Riksrett for Erna på sin plass ?

kokkohill
31.10.2019 kl 18:37 4042

Solberg ber om meldeplikt til EU


EFTA-landene Norge, Island og Liechtenstein kaster seg inn i EUs interne debatt om et uhyre omstridt lovforslag: At kommuner og Stortinget må melde fra til EU om utkast til nye regler senest tre måneder før vedtak.


I et notat 15. februar går EFTA-landene Norge, Island og Liechtenstein ikke bare med på en slik endring.
Solberg-regjeringen og dens kolleger i de to andre landene oppfordrer EU til å gjøre det de kan for å innføre en slik meldeplikt.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/02/20/195553957/solberg-ber-om-meldeplikt-til-eu

kokkohill
18.02.2020 kl 18:17 491

Fra HF Q tråd ..... Og en må virkelig spørre hvilke mørke internasjonale krefter våre politikere er fascinert Av.....


St.meld. nr. 15 — Hovedlinjer i norsk utenrikspolitikk.
George Soros og hans ulike stiftelser og fond, herunder «The Open Society Institute (OSI)» representerer en mer eksplisitt politisk rolle for globale filantroper, med større vekt på direkte politisk påvirkning. Med årlige budsjetter på mellom 400 og 500 millioner dollar er han en potensiell maktfaktor i det voksende globale nettverket av frivillige organisasjoner (NGOer).
Slike private aktører har uten tvil ressurser, kompetanse og energi til å gjøre en forskjell. De utvider valgmulighetene for utviklingslandenes regjeringer og reduserer andre giveres relative innflytelse. Det kan gi friksjon og økte koordineringsutfordringer, men hvorvidt det er problematisk, avhenger av evne og vilje til samordning på flere sider av bordet. En problemstilling er knyttet til ansvarlighet. Dette er tunge aktører med store finansielle midler som i utgangspunktet ikke står til ansvar for andre enn seg selv. https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/stmeld-nr-15-2008-2009-/id548673/

Polen er en stor mottaker av EØS-midler. Fram mot 2021 skal det gis omkring 7,5 milliarder kroner i hjelp. Regjeringen i Polen ønsker å ha økonomisk styring over den delen av midlene som er tiltenkt sivilsamfunnet, noe norske myndigheter har motsatt seg. Midlene forvaltes av George Soros Batory stiftelse (2017). Mangemilliardæren som tidligere har innrømmet under TV-programmet 60 minutes, at han ikke angrer på å ha hjulpet nazistene, ved å angi jøder under andre verdenskrig.
Ifølge George Soros, ser han på seg selv som en slags gud: “I fancy myself as some kind of God or an economic reformer like Keynes… or even better, a scientist like Einstein.” George Soros er under hard kritikk og blir ofte beskrevet som en av verdens ondeste mennesker, som bruker sine økonomiske midler til å ødelegge hele samfunn, for så å bygge dem opp igjen slik han ønsker dem, for å fremme hva han selv beskriver som en ny verdensorden.
https://ny1.no/2017/05/02/regjeringen-onsker-a-gi-syv-milliarder-kroner-til-george-soros-stiftelse/



kokkohill
17.02.2020 kl 14:18 520

PST . Er dette riktig så forventer folk flest at dere ser denne kvinnen i kortene...... Dette er en oppfordring til å invadere oss og annektere oss under hvem det skal være.....

Nordmenn har ikke historiske rettigheter til Norge, mener Erna Solberg
Særlig patriotisk var hun da heller ikke selv under konferansen.

Etter ca. 48 minutter av opptaket over, hvor temaet er forskjellene mellom USA/Canada og Europa som innvandringsland, poengterer hun at folk har bodd i de europeiske landene i tusenvis av år. Men hvis vi tror på de vestlige ideene, la hun til, bør man også tro at alle er like. Det betyr at man ikke har noen spesielle rettigheter fordi man har familierøtter på stedet, konkluderte Solberg.

Norges statsminister mener med andre ord at nordmennene ikke har noen større rett til Norge enn hvem som helst andre. Dermed lyder hun som et ekko av Sveriges tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt, som for noen år siden uttalte at Sverige ikke tilhører svenskene, men alle mennesker som slår seg ned der.

https://www.document.no/2020/02/17/nordmenn-har-ikke-historiske-rettigheter-til-norge-mener-erna-solberg/
børst
30.01.2020 kl 21:09 632

Problemet er at Norge har satt menneskerettigheter for terrorister høyere enn sikkerheten for alle i Norge.
kokkohill
30.01.2020 kl 20:43 640

Men er dette nok ? Hva sier stortinget til dette ? Atter ett JA....

Islandske Heimssyn og norske Nei til EU krever at de islandske og norske regjeringene straks trekker tilbake sin henstilling til EU om en meldeplikt de mener vil vingeklippe det lokale sjølstyret.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2020/01/30/195645548/nei-bevegelsene-i-island-og-norge-ser-med-vantro-pa-kommunal-meldeplikt-til-brussel
Slettet bruker
23.11.2019 kl 23:02 903

Kan du forkorte et poenget til 1 linje helst lett spist. Etter to blir jeg forvirret etter tre får jeg skalle bank og etter fire detter jeg av. Unnskyld, hva var poeng ett ditt?
Slettet bruker
23.11.2019 kl 22:17 916

"Torsdag 30 mai til søndag 2 juni holdes årets toppkonferanse for verdensglobalistene i Bilderberg i sveitsiske Montreux.

Gro Harlem brundtland deltok i 1982/83
Denne elitekonferansen startet i 1954 og her har alltid AP vært representert, enten direkte eller indirekte. Det er ikke slik som mange tror at det var Gro Harlem Brundtland som startet globaliseringen av Norge, før henne hadde vi utenriksminister Hallvard Lange og vi hadde Håkon Lie i APs Utenrikskomite.

Det sensasjonelle ved årets konferanse når det gjelder deltagelse fra Norge er at Bård Vegar Solhjell er invitert. Ingen slipper inn på denne lukkede møtet uten å være sjekket og godkjent av etterretningstjenestene som 100% pålitelig.

Det var helt påtagelig hvordan globaliseringen og EU-iseringen av Norge skjøt fart etter at Siv Jensen og Erna Solberg var på Bilderberg for en del år tilbake. Nå er absolutt alle nøkkelsektorer av Norge styrt av EU. Vi har et politisk kompradorborgerskap (tjener utenlandske interesser, red.) som tar seg av den daglige globalisering.

Humanitær bombing i Jugoslavia
Denne Solhjell følger på et vis i sporene til SV-leder Erik Solheim som gjorde sitt internasjonale Nato-globalist gjennombrudd ved å anbefale Natos bombing av Jugoslavia. Da var han sikkerhetsklarert som pålitelig og kunne begynne jetsettet for imperialistisk fred og nå som globalistenes mann i Afrika. Han kan bruke sine kontakter, heter det nå.

Solhjells internasjonale gjennombrudd skjedde etter at han hadde holdt tale på et SV-landsmøte om hvor fint det var å bombe Libya.
Deretter ble han forfremmet til WWF-ledelsen som tradisjonelt har vært styrt at den kongelige familien i England som ivret for befolkningsreduksjon og rewilding som det visstnok heter.

Så en kan si det slik at når det gjelder borgerlig globaliseringskarriere følger Solhjell i hælene på Erik Solheim, men undersøker man nøye vil man finne ut at SV-ledere har inntatt lederposisjoner i de norske NGOs som jobber for One World Government. Det er Terje Tvedt som holder oss oppdatert på dette.

Allerede ved okkupasjonen av Afghanistan senhøsten 2001 begynte det offisielle SV å opptre som propagandaorgan for Natos krigføring. Det var bare noen «museumsvoktere» av typen Hans Ebbing som påpekte at dette var et enormt sjarlataneri.

Og tro nå ikke at herrene Erik Solheim og Bård Vegar Solhjell er de definitivt siste SVere som tar skrittet inn i Bilderbergverdenen.

Den nåværende partilederen Audun Lysbakken benytter hver anledning til å rose Libya-bomber Solhjell for å være en lysende politiker. Og da Stortinget holdt sin berømte høring om den – hvor Gahr Støre ikke angret noe som helst – benyttet Lysbakken dagen til i stort å gjemme seg bort og late som om dette angikk SV minimalt.

Derfor: vi kan ikke se bort fra at Audun Lysbakken slår seg opp som det svenske søsterpartiet, Vänsterpartiet, har gjort. Inn i EU for å jobbe for mer humanitær imperialisme og kanskje også som bombevenstre?

Her gjelder det å kvitte seg med alle illusjoner."

Jan Hårstad

Slettet bruker
23.11.2019 kl 19:22 936

Bilderbergene og globalistene i Høyre, FrP, og halve AP (den tradisjonelle fagbevegelsesdelen av AP, de som ennå går på arbeid og ikke vil legge ned olja, er ikke så landsvikerske) må skremmes bort fra sine landsvikerske foretakende.
Eneste løsning er å stemme Sp så store at de kan overta sammen med et skremt og mindre AP som de kan holde i fløtenakken, og begynne å drive Norge på egne premisser igjen.

NB: Det er selvsagt her ikke snakk om den beste løsning store demokrater og humanister som meg kunne ønske, men hva som er politisk mulig foreløpig.
Redigert 23.11.2019 kl 19:46 Du må logge inn for å svare
kokkohill
23.11.2019 kl 19:14 941

Tyvlånt fra HF , en ener her på HO 👍😜

Vi har vel alle forstått hvordan globalist-elitens korrupsjonssvindel foregår:
Først bevilge skattebetalernes penger til "gode" formål - deretter ta pengene ut igjen som kick-backs til seg selv.
En del av de store summene beholder mottageren av bevilgningene og derfor blir de med på korrupsjonssvindelen.

Charlie Kirk Verifisert konto @charliekirk11 22. nov. 2019
Did you know:
The last vote Joe Biden took in his 38 years in the Senate was to authorize a federal bailout program which would go on to pay his son’s investment firm $130,000,000
It was a very preferential, competitive program
And Hunter Biden’s firm was only 3 weeks old

Norge betaler enorme summer av skattebetalernes penger i bistand/aid og direktebevilgninger til alle mulige "gode" formål rundt omkring i verden. Norge betaler bistand til korrupte stater og vi vet pengene forsvinner. Afrika fortviler over makt-ubalansen korrupsjonen skaper. Og yndlingen Regnskogen hogges i dag ned for fote tross Norges enorme gaver til "det gode formål".

Ikke bare Erna, men samtlige politikere som har sittet i regjering fra GHB meldte Norge inn i EU (senere kalt EØS uten stemmerett) i 1994 bør tiltales under Riksrett. Vårt land (vår velferd, vårt boligmarked, vårt arbeidsmarked) og vår identitet og kultur er ødelagt fra nær 1.000.000 falske asylgodkjennelser - og våre skattepenger er sløst bort. Våre elitepolitikere er vårt lands største fiender - og de vet hva de gjør - i bytte mot internasjonale skattefrie toppjobber og mer!
Slettet bruker
23.11.2019 kl 13:58 950

Heng dem opp etter bakbeina og spa dem inn med kokosolje og så rengjort og massert av en raspende kameltunge!
Noni
23.11.2019 kl 13:52 954

Ja, det er samme smørje som i NAV-saken, politikerne har ikke forstått hva EØS er for noe, og driver med samme argumenter som de gjorde med EØS, om at Norge er suverent og bestemmer i eget hus.
Beklager det er feil, vi har gitt bort vår selvråderett, og må spørre hvorfor? Er det noen politikere kan svare på dette. Det verste er jo at politikerne har gått over hodet på velgerne, og ikke forklart hva disse forandringene betyr, om hvorfor vi skulle gi bort vår selvråderett. Med andre ord, vi er blitt lurt trillrundt!
kokkohill
22.11.2019 kl 23:04 971

Stemmer dette er riksrett på sin plass

Nei til EU:
– Kjell-Børge Freiberg villedet Stortinget i Acer-sak

– Olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg villedet Stortinget om Norges spillerom innen EUs energilovgivning, sier Nei til EUs leder Kathrine Kleveland til ABC Nyheter.
Organisasjonen hevder at også Olje- og energidepartementet mistolker EØS-avtalens innvirkning på norsk handlingsrom, denne gangen i energipolitikken, nærmere bestemt etter stortingsflertallets innføring av EUs tredje energimarkedspakke tidligere i år

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/11/22/195628019/kjell-borge-freiberg-villedet-stortinget-i-acer-sak
kokkohill
05.11.2019 kl 16:53 1039

Riksrett for Erna og mange med henne er på sin plass og dette må kreves omgående.

Trygdeskandalen er toppen av isfjellet og den viser den totale mangelen på kontroll over det de foretar seg.

ACER skandalen er garantert neste som kommer opp når dette folket våkner til mørkt og kalde hus.
Slettet bruker
04.11.2019 kl 21:14 1062

Forklar hva det er med Acer som gjør at de aller største juge Blitz komplett fake sosialister med 96 falske nikk og hjÆrnedvsk repeat lekser om flokeavstemninger får dominere en slik sak, og overdøve eventuelle sjeldne fornuftige uten at juksenikk juge kommunister kjent for komplett fake spill ikke settes på plass?
Ingen har interesse av å ta denne saken vekk som dominert fra Blitx Klown jux og uredelige "debattanter" som er jugemaskiner x96 og proff som klovner.
Det sier sitt,
K-noll blitz spill for idioti 0,1% parti community
Slettet bruker
04.11.2019 kl 20:49 1068

Allah som ikke vinner valg kan kreve omvalg seff, dessverre er det baksiden av vesten.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 15:36 1110

Jorden har ett felles lys, som går på rundgang glem oppdelte regnskapsførere i mørket.
ladaen7,30
02.11.2019 kl 15:34 1112

Absolutt ingenting for deg og meg men det har sikkert noe med CO2-regnskapet til Norge.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 15:14 1117

Hvis pæren lyser, hva er greia med om akkurat det lyset er skittent eller rent?
ladaen7,30
02.11.2019 kl 15:03 1122

EU har jo "rappet" renheten til norsk vannkraft også, så nå bruker Ola Dunk teoretisk 80-90% skitten strøm mens tyskerne får renere og renere strøm uten å løfte en finger, bortsett fra å kjøpe opprinnelsesgarantier på norsk vannkraft.
Lurer på om morske politikere så dette i krystallkula når de skrev under på (Direktiv 2001/77/EC).

Og ved å skrive under på Acer så forsvinner vel resten av selvbestemmelsen over norsk vannkraft.
Selv vindkraft er skitten uten å kjøpe disse garantiene.

Det er skapt et eldorado for slike som Stordal som sitter og handler med disse garantiene.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 14:20 1134

Jada jada Oliver det er bevist ja men eøs har vitterlig vist fleksibilitet og nedlagt de mest latterlighjorte reglene.
#de skjeve lenge leve
om du absolutt vill.
Ingen rar norsk frukt
- Hvis forbrukerne ønsker krøllete agurker eller firkantede bananer, så skal de få det, sier informasjonssjef i Bama, Hanne Linnert til Dagbladet.no.
IKKE PERFEKT: Gulrøtter og andre røtter. Foto: SCANPIX
- Men jeg tror ikke det er noe vi kommer til å satse på
Markedsstandarden endres først og fremst for å minske EUs byråkrati, men i og med at rundt 20 prosent av avlingene til nå har blitt avvist av butikkene fordi de er for stygge, kommer mengden av vraket mat til å gå ned.

https://www.aftenposten.no/verden/i/RyEnA/naa-kan-eu-tillate-krumme-agurker
Nå kan EU tillate krumme agurker
Matkrisen gjør at EU-kommisjonen kan komme til å oppheve en av sine mest latterliggjorte regler, nemlig den som fastslår at agurker som er for krokete, er annenrangs.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 14:03 1143

De står da til halsen i skit, hele stortinget! AP H KRF og FRP er EØS jordmor, og EØS går foran norsk lov, ferdig snakket. Det er beviste flere ganger.
kokkohill
02.11.2019 kl 13:19 1155

Når vi ser hvor lite som skal til for å sette prosess i gang om riksrett i USA , så må man spørre seg hvorfor ikke Erna &Co ikke blir stevnet.

Ingen i opposisjon har nevnt dette offentlig ,når vi ser galskapen som kjøres non stop her hjemme.
ladaen7,30
02.11.2019 kl 13:00 1162

Både professor Eivind Smith som er ekspert på offentlig rett ved Universitetet i Oslo (UiO), og professor og tidligere dekan for Det juridiske fakultet ved UiO, Hans Petter Graver, mener Justisdepartementets tolkning er gal.




Huff Bekte, prøv å lese en link en gang i blant istedet for å stille dumme spørsmål.

Nå har vi sett at de har dummet seg ut i både NAV-saken og barnevernsaken hvor Norge blir dømt i en rekke saker og flere er på vei, og i dag kom atter en sak i TV2 som Norge har trampet i baret igjen. Nemlig pappapermreglene og Juristen hevder at disse sakene er bare toppen av isfjellet hvor norske politikere har dummet seg ut overfor EU.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 12:22 1171

"Acer-saken hvor juss-eksperter hevder myndighetene har misforstått det meste"

Hva gå misforståelsen ut på og hvem er disse "juss-ekspertene"?
ladaen7,30
02.11.2019 kl 12:18 1176

I følge TV2 så er det enda en ny sak på gang som også norske politikere har satt seg i bakklemma i forhold til EU, nemlig pappapermen.
Leser de egentlig gjennom det de underskriver slik at de forstår hva som står skrevet? Det virker som at de har null peiling på hva de skriver under på, det viser seg i sak etter sak, sist nå var Acer-saken hvor juss-eksperter hevder myndighetene har misforstått det meste.
Følg med neste runde av norske politikeres hjelpeløshet imot det store systemet. Ser ut for at de har null å stille opp med.

Som gubben i Rødt sa, politikerne er mer katolsk enn paven der de ruller inn EU-direktiver i det norske lovverket.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 00:48 1053

Den 16. oktober 1992 på Stortinget stemte Ap, H, KrF og FRP imot at det skulle holdes folke avstemninger «om at folket» skulle få bestemme om Norge skulle innføre EU-lovverket under dekknavnet «EØS-avtalen» 130 stk stemte imot folkeavstemning, og 35 stemte for.
Noni
02.11.2019 kl 00:38 1060

Nei har ikke drukket, men jeg blandet sammen avstemmingene. Ser på film fra Kirkenes, da tyskerne trakk seg ut. Og nordmenn fikk hjelp av russerne.
kokkohill
02.11.2019 kl 00:05 1066

Hvor mange flere bevis behøver nordmenn og norske politikere om at norsk lov og den norske Grunnlov åpenbart ikke lenger gjelder i Norge?

Nå skal ikke en gang norsk territorium, natur og naturressurser være beskyttet mot overtagelse av utenlandske eiere til evig tid. Er vi under okkupasjon, eller er vi ikke?

Økonomisk krigføring

EU bedriver regelrett økonomisk krigføring mot Norge. Det er på høy tid vi bryter den politiske og juridiske jernlenken EU har festet rundt enhver nordmanns hals.

Det vanvittige er at Norge betaler milliarder til EU hvert år for denne økonomiske mishandlingen. Skulle nesten tro at vi alle var tilhengere av selvpining, og selvskading.

Lydrike

Et lydrike er et land som er tvunget til å adlyde og følge et annet lands påbud. Et lydrike er offisielt selvstendig. Kan det herske noen som helst tvil om at Norge i henhold til EØS-avtalen er et lydrike?

Det er samme status Norge historisk har hatt til både Danmark og Sverige. Vi kvittet oss med de båndene, og det må vi nå gjøre igjen. Vår Grunnlov ble til for å bli kvitt slike bånd. Grunnloven sier fortsatt at Norge skal være et fritt og udelelig rike.

Nordmenn er forrådt av egne politikere

Det er ganske mange norsk politikere som burde stilles for riksrett for å ha forrådt norske velgeres tillit, ved å stemme for dem, uten å ha blitt fortalt hva de stemte for.

https://resett.no/2019/07/06/norge-som-lydrike-under-eus-jernhael/

Oskar2
01.11.2019 kl 23:57 1068

Nå har vi blitt kjent med fra EØS Domstolen at Norge behandler EØS avtalen som "bruk det som passer oss (byråkratiet) best. Politikerne lever faktisk i troen på at vi fremdeles er suveren stat uten å ha forstått som Boris Johnsen at EU taktikken er å fornye avtaler til de har full kontroll, så kan vi tippe hva Boten kan bli for ikke å ha rettet seg etter EØS avtalen.
Vi er trolig i EU fella allerede folkens!
Slettet bruker
01.11.2019 kl 23:35 1080

Vi har ikke vært med å bestemme noe mht. EØS-tilknytningen. Dette er selvtekt fra PARTIVALGTE
politikere. Basert på ikke-folkegodkjent valglov. Egentlig noe helt vilt noe. Avgivelse av suverenitet strider
mot grunnloven.
Og Lundteigen sier at de laget dette bevisst vanskelig for å forhindre trygdeeksport. Mens EØS
reglementet går ut på fri flyt, og hvor det ikke er tillatt å forhindre nordmenn å ta med trygd til EU-land.
(Div. EU-land vil nok gjerne at nordmenn bruker penger hos dem også).

Man må ha det rette perspektivet på denne saken her.
Stortinget og NAV har aktivt gått inn for å forhindre trygdeeksport. Dette selv om
EØS-avtalen gikk ut på det motsatte. Politikere burde kanskje fengsles her ?
Redigert 01.11.2019 kl 23:36 Du må logge inn for å svare
Noni
01.11.2019 kl 23:18 1087

Nei jeg hadde ikke drukket, beklager at jeg har vært borte en stund, men har holdt på med andre ting. Hadde ikke regnet med at vi skulle ta opp hele EU-debatten her i kveld, ellers hadde jeg frisket opp hukommelsen.
Men poenget mitt er at vi har overlatt til politikerne å bestemme om vi skulle la EU
bestemme over oss og landet vårt, da de har lurt folket inn i vanskelige juridiske snirkler, slik at vi ikke har forstått hva vi har vært med å bestemme, som EØS, og nå ACER. Hvor mange er det som vet hva bokstavene ACER står for?
Noni
01.11.2019 kl 22:38 1097

Klart det vil skje, fordi Norge er et bitte lite land med store naturresurser, som Europa og deandre landene i EU vil ha
ladaen7,30
01.11.2019 kl 22:03 1104

Jabba virker jaggu mer oppegående enn denne Aen som stadig spør spørsmål der svaret ligger i linken:-))
Slettet bruker
01.11.2019 kl 21:54 1111

A - den nye, er jabba i forkledning. Ikke hør på denne skattebetalerbetalte gærningen.
Slettet bruker
01.11.2019 kl 21:51 1113

Har du drukket nå Noni ?
Når hadde vi folkeavstemning om EØS i Norge Noni ?
Det har vært folkeavstemning om mulig EU-medlemskap to ganger i Norge.
Begge ganger stemte det norske folk NEI.
ladaen7,30
01.11.2019 kl 21:21 1120

4. Den juridiske debatten
Dersom Norge blir en del av energimarkedspakken og ACER, vil dette innebære en myndighetsoverføring, eller suverenitetsavståelse fra Norge til EU. I slike saker kan det kreves tre fjerdedels flertall på Stortinget ( se Grunnlovens paragraf 115 ).

Justisdepartementets lovavdeling har undersøkt saken, og kommet frem til at dette ikke er nødvendig i dette tilfellet. Lovavdelingen påpeker at et vedtak innebærer myndighetsoverføring, men at overføringen ikke er så stor at et flertall på tre firedeler kreves.

Likevel er dette omdiskutert. Både professor Eivind Smith som er ekspert på offentlig rett ved Universitetet i Oslo (UiO), og professor og tidligere dekan for Det juridiske fakultet ved UiO, Hans Petter Graver, mener Justisdepartementets tolkning er gal.

Graver argumenterer for at energiforsyning er både økonomisk og strategisk viktig. Derfor mener han at det ikke er rimelig å tolke det som «lite inngripende» å gi fra seg beslutningsmyndighet over energiforsyningen til ACER. Han sier følgende til Klassekampen :

– Overføringen av instruksjonsmyndigheten til Esa må ses i sammenheng med beslutningskompetansen til Esa i forordningen. Det Esa kan pålegge reguleringsmyndigheten, er ikke lite inngripende. Det er potensielt sett en ganske vid beslutningskompetanse som Europakommisjonen, EUs energibyrå og Esa får, på et område av stor viktighet for norske bedrifter og personer.

Dersom alle Arbeiderpartiets representanter støtter forslaget, ligger det uansett an til å få tre firedels flertall i Stortinget.

Legg merke til det første avsnittet, det inneholder både myndighetsoverføring, eller suverenitetsavståelse fra Norge til EU.

Men hva vet denne gjengen i forhold til papegøya som aldri har åpnet en link i hele sitt liv:-))



https://www.tu.no/artikler/faktisk-no-11-ting-du-ma-vite-om-acer-og-eus-tredje-energimarkedspakke/432893
Redigert 01.11.2019 kl 22:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.11.2019 kl 21:10 1128

EU vil kreve noen av disse kablene som vil kunne sende ut all strømmen Norge produserer LIVE
*******************************************************************************
Men vil det skje? Hvorfor skulle noe slikt skje?