Norges rolle i Syria anvendes § 136 a. Straff for deltakelse -

Slettet bruker
MUMLE 02.11.2019 kl 01:38 333

§ 136 a. Straff for deltakelse mv. i en terrororganisasjon
Med fengsel inntil 6 år straffes den som danner, deltar i, rekrutterer medlemmer eller yter økonomisk eller annen materiell støtte til en terrororganisasjon, når organisasjonen har tatt skritt for å realisere formålet med ulovlige midler.

I denne stedfortrederkrigen er det noen som gjør møkkajobben, mens andre deler ut milliarder og støtter dødbringende sanksjoner. Noen vil ikke ha møkk under neglene og det er de norske bistandsorganisasjonene. Hvorfor dette hemmeligholdet? Det er det kun en forklaring på. De norske holder seg hjemme for å slippe unna straffelovens §136a- støtte til terror.

de vil ikke fortelle offentligheten hva de bruker 13,5 milliarder kroner på i Syria, men de forsikrer oss om at pengene brukes i tråd med mandatet og at det kommer frem til sluttmottaker. Det rapporter de kun til UD.

De norske bistandsorganisasjonene som er klare vinnere av tilskudd til Syria er de «fem store»: Norsk Folkehjelp, Redd Barna, Flyktningehjelpen, Kirkens Nødhjelp og NORWAC. CARE og Leger Uten grenser er også NGOer som får millioner i tilskudd til bistanden de yter i Syria. Røde Kors er i en særstilling. Den er en del av den Internasjonale Røde Korsalliansen.

Bistandsorganisasjonene insisterer på at de rapporterer i detalj til UD hva pengene de mottar til bruk i Syria er gått til. Under hvilken post koffertbæring er nevnt?

Norsk Folkehjelp, Kirkens nødhjelp, Redd Barna, Flyktningehjelpen, NORWAC, Leger uten genser vil ikke opplys om hvor i Syria de jobber, hva pengene går til, hvordan de får milliarder av kontanter inn i Syria og ikke minst hvem partnerne er og hva de heter. https://steigan.no/2019/11/koffertbaerere-i-idlib-pa-statslonn/
Slettet bruker
02.11.2019 kl 01:39 327

Nasjonalkoalisjonen i Syria (oppstått i hodet på fru Clinton og Obama USA) får vi håpe at selvrådeoppgitte Erna Solberg (H) avgir sine egne sønner til Nasjonalkoalisjonen nødvendige krigføring til fru Clinton og Obama i Syria. Russlands støtte til Assad-regimet har stoppet IS sin framgang og ført regjeringstroppene over på offensiven. http://oljekrisa.no/wahl%20syria%20des%202015.htm

Slettet bruker
02.11.2019 kl 01:42 322

Nasjonalkoalisjonen er en gruppering som ikke var valgt av noen, og som ikke hadde noen ryggdekning i FN, men derimot i USA og NATO. "I desember 2012 vedtok den rødgrønne regjeringa å støtte kampen for regimeskiftet i Syria gjennom å utrope den såkalte Nasjonalkoalisjonen som «den legitime representanten for det syriske folket» som daværende utenriksminister Espen Barth Eide uttrykte det." Høyre Brende har innrømmet og gitt milliarder til ifølge Barth Eide "den legitime representanten for det syriske folket" som andre har bestemt for dem. Ikke glem Libya Irak og Afghanistan.

Bør ikke Børge Brende H og Barth Eide AP som støtter "den legitime representanten for det syriske folket" med milliarder, redegjøre hvorfor det Syriske, som det libyske folket før dem, hittil har druknet og drukner på flukt fra "den legitime representanten for det nå Syriske, som det Libyske folket før dem"?
http://steigan.no/2016/03/14/han-fikk-norge-med-i-krigen-mot-syria-hvor-er-han-na/
Slettet bruker
02.11.2019 kl 01:45 314

https://www.derimot.no/vi-bryter-folkeretten-til-mediene-oredovende-taushet-usa-og-norge-rikker-seg-ikke-ut-av-syria/
Syria-krigen er en stedfortrederkrig der USAs nærmeste allierte i Midtøsten har finansiert og væpnet terrorister og leiesoldater, samt forsynt dem med tonnevis med våpen. Det han ikke sa, men som vi vet svært godt fra andre kilder, er at USA i høyeste grad har hjulpet sine allierte med å skaffe våpen til terroristene. Det USA gjør i Syria er krigsforbrytelser i stor skala og ikke noe annet. Men hvor er protestene? Nasjonalkoalisjonen til Barth Eide https://steigan.no/2018/02/er-det-ikke-pa-tide-a-ta-inn-over-seg-hva-syria-krigen-egentlig-er/
Slettet bruker
02.11.2019 kl 01:53 309

Nato var jihadistenes flyvåpen, og NATOs allierte forsynte dem med trening og våpen på bakken. Nå er Nord-Afrikas tidligere perle ødelagt. Den er forvandlet til et jihadistsentrum, et krigskaos og et helvete på jord. Slakterne er bare redskap. Igjen: Dette er USAs og Vestens strategi.
http://oljekrisa.no/terror%20i%20Europa%20jan%202015.htm
Moderate opprører er terrorister i Europa Fra å være et stabilt og trygt land å bo i har USA via FN, og stedfortreder terrorister samt god hjelp fra det øvrige Vesten forvandlet Afganistan Irak Libya og Syria til en ruinhaug og skapt verdens største flyktningproblem. Fortsatt kaller mediene Vestens angrep på landet "borgerkrig", samtidig som de samme mediene oppgir at inntil 17 000 jihadister fra vestlige land har invadert Syria. Er slikt hykleri mulig? Ja visst. Har du mediekontroll, kan du mer eller mindre elegant hoppe ut og inn av rollene som terroriststøtte og -bekjemper, etter som det måtte passe.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 01:55 302

Trettiårskrigen https://no.wikipedia.org/wiki/Tredve%C3%A5rskrigen
Alle stater er konstruksjoner. Det ble formalisert i opprettelsen av nasjonalstatene etter «Freden i Westfalen», 1648. Historisk har europeerne vært så selvdestruktive at de har flyktet over hals og hode fra hverandre, og til andre verdensdeler for å komme unna hverandres destruktivitet. Europeerne er selvdestruktive i sånn grad at en viktig filosof fikk det for seg at menneskets naturlige tilstand er krig (Hobbes, ca. 1650). Han så da bort fra, eller så aldri, at for å krige eller konkurrerer, må man først samarbeide/samordnes såpass at motsetninger kan oppstå. Menneskers grunntilbøyelighet er samarbeid, når man ikke presses for nært sammen (og for å presses nært sammen må man først samarbeide om å samles, om noe som man senere, blir uenige og på nytt begynner å krige om).

Min konklusjon på Evolusjonen har bekreftet at i krig, når det drepes i storskala da finnes det opp nye raffinerte metoder og oppfinnelser for på nytt å kunne drepe enda flere mennesker. I en av sine mange taler sa i En herre med bart, i mellomkrigstiden Europa. De største omveltningene i mennesket historie er ikke tilført land og folk på grunn av deres intellekt, innsikt eller viten, men på grunn av deres tro. 150 år tidligere sa Voltaire «Får du bare folk til å tro på tull, får du dem til å begå ugjerninger også,» Norsk etterkrigs historie bekrefter riktigheten av begges uttalelser.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 01:57 300

Stat og mafia er 2 greiner av samme trerot, men hva er da en union?

“The law is someones opinion backed up by a gun”.

Det er forbudt å drepe. Derfor straffes alle mordere, om de ikke dreper i store antall, og til lyden av trompeter. Voltaire

Slettet bruker
02.11.2019 kl 02:01 294

Gud velsigne kongen, men hvilke Gud er det i Lars Gule begrepsverden? Gro troenes tullaladder tror ikke på Gud, men på Gro? For 450 000 dollar fra Pepsi anbefalte hun tresprit istedenfor sukker til egne landsmenn. Dette er landsmoder det? Humanetikere og utmeldte statskirkemedlemmer er noe mindre Heldige, enn HMK Kongens grunnlovsfestet helligdom, men i første linje og paragraf § 1.brukes betegnelsen «innskrenket». § 2 forplikter staten og praktiserer den protestantiske tro som er basert på Bibelens 10 bud, hvor det første av de ti bud lyder. Du skal ikke ha andre Guder enn meg. Men i Grunnlov §. 5 er Kongen ikke bare heldig, men også hellig?

Det er kanskje slemt å skrive det, men Intet er så gale at det ikke er godt for noe. Den gang muslimene blir mange nok her i klovneriket vårt vil de omgående ta affære og hurtig gjøre kål på slike figurer som Lars Gule og Brun Pedersen mfl. De kommer til å bli et hode kortere i god tid før fredagsbønnen. Det også er lyse utsikter for sentralstyret i AP H KRF og FRP. Humanetiker Gro, Jens Jonas og resten av Judassene og deres like.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 13:49 253

Du skal ikke ha andre Guder enn meg. Men i Grunnlov §. 5 er Kongen ikke bare heldig, men også hellig?

Norge ble aldri kristnet, men bekrefter å være et land viss folk og stat, har gått rett fra barbariet til degenerering, uten det vanlige intervallet om sivilisasjon.
Redigert 02.11.2019 kl 13:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.11.2019 kl 13:54 246

Litt mye rams?
Redigert 02.11.2019 kl 14:00 Du må logge inn for å svare