Stordalen eier ikke flyskam eller skamvett

Lurulf
30.10.2019 kl 17:30 214

Denne storkjefta investor-hykleren tar virkelig klima på alvor. Han vil redde verden ved å forby biler i sentrum, og mener at kapitalistene må bli mer miljøbevisste.

Selv driter han i alt dette. Hans privatfly har siden høsten 2016 sluppet ut kulldioksid tilsvarende 3.600 vanlige flyreiser mellom Oslo og New York.

Og i dag ble det klart at han kjøper reiseselskapet Ving som utelukkende lever av at folk ikke har flyskam. Han kommer selvsagt til å gjøre alt han kan for at folk skal fly så mye som mulig.


Du kaller ham for hykler... har du selv "flyskam"?
Lurulf
30.10.2019 kl 18:03 194

Fyren er en hykler fordi han vil redde verden fra klimakatastrofe, men gjør selv det stikk motsatte - samtidig som han tjener penger på det.

Familien Stordal har da fått så ørene flagrer over sitt levesett og miljøengasjement i en mengde aviser rundt i Europa, det passet liksom ikke sammen.

Petter og fruen elsker å fly, helst privatfly og de elsker å kjøre sine biler og lever i overflod. Der er oss vanlige folk som må moderne vårt forbruk og flyreiser slik ar Petter og fruen kan opprettholde sitt enorme overforbruk av klodens ressurser og flyreiser med privatfly.

De er ekte mennesker med ekte verdier!

Han hyller Greta men det er jo akkurat slike som han selv hun rakker ned på, som snakker miljø på inn og utpust om klima samtidig som at han forurenser ukritisk selv.
Pengene er som vanlig det viktigste ja:-))

Alle som eier en privat jet får værsågod holde kjeft om andres klima gass utslipp.

Ihvertfall når han "eier" et flyselskap og et rederi i tillegg til privatfly og feite biler:-))
Han drukner snart i sin egen dobbeltmoral sammen en mengde andre.