AXA - Er dette Freddy sin plan ?


Dette skjer før bud, jeg er 100% sikker.

Freddy vil laste DNB opp med enorme mengder aksjer, og de vil pøse dem ut som short.
Dette vil senke kursen, ingen forstår noe, og så trigges salgslysten på folk. Kursen trender videre ned, Freddy ber DNB kjøre på, og så kommer stopp loss, og tvangssalgene. Selvforsterkende.

Man husker aktiv kapital, og det var kun en lykkehistorie for Freddy, og slik blir det denne gangen også.

Q1 ble lagt frem i vår, kurs 24 som høyest.
Q2 lagt frem i sommer, kurs 20,60 før det snudde noen uker før.
Q3 lagt frem i oktober, kursen var nede på 16,70 dagene etter. Svakt.

Trenden er ned, kusene fortsetter ned, og DNB mater på med short. Tipper han får den ned i 10 kr, og kommer med et GENERØST bud på 20% over sluttkurs, hvilket da vil være ca 12 kr.

Vent å se, dere hørte dette først av SS


SS
Som aldri redigerer et innlegg stort sett senere enn 1 time etter publisering. Noen ganger topic endres, men ikke innhold
Nestor
Eitel

Ja, dette er planen til Freddy!

SS

Sier mannen med mindreverdighetskomplekser skråsikkert!

Det er selvsagt lov å håpe. Men er du så sikker på din konspirasjonsteori
at du setter en short i påvente av at det du skriver skal skje.

SS er HELT uten komplekser. Trygg på seg selv, eminent hode og feita tradingferdigheter. Så SS står rak i ryggen her på forum. Snart er det ned igjen, og mange nick tørker JAFFAL bort herfra da!

Ellers er det flott og rørende at Funderer står frem som ivrig leser av Se og Hør, samt seer av Hotell Cæsar. Er blondina med krøller aktiv der enda som AdmDir?

Du har gjerne aksjer i Hotell Cæsar også, funderer?
Er det der kona di tar konferansene i helgene ? 😂😂😂😂
Du husker hvordan det gikk med en skipssjef kollega når hans kone stadig oftere var på konferanse i helgene 🤣

SS

Vet ikke hvorfor jeg gidder å gi denne posten oppmerksomhet en gang, da du er tydeligvis en total amøbe som ligger alt for mye til kai i dette "skipet" ditt. Det du antar da; er at folk selger så mye, helt ned til 10 kroner, tross rekordresultater og god drift. Logikken din er også helt idiotisk, selv om Oslo Børs er totalt fraværende i regulering, er det ikke et 3 lands aksjemarked heller, man kan ikke bare låne ut aksjer også "vipps" kursen er nede på 10 kroner!

Selvfølgelig vil Fredriksen ha aksjen til lavest mulig pris, dette er bare logisk. Selv om han vil betale 1 krone per aksje så betyr det ikke at det skjer. Husk at aksjen ikke bare inneholder småsparere + Geveran, men også andre store aktører :-)


Lurer også på hvordan Skipssjefen ikke er milliardær enda, da han gang etter gang har "rett" på absolutt alt med en aksje? Du må jo gå i millionoverskudd hver bidige dag med disse profetiene, eller følger du ikke egne råd?

Hvorfor selger de som kjøpte på 32.1 til 13.50 ?

SS

Millionær på lekepenger

Vet ikke om DNB har kuttet tilgangen din til realtidskurser men sist jeg sjekket er kursen til AXA 18 kroner.

Hanibal (karius):

Som jeg sa, Freddy beriker seg på dine aksjer med inngang 29kr

Jeg har advart deg i 3 år om Freddy, men først i dag innrømmer du at jeg har hatt rett hele tiden. Godt å se.

Godt å Se at Tenketanken og alle andre tok feil om warrants, og ss hadde rett i at han aldri kjøper til dobbel pris når han får til 50% rabatt over børsen. Snart dumper han ut via dnb til short og senker nivået slik at han får til 14-15 kr i neste runde. Man skal være blind om man ikke ser mønsteret.

SS