Hagen-saken, en etterforskningsskandale

Boobs
31.10.2019 kl 15:59 163

Så, her ser en nabo en "grå varebilaktig" bil ta en snarvei til huset samme morgen hun blir drept. Tilfeldigvis har ektemannen en grå varebilaktig bil.

Hvor dumme går det an å bli? For det første skulle man gått ut med om noen har sett ektemannens Citroen i tiden før drapet, feks parkert langs skogveier i østmarka, uansett skulle eventuelle siktede vært arrestert innen 2 uker, og avhørt av folk som ikke har hørt om Rachlew. Man løste faktisk saker innen dna og overvåkingskameraer og.
Etterforsknignen bærer preg av PK-karrierister, som har kommet seg frem ved å være formelle og politisk korrekte, men da løser man ikke saker som dette.
Redigert 31.10.2019 kl 15:59 Du må logge inn for å svare

Spør heller hvorfor denne saken boobses hver eneste dag i media ?

Helt utrolig og dette er også utført av noen som virkelig har ressurser og evne til planlegging. Får håp en får oppklart saken.

Boobses vi med dette hver eneste dag for at vår oppmerksomhet skal være rettet vekk fra kronekursfallet ?

Det er ikke vi som "boobses" - det er gjerningsmannen - politiet trenger en tilståelsesdom for at ikke rettsprosessen skal bli for komplisert.

Vi vet at ektemannens advokat, Svein Holden, er av en annen oppfatning enn politiet. Det sier litt... Og jeg sier ikke mer.