PLCS


Alt går riktig vei for POLARCUS for tiden. Rederiet har 6 båter i drift og 1 båt i kaldt opplag. Backloag var på 150 MIL
Q2 er fullbokket og Q3 er omtrent fullbokket.
Det kommer sansynligvis snart nye kontrakter som igjen medfører videre kursoppgang.
Verdien på PGS nærmer seg (14) ganger verdi av Polarcus.
Reell verdi i Polarcus skal sansynligvis mangedoble seg fremover.
Vi bør vel se 10 kr om ikke så lke så lenge.
Redigert 27.05.2018 kl 16:44 Du må logge inn for å svare
tv68
02.08.2018 kl 14:26 6164

Ser ut for at den tester støtten på kr 2 før helgen! Kan ikke lenger skylde på et inside salg på kr 2,79. Han solgte bare en liten post av sin beholding. Noen klarer presse kursen ned dag etter dag og det uten problem.
Kontur
02.08.2018 kl 22:10 5938

Opp i morgen, håper på 7%
Bomkjøp
02.08.2018 kl 22:21 5930

Eller kanskje Polarcus ikke er verdt mer enn 2,20 gitt den eksisterende usikkerheten i markedet, og de lave ratene som fortsatt gjelder?

Det ser ikke ut som det kommer noe posetivt fra selskapet på lang tid enda. Det betyr at vedkommende som ligger inne med 1mill aksjer +/- kan forsette med spillet sitt. Så lenge det ser ut som det er flere mil aksjer til salgs kommer aldri kursen til å stige, så her er det berre å ta tiden til hjelp.Så lenge vedkomende klarer å tjene noen tusenlapper hver dag kommer han til å forsette. Her er det berre å kjenne sin besøkelsetid å innse at å kjøpe og selge aksjer i Polarcus betyr tap for de fleste såfremt ikke planen er å bli sittende til situasjonen har normalisert seg. Det ser ut som om selskapet er handligslammet som ikke gjør noe for at kursen skall opp til et mer normalt nivå.

Hvorfor skal de gjøre noe. Markedet har alltid ret,t så den kommer når den kommer. Må ikke ha så dårlig tid..
DavidM
03.08.2018 kl 14:46 5675

Nå starter PLCS å stige igjen.
GamlePU
03.08.2018 kl 14:50 5678

Å nei du. Var akkurat inne og "plukket" noen få K og da ble det liv i computerne, he he.. Dessverre nedover. Kjøpte på2,155
GamlePU
03.08.2018 kl 15:03 5668

Om dere la merke til hva som skjedde nå de siste minuttene skjønner man hvordan kursene automatisk presses nedover. La inn noen "fake" ordre og trakk dem. Computeren svarte hele tiden med å gå under. Spørsmålet blir da hvor mange aksjer som ligger "i dette systemet" for salg.

Det ser ut som vedkommende som har lagt inn sperre i det siste ønsker seg ut. Sperren ligger veldig lavt i dag. På tide at han selger og forsvinner slik at aksjen begynner å stige. Jeg ytror ellers at q3 kommer til å gå godt i pluss. Rederiet jobber og har lite dødtid. Sansynligvis 100% dekkning og det er veldig bra. Nye kontrakter kommer nok snart, sansynligvis i god tid før september. Dette blir spennende fremover. Jeg tror kursen kommer til å dobble seg om kort tid.
Kontur
08.08.2018 kl 10:46 5288

Tror Polarcus innen kort tid vil melde om nær 100% flåteutnyttelse.
Vi er nå på bunnivå hva kurs angår.
PLCS kursen skal garantert mye opp.
Her er det bare å laste opp det vi klarer.
KJØP

Det er godt mulig at det kommer et bud på Polarcus. Det er klart at å få 20% av seismikkmarkedet for 1,5 milliard er gulgruve for hvem som helst og utrulig billig. I tillegg har Polarcus 3 båter som ikke er medregnet, så reelt snakker vi om 25% av markedet Hvem er kjøperen? Det blir uansett spennende å se utviklingen dei neste 14 dagene.

I dag begynner aksjekursen til å stige :-)

Har fulgt litt med utviklingen til PLCS en stund. Syns det ser ganske lovende ut for selskapet fremover, og med olja vet man relativt sikkert at det vil være positivt fremover.
Jeg er overrasket over nedgangen aksjen har hatt over tid nå og lurer på om det fins noen her inne som kan gi et nyansert bilde for å forsøke å forstå hva som skjer?
Tilsynelatende er en prislapp på 1,1 milliard ekstremt billig for et selskap som Polarcus. Spesielt nå som ratene begynner å ta seg opp parallelt med at aktiviteten øker.

Håper noen som har god innsikt vil være lage et innlegg som kan hjelpe meg å finne ut om dette kan være et bra sted å plassere en pott og å forsøke å finne en god timing. Sistnevnte ser for øvrig ut til å være her og nå :-)

Ser frem til forhåpentligvis å få noen fornuftige svar.
Kontur
09.08.2018 kl 09:45 5008

Vi er flere som leter etter fornuftige svar på hvorfor kursen holdes såpass tilbake. Klart at dagens kurs er for lav. Men det ser ut til at det mangles vilje eller evne hos ledende aksjonærer og styre til å gjøre noe med det pt.
et styre er jo der i all hovedsak for å ivareta aksjonærenes interesser.

Det er også vanskelig å forstå omsetningen. Markedet virker helt likegyldig til denne aksjen.
Nå må jeg innrømme at jeg ikke har lest alle de siste rapportene, men det kommer jeg til å gjøre før jeg eventuelt kjøper noe her.
Men jeg er da temmelig sikker på at disse har refinansiert for lenge siden, og at det skal være mer eller mindre risikofritt med hensyn til kommende emisjoner eller annet finansierings behov i nærmeste fremtid.Ihvertfall til daglig drift?
Kontur
09.08.2018 kl 10:03 4973

Kontantstrømmen til Polarcus er god, De fikk blant annet godt betalt av TGS for større oppdrag nylig.
De tjener penger i Q3 det er jeg 100% sikker på med dagens flåteutnyttelse.
Venter nå på inngåelse av nye kontrakter som jeg tror er like rundt hjørnet.
Liten risiko å kjøpe nå på disse lave kurser.
Les rapport, ikke motstand før 2,84NOK
KJØP

Tusen takk Kontur for svar. Skal studere denne i kveld. Hele oljesektoren er på tur opp så det burde ikke være noe i veien for at denne også skulle kunne følge på.
09.08.2018 kl 10:15 4944

Denne tror jeg mange overser når de ser på Q2 resultatet:

Cash from operations was negative USD 6.2 million due to negative working capital movements during the quarter as a result of a significant
increase in receivables from customers compared to the previous quarter. The net working capital movement reduced by USD 14.7 million
to negative USD 7.4 million in the quarter (Q1 2018: positive USD 7.3 million). The Company’s available liquidity at the quarter end was USD
74.6 million, including the USD 40 million undrawn working capital facility, down from USD 86.0 million at the end of Q1 2018.

Samtidig er det greit å få med seg: Backlog maintained at USD 150 million


Når det gjelder gjeld så ser det ut som kapital er sikret frem til 2022 i følge siste presentasjon.

Det er godt å se at vedkommende som har holdt på å prøvd å manipulertkursen i det siste er på utsiden. Vi får håpe han må betale dyrt for aksjen på mandag når han må kjøpe seg inn igjen. Det ser ikke ut som han planlegger å gi seg med det første. Kursen skal opp og jeg tror vi ser 10kr om ikke i 2018 så i 2019. Og jeg har er tenkt å være med til det skjer. Polarcus er omtrent fullbokket ut året og det er det ikke mange rederi som kan stille opp med. Jeg er sikker på at kvartalraportene fremover vil vise overskudd.

Ny uke nye muligheter. Jeg er spent på hvilken båt som skal til Afrika og ikke minst når skal Brasiljobben meldes. Noe er på gang i Polarcus og kursen skal opp. Mye og hurtig når neste kontrakt meldes.
Arivle
13.08.2018 kl 09:31 4306

STERK KJØP NÅ !!!!!
Kontur
13.08.2018 kl 09:32 4303

Jeg la inn ytterligere kjøp i helgen og ser jeg fikk postene. Bare å fortsette å laste opp på disse nivåer. PLCS er enormt underpriset.
KJØP

Uansett så ser det ut som noen prøver å tvinge kursen ned igjen. Sansynligvis er det krapylet som ligger inne og prøver å tvinge ned kursen. Ja ja vi får se om han klarer det fremover. Hva ønsker han å oppnå?

Jeg har kjøpt meg ytterligere opp i dag. jeg er superoptimist på at Polarcus skal mye opp fremover. At noen prøver å holde kursen nede gjør ingen ting, jeg har god tid og is i magen.

Klaesp

Det må jo bety at du mener at Petronas tar feil når de hevder de ramser opp eierandeler. Du mener kanskje at det statelige selskapet Petronas vil gi avkall på deler av sin andel?
Kontur
13.08.2018 kl 14:38 4159

Vi får nå se hva som skjer på tampen i dag. Jeg vil tro at det kommer en ny boost opp.
For de som ikke er tilstrekkelig inne enda vil jeg gi råd om å kjøpe nå
hegn1105
14.08.2018 kl 10:39 3922

Finnes det noen oversikt over hva som lyses ut av kontrakter/anbud og hva som tildeles av kontrakter innen seismikk?

Samme mønsteret dag etter dag. 75% av aksjene som ligger ute til salg i Polarcus er ikke til salgs før kursen stiger betraktelig og sansynligvis ikke da heller. Dei er lagt der for å holde kursen nede. Hvorfor er ikke godt å sei. Jeg klarer ikke å forstå det. Men noen har nok en plan med dette. Er det enmannssjov eller er det en større aktør som står bak. Det blir spennende å se etter hvert. Aksjene har lagt der hver dag i en lengre periode. Det binder jo tross alt opp en del kappital for vedkomende.
Så til dagens begivenhet. Polarcus Naila ser ut til å vere ferdig med Beehive jobben. Hva nå. Skal Naila til Afrika jobben eller er det mer på gang i Australia. Uanset så tror jeg ny kontrakt snart meldes. Og tar jeg ikke feil så er det noe stort på gang i Sør Amerika.
Hold på aksjene deres :-)
Kontur
14.08.2018 kl 23:24 3637

Ja, ved melding nå så vil vi få en skikkelig opptur og forhåpentligvis varig passering av 3 tallet. Kan vel egentlig skje nårtid som helst
hegn1105
15.08.2018 kl 13:30 3463

Som forholdsvis ny i aksjemarkedet, har jeg lang vei å gå når det gjelder å forstå aksjemarkedet. Det som nå skjer med denne aksjen, skjønner jeg ikke noe av. Hvordan i alle dager kan kursen gå ned til 2,19 i dag. Hvordan jobber (logaritme) disse aksjerobotene, som klarer å kjøre aksjekursen så mye ned, når alt annet er opp. Er det slik at alle resultatvarslene i dag har ført til at denne aksjen går litt under radaren i dag? Noen som har noen tips til en nykommer her på hvordan jeg kan lese meg opp og forstå dette?


Det er ingenting å forstå, det heter manipulasjon

Det er berre å finne roen å ta tiden til hjelp. Så lenge robotene får styredagen går kursen hverken ned eller opp. Jeg har god tid og stresser ikke. Er veldig sikker på at selskapet sine ansatte klarer å få kursen opp på sikt. Nye jobber kommer og Polarcus tjener pengere.

Det låg litt i kortene at Sherwater ønsket å vokse seg større. Det er bra Shlumberger vart kjøpt opp og ikke startet opp igjen i gode tider. Det betyr at det er fire store selskap som kommer til å konkurere om oppdragene og ikke fem som tidligere. Skal Sherwater forsvare oppkjøpet så må kontraktprisene opp og ikke ned. Så hvorfor folk selger som dei er galne i dag, detforundrer meg. Vi er i en oppadgående syklus og fortjenesten skal opp og ikke ned i 2019. Hva med Polarcus er det mulighet for at dei vil bli oppkjøpt. Jeg tror ikke det. Polarcus har 7 båter og en stor del av markedet fremdeles. Polarcus kommer til å tjene mye penger fremover. Jeg er opptimistisk på at vi er i begynnelsen av oppgangs syklusen.

Dobbel bunn under to var no perfekt teknisk ,kjøp nå skal vi langt opp

Veien videre i seismikk markedet.
Det ser ut som multiklientmarkedet er veldig økende for tiden, fremtil nå er det stort sett CGG og PGS og til dels Shlumberger som har vert i dette markedet og selvfølgelig Spectrum og TGS. Mens Polarcus og Shearwater har vert i kontraktsmarkedet.
Men nå som Shearwater er blit stor så blir det nok mest multiklient fra deres side og.
Jeg tror ikke det blir lett for TGS å få leigt billige båter fremover for å skyte seismikk og heller ikke for Spectrum selv om dei ikke er så mye i leiemarkedet.
Jeg tror at om ikke så lenge vil vi måtte få en betydelig økning i fortjenesten for selskapene som eier sine båter selv.
Når det gjelder robothandelen i Polarcus, er det ikke mye å gjøre med det så lenge noen er villig til å være med på dette å tro dei kan tjene på det økonomisk.
Her er det berre å vente til q3 eller q4 når selskapet går i pluss.
Ha en fin uke.
Sveise
26.08.2018 kl 12:12 2823

Roboten gir jo også mulighet til billig ingang for oss som tenker å sitte på aksjene lengre enn mandag til fredag.

Riktig det. Men vist ikke de som sitter bak roboter hadde tjent penger på langt sikt, så hadde det ikke vert roboter i aksjemarkedet. Så her er det desverre mange som taper noen kroner.