COV- digital patologi prelanseres ved ECDP i Helsingfors!


ContextVision prelanserer kommende digitalt patologiprodukt - ved ECDP 2018 i Helsingfors

STOCKHOLM - 28 mai, 2018, - ContextVision, et medisinsk teknologiselskap som spesialiserer seg på bildeanalyse og kunstig intelligens, gjør sin første opptreden innen digital patologi ved ECDP / NDP, den 14. europeiske kongressen for digital patologi og det 5. nordiske symposiet om digital patologi, 29. mai til 1. juni. Her vil selskapet introdusere sitt kommende produkt INIFY (TM) Prostata, et nytt beslutningsstøtte-verktøy basert på kunstig intelligens og deep learning.

INIFY(TM) Prostata er et sofistikert støtteverktøy som muliggjør en raskere diagnostisering av prostatakreft, basert på skannede, H&E-fargete biopsiprøver. Målet er å lette patologenes daglige arbeidsbelastning slik at de kan benytte sin kompetanse der det er størst behov.

Basert på avansert kunstig intelligens - dyp læring - vil INIFY(TM) prostata automatisk skille og sortere lysbilder av kreft med bilder uten kreft og sortere dem deretter. Dette betyr at patologene i sine arbeidslister først vil se bildene som inneholder kreft. I disse vil områder som inneholder malignitet bli skissert.

INIFY(TM) -algoritmene er basert på en metode som er designet for å optimalisere treningen av deep learning-nettverk. Metoden bygger på at relevant data selekteres med hjelp av MasterAnnotation(TM), en unik, patentbeskyttet metode utviklet av ContextVision. Ved bruk av multiplex-farging blir spesifikke strukturer identifisert. Dermed skapes det en mer objektiv metode for å korrekt identifisere og markere områder med kreft i bilder fra prostatabiopsier. Dette gir en konsekvent og spesifikk trening av algoritmer, en forutsetning for å utvikle robuste produkter.

"Vi holder på å utvikle en produktportefølje med beslutningsstøtte som underbygger korrekt diagnose og klassifisering av prostatakreft. Dette er bare det første steget. Vi har investert mye for å sikre at vi utvikler produkter med høy kvalitet i alle ledd i utviklingsprosessen, slik at vi i siste instans har produkter som er effektive og kan stoles på, " sier Anita Tollstadius, administrerende direktør.

ContextVision vil demonstrere INIFY(TM) konseptet på årets ECDP / NDP i Helsinki. INIFY(TM) Prostata forventes lansert rundt årsskiftet.
bulleye
28.05.2018 kl 11:17 1679

Må si jeg noen ganger blir forundret over hvordan markedet reagerer på børsmeldinger. Targovax kom med en børsmelding den 24/5 om fullført klinisk fase som viste noe økt gjennomsnittlig levetid for pasienter med kreft i bukspyttkjertelen. Kursen har i løpet av noen dager steget fra kr. 15,50 til 18,50 (økning på nærmere 20 % og en økt børsverdi på ikke mindre enn kr. 158 mill.). ikke verst når det er mange år til selskapet har et produkt klart og vil få inntekter av betydning. Selskapet hadde et underskudd på kr. 122 mill. i 2017 og i år blir det sannsynligvis vesentlig mer (kr. 140-150 mill. ?). Når COV i dag melder at de vil prelansere sitt kommende produkt INIFY prostata (beslutningsstøtte verktøy basert på kunstig intelligens og deep learning reagerer kursen seg knapt. COVs nye produkt er det første i rekken og snart vil også bryst - og lungekreft lanseres, vi snakker om et marked på kr. 1,8 milliarder som vokser raskere enn de fleste områder innen helse/farmasi. Da er det for meg en gåte at COV nå ikke står i kr. 80-90, men vanligvis tar markedet til fornuft etter hvert. Så det er vel bare å smøre seg med tålmodighet.
heilo888
29.05.2018 kl 18:55 1610

Å sammenligne COV med selskaper som Trvx, Nano, BgBio, og Pcib blir litt som å sammenligne epler med pærer.

COV tjener penger og risikoen er betraktelig lavere enn i de nevnte selskapene, men samtidig er sannsynligheten for en svært høy oppkjøpspremie av disse selskapene innen ca. 2-3 år en godt del større.

Ellers enig i at markedsprisen på COV er alt for lav sett på bakgrunn av deres markedsposisjon og inntreden innen kunstig intelligens.
Her er det bare å vise tålmodighet så kommer nok aksjekursen opp etterhvert.
Redigert 30.05.2018 kl 00:11 Du må logge inn for å svare