Tore Sagen

dirken
31.10.2019 kl 15:17 278

Ja, nå må han no platformes.

@ToreSagen
Til de som skulle være i tvil: jeg er ikke rasist. Jeg synes rasisme og fornektelse av menneskeskapte klimaendringer er noe av det flaueste som finnes.

De er jo rasister jo?

– Yo, Thor Gjermund Eriksen. Du og NRK har et rasismeproblem. Vi er mange som forventer at statskanalen lanserer et rehabliteringstiltak for disse hvite guttene i humor avdelingen! Tore Sagen er enda et symptom på en rasistisk kultur i kanalen. Ref radioresepsjonen fra 29 okt 2019 30min, skriver Hussein i en melding til kringkastingssjef Eriksen.
https://resett.no/2019/10/31/sv-politiker-mener-tore-sagen-er-rasist-yo-thor-gjermund-eriksen-du-og-nrk-har-et-rasismeproblem/
dirken
31.10.2019 kl 16:33 240

Hadde dette vært i USA hadde han fått sparken for å i det hele tatt tenke n-ordet som hvit. Heldigvis er det ikke like ille her til lands. Vi kan si og skrive neger selv om de fleste av oss avstår av åpenbare grunner.

Eller hva med Canada der statsministeren måtte stå rett og unnskylde seg i dag fordi han kledde seg ut som neger for 18 år siden?
Den som synes det er ok kan umulig være riktig naglet sammen i hodet.

Det var je og Martin Tranmæl som fant opp dette med banning i seks og tredve. Det var et landsstyrevedtak, og vi kom opp med disse ordene tell Norsk Språkråd:

Faen
Kuk
Helvete
Satan
Lavjøde
Neger
Rævsnok
Fettsatan
Kukskalle
Sotrør
Slendrian
Drittsekk
Møkkamann
Taterpakk
Slimål
Evnukk
Jævel
Morrapuler
Kuklest
Slubbert
Døgenikt
Taskenspiller
Homo
Hore
Og sædfuck

Heldigvis er det ikke like ille her til lands.Jøss, husker en som kalte en for "mokkamann" på spøk, det ble et underlig lurveleven og noen blondiner holdt på å svime av i salen:-((
Rett og slett et underlig samfunn vi har ordnet oss.

Men pussig nok, nordafor så er det faktisk lov til å kalle polisen forbaina hestkuk og komme unna med det:-)) Men det gjelder sikkert bare bleike poliser.
Redigert 31.10.2019 kl 19:30 Du må logge inn for å svare
Binders
31.10.2019 kl 19:35 165

Samfunnet har blitt litt rart skrudd sammen i det siste.
Ungdommen i dag forstår ikke hva en telefon kiosk i dag fungerer, med denne rare tallskive som dukker opp.