim avlesning 1H-2020. Så spørs det hvor flinke de er til å presentere og strukturere data underveis på en slik måte at det er til hjelp for saksgangen til FDA. Er dataene så gode som vi tror så får vi håpe FDA evner å ta en beslutning som gavner pasientene. Nano må da selv kunne gjøre en p verdi beregning av dataene sine for å sjekke statistisk signifikans.
Redigert 01.11.2019 kl 09:55 Du må logge inn for å svare
focuss
31.10.2019 kl 19:34 2137

Nå er slik med meg at jeg tar aldri hva en ledelse forteller som god fisk, dersom det ikke er i henhold til sunn fornuft. Det gjelder enten jeg mener ledelsen er for optimistisk eller for konservativ. Nano ledelsen har hele tiden skrytt av at deres data er så konsistente. Dersom de er like konsistente ved interim avlesning så bør det være en smal sak å vise at dataene er statistisk signifikante med p<0,05. Derfor ser jeg det slik at om ledelsen ikke klarer å få noen signifikante fordeler ut av det så ser jeg det som en tafatt og ambisjonsløs ledelse. At det ikke skal skje strider mot sunn fornuft. Det er også støttet av sunn fornuft at ledelsen ikke ønsker å skape flere forventninger som ikke blir innfridd.
frontal
31.10.2019 kl 21:45 1992

Jeg tror vi andre skal og få den muligheten dr. s fikk i sin tid.
Ha is i magen folkens..
Stinke
31.10.2019 kl 21:48 1981

Korsar, jeg spurte etter kilde, ikke at du gjentar løgnen din.

Du skriver minst et par år til søknad. Dette er direkte feil. Nano guider filling i 1H 2021. Her er kilde: https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/1.%20Nordic%20Nanovector’s%20pipeline%20-%20strategic%20insights.pdf
Dert er kun et drøyt år til. Ikke minst to som du hevder. Dessuten vil de begynne å sende papirer på søknaden betydelig føre dette. Det er fordi vi har Fast Track og den statusen gir oss tilgang til Rolling Review. Vi kan altså sende inn fortløpende BLA og NDA slik at behandlingstiden blir kortere. (om du forstår hva det betyr).
Du er altså på ville veier og kanskje det er på tide å sette seg inn i fakta før du skriver noe mer fundamentalt on selskapet. Gir deg en kilde til FDA og Fast Track også så har du litt å lese på. Men slutt med all denne løgnen, det gjør at ingen gidder å lese det du skriver og du blir stemplet som useriøs..
https://www.fda.gov/patients/fast-track-breakthrough-therapy-accelerated-approval-priority-review/fast-track

Focuss, vi har ikke fått BTD ennå, men har Fast Track. Det er sikkert det du mente. Det er dog meget sannsynlig at en søknad om BTD allerede er avsendt.
Redigert 31.10.2019 kl 21:53 Du må logge inn for å svare
Stinke
31.10.2019 kl 22:12 1937

Og for de som tror det bare er å hente en Fast Track status tar nok feil. Jeg lister opp noen av kriteriene fra FDA under her.
Det kan også bli aktuelt at Nano får Accelrated approval fra FDA som igjen tar oss enda tidligere til markedet.

For å få Fast Track:
- Showing superior effectiveness, effect on serious outcomes or improved effect on serious outcomes
- Avoiding serious side effects of an available therapy
- Improving the diagnosis of a serious condition where early diagnosis results in an improved outcome
- Decreasing a clinical significant toxicity of an available therapy that is common and causes discontinuation of treatment
- Ability to address emerging or anticipated public health need

A drug that receives Fast Track designation is eligible for some or all of the following:
- More frequent meetings with FDA to discuss the drug's development plan and ensure collection of appropriate data needed to support drug approval
- More frequent written communication from FDA about such things as the design of the proposed clinical trials and use of biomarkers
- Eligibility for Accelerated Approval and Priority Review, if relevant criteria are met
- Rolling Review, which means that a drug company can submit completed sections of its Biologic License Application (BLA) or New Drug Application (NDA) for review by FDA, rather than waiting until every section of the NDA is completed before the entire application can be reviewed.
Redigert 31.10.2019 kl 22:15 Du må logge inn for å svare

Må si meg enig med Korsar her. Det er veldig naivt å tro at det vil ta noe særlig mindre en to år fra nå. Og det er dersom det ikke er noen hindringer på veien.

Det folk glemmer er at Nano også skal overleve i perioden etter sendt søknad. FDA bruker i snitt 2.5 år på å behandle en søknad. Så H2 2021 så er søknaden sendt. Da kan søknaden ligge hos FDA til H1 2024. Jeg vet ikke hvor mange emisjoner vi snakker her men det er ikke få.
Redigert 31.10.2019 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
focuss
01.11.2019 kl 06:11 1732

NN
Hvor har du 2,5 år behandlingstid fra?? Nano har Fast track. Da skal behandlingen ta 6 måneder dersom de får Priority Review, ellers 10 måneder.

Jeg har aldri brukt blokkeringsfunksjonen på Hegnar, så NanoVector blir den første jeg blokkerer. Grunnen er desverre at jeg blir bare kvalm av innleggene hans. Innleggene hans minner om en blanding av avføring og spy, fulle av løgn og idioti. Kort sagt kvalmende.


Magisk analyse igjen Nanovekter...

Det er viktig at du bare tar med de som får AA slik som Nano kommer til å få i utvalget ditt.

Ikke glem, Betalutin er en meget effektiv single dose behandling med enestående QoL og ikke minst ekstremt kostnadseffektiv for sykehusene. Det er bare en eneste stor fest fra ende til annen...

Til slutt blir det penger av slikt.

Her diskuteres fremdeles pavens skjegg ser jeg. Korsar har rett i sine kommentarer. Det er bare det at noen ikke tar fakta innover seg. For min egen del så forholder jeg meg til forskningsresultater fra selskapet. Litt sånn "amerikansk markedsføring": We want facts!
Zuba1
01.11.2019 kl 09:02 1504

Forskningsresultater du.... Sånn type kommentar forteller mer enn tusen ord om din kompetanse på området.
Totalt skivebom, i likhet med NN.

Her har du snarveien til de såkalte forskningsresultatene du liksom forholder seg til: www.nordicnanovector.com
Nå trenger du bare og lære deg å lese. . . I...T
Redigert 01.11.2019 kl 09:08 Du må logge inn for å svare

Linken viser kommentarfeltet her på HO.....er det dokumentasjon?
sjerkyll
01.11.2019 kl 09:33 1415

Korsar og NV på lag, får man en bedre duo? Ikke kan de forskjell på readout og regulatory filing, og ikke vet de hva fast track er. I Korsar sitt hode er H12021 to år, siden han ikke helt har lært seg kalenderen enda. Jeg skal hjelpe deg; røft sett, på det meste er det 1 år og 8 måneder, på det minste, 1 år og 2 måneder. I tillegg er det muligheter for rolling review, hvor NANO kan stå klar med NDA og BLA i hånda og gi til FDA så snart det er klart, uten å måtte vente. "Worst case" vil da si at filing gjøres om 1 år og 8 måneder, at FDA bruker hele 6 måneder på sin review; da lander vi på 2 år og 2 måneder. Er det en potensiell case? Selvsagt, alt kan potensielt skje, vi vet ikke fremtiden; men det er faen meg ikke det selskapet guider. Jeg tror ærlig talt ikke det er noen her som kjøper dritten dere selger, men om det skulle være noen tvil om kompetansenivået til disse to; ta det med en bøtte salt.
frontal
01.11.2019 kl 12:21 1220

NN vil komme i 12 kr stykke, slik at vi alle kan handle der Doktor S handlet men det er ikke sikkert Jimmi klarer det. :-)

Må jeg minne om REK? Ledelsen feilet til og med der. Helt enkle elementære oppgaver som ledelsen er ute av stand til å gjøre.

Investtech har vært skeptisk til denne skifterett kandidaten i lang tid, og har hatt helt rett, selv om nano menigheten har gjort hva de kunne for å latterliggjøre dem.
Nedturen er langt fra over.

Ja, Investtech var jo mest optimistisk da aksjen lå på 129 kr. Da skulle den spurte videre oppover. Investtech stikker ut en finger og sjekker hvilken vei det synes å blåse, og robotenes konklusjoner har ikke så mye med "skepsis" å gjøre da dettte er ganske så automatiserte greier.

Av samme grunn vil følgelig Investtech være på det mest påståelige i sine konklusjoner like før bunnen eller toppen er nådd.
Redigert 01.11.2019 kl 13:26 Du må logge inn for å svare
oljen
04.11.2019 kl 14:36 723

DNB traff godt. Kun fire dager siden sterk kjøpsanbefaling kom. Fortsatt 188% oppside til 72 kroner, fra dagens ca 25 kroner. Reprisingen er i gang.

Kan fort bli en nyttårsrakett