DNO. Svindler DNO sine egne aksjonærer?


Produserer de dårlige nyheter og regnskap på kanten av lovlighet for å gruse kursen?
For så å spille den snille eier med støttekjøp mens de allerede vet noe vi andre ikke får viten om før neste kvartal eller senere?
Dermed høster de aksjer i seg selv til innbrudds pris fra sine idiotiske aksjonærer som har ingen viten om realiteten rundt DNO takket være minimal informasjon fra DNO til de samme.

Aksjonærene er DNO. Sitter en long, er det vinn vinn at selskapet får kjøpt store mengder aksjer billig ,😉👍.! At noen vet,,,,,,,, kan / blir aldri bevist... 😄
mini3
31.10.2019 kl 19:58 807

Om så er tilfellet skal man jo bare kjøpe og sitte.
Man kan jo ikke være irritert fordi man får kjøpt noe billigere enn det burde være.
Jeg er strålende fornøyd.

Et aksjonærfiendtlig selskap, at folk gidder, mossa ler av dere. Hva har han fått til ....nada ! Jobben til mossa er å øke aksjonærenes verdier, han gjør det stikk motsatte ! Faroe ble nok et bomkjøp og et pengesluk. Ikke tro mossa jobber for dere, han motarbeider aksjonærene. Kan det være at han vil kjøpe hele Dno gjennom RAK og vil ha prisen mest mulig ned?

Tenk at kursen var på 10 tallet i dag, det hadde ikke Hausera trodd i 2005 da de fant olje på "elefanten'. Kursmålene var skyhøye, helt oppe på 600nok av Mølseter ))

Husker at du STEVE kritiserte DNO kraftig da de tilbakekjøpet millioner av aksjer for 5-6 kr noen år tilbake, de har nå dobbelt seg i verdi til glede for aksjonærene. Om noen år frem i tid, er muligenens situasjonen lik det vi så sist , men da med kurs 20-30 kr, og meget lykkelige aksjonærer som har en betydelig gevinst da med ledelsens tilbakekjøp som skjer nå?? 😉👍 Time will tell.
wwbwb
31.10.2019 kl 20:44 611

Ja, moral og anstendighet er noe dritt. grafs, grafs, grafs så lenge ryggen holder.