En kanarifugl i gruvesjakten.

Slettet bruker
MUMLE 02.11.2019 kl 15:43 282

For vi har lært oss hullets første lov: Hvis du er nede i det, så slutt å grave videre. Så vi sendte IMF pent hjem, sa Orbán. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/12/14/195188035/orban-europa-ma-avslutte-den-liberale-epoken-og-gjenopprette-demokrati
Redigert 02.11.2019 kl 15:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.11.2019 kl 15:45 279

Å importere billig arbeidskraft til den europeiske økonomien, å rekruttere massevis av nye velger for de venstreliberale partiene som lenge har tapt terreng, og og sette medlemsstater under styring fra et sentralisert byråkrati., heter det.
«Alt dette ville bli oppnåd selv om kostnaden ville være å utrydde det kristne, sivilisatoriske fundamentet i Europa.», vedtok Fidesz-landsmøtet.

– I skjul bygger innvandrere opp et parallellsamfunn som «skritt for skritt vil fortrenge vår verden.», sa Orbán i sin tale.
Slettet bruker
02.11.2019 kl 15:46 279

Under en tale for konservative organisasjoner i Ungarn oppfordret statsminister Viktor Orbán Europas folk å reise seg mot de «forræderne» som i dag styrer kontinentet og som ligger bak masseinnvandringen. - Europa har blitt forrådt, konstaterte han. Viktor Orbán mener at Europa utsettes for et «venstreprosjekt» som har til formål å «marginalisere Europas nasjonalstater». Men han mener at prosjektet har mislykkes med å beseire kristendommen og de nasjonale identitetene gjennom «konvensjonelle politiske metoder» og at de derfor nå forsøker å ødelegge nasjonalstatene ved å forandre det «etniske grunnlaget». Med hvilket mandat har Europas ledere fått i oppgave å ikke bare ta imot, men også transportere hundretusener av mennesker til det europeiske kontinentet, fra grupper utenfor den europeiske kultursfæren, spurte den ungarske statsministeren før han fortsatte:
Det er forræderi, mine damer og herrer! Europa har blitt forrådt og hvis vi ikke står opp for henne så kommer Europa til å bli tatt fra oss.
https://www.frieord.no/utenriks/orban-forraederi-bak-innvandringen-til-europa/

Slettet bruker
02.11.2019 kl 15:49 277

Stater som økonomisk har dummet seg ut, rømmer nå inn i en union. Hver for seg har koloniene i EU ødelagt alt for seg selv. Enkelte av koloniene har 40-60 % ung arbeidsledighet, men de forsetter med å fylle egne hjem og fedreland med fremmedartet. Hele EU er et forræderi, en nødhavn for noen skamløse udugelige statsledere. Konfrontert med utbredt misnøye over hennes åpen-dør-migrasjonspolitikk svarer Angela Merkel ‘jeg har ikke gjort noe galt. Jeg har bare ikke vært flink nok til å forklare hva jeg har gjort.’ Det tungnemme folket, er dem som er selve problemet. Med litt voksenopplæring vil de erkjenne globaliseringens velsignelser. Toje viser til at Ungarns statsminister Viktor Orbán ved folkeavstemningen sist søndag forsøker å signalisere at det ungarske folk ikke vil dette. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/10/05/195246646/europas-borgere-er-rasende-pa-elitenes-hyllest-av-globalisering
Slettet bruker
02.11.2019 kl 16:30 257

Unntak for kommentarer er. HanVann. Den-nye. Jabbado og denne Tulle Tilla med sine store avsnitt, har fint lite å vis til. Alle øvrige kan fritt søke tilgang.
Slettet bruker
04.11.2019 kl 12:42 208

Dette er ren retorikk fra Angela Merkel, som er like svikefull som våre egne svikere, og som vet en del mer om hvordan folket skal bedras og undertrykkes fra sin karriere i DDR betinget av ubetinget lojalitet til kommunistdiktaturet med tilhørende Stasi-aktivitet. (Det sies at hun hadde kodenavn Erika i Stasi). Hvorfor opphevet hun nylig helt på egen hånd Schengen- og Dublinavtalene og inviterte hele den muslimske verden uhindret inn i Europa og Tyskland - og æreskjelte Viktor Orban og andre politikere med normalt utviklede sjelsevner og kunnskap for at de protesterte og la hindringer i veien for dette vanvittige prosjektet hun dro i gang. Senhøstes 2010 erklærte hun også at 'Multiculuralism had utterly failed in Germany' - fulgt av tilsvarende erklæringer fra Sarkozy og Cameron mht Frankrike og England. (Cameron lovte sogar å redusere innvandringen fra hundretusener i året til titusener - og repatriere de som allerede var kommet. Før han fortsatte masseimporten).

Merkels erklæring kom heller ikke av egen overbevisning, men av det folkelige presset generert av en solid dokumentert bestselger som Merkel & co hadde forsøkt stanset med alle midler, uten hell: 'Tyskland avskaffer seg selv' (Thilo Sarrazin), som dokumenterte at muslimsk innvandring uavvendelig betyr slutten for Tyskland som teknologisk fyrtårn og industrilokomotiv som følge av deres manglende vilje og evne til integrering, lave arbeidsdeltagelse, høye stønadsforbruk og høye fertilitet, og i forhold til tyskere.- innvandrer, lave utdannelse og lav IQ.

Disse 'uhyrlig rasistiske' konklusjonene ble forsøkt stanset rettslig i Tyskland, EU og FN, uten suksess. Angela måtte bite i det sure eplet og fortelle fakta, men har aldri akseptert at noen skal få stikke kjepper i hjulene for hennes destruering av den tyske og de europeiske nasjonalstatene. Så allerede i 2010 visste Angela Merkel at muslimsk innvandring betyr slutten for Tyskland - og på den tiden var den overveiende majoriteten tyrkere, de mest tilpasningsdyktige og oppegående av muslimene i lys Tysklands behov for arbeidskraft og IQ (=90). Det kommer ingen rakettforskere i den nåværende flommen - med desto flere uten, og lav utdanning, og faglig kunnskap og kvalifikasjoner begrenset til hvordan utnytte våre sosiale systemer.
Redigert 04.11.2019 kl 12:43 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.11.2019 kl 12:46 205

Her hjemme har vi "klonet" opp et parti som har et program hvor de er imot, men likevel er for?
Bompenger er kommet for å bli sa samferdsels-stuten fra det Partiet FRP. Partiet ble etablert for sterk nedsettelse av skatter og avgifter. Mange tror at FRP er imot innvandring EØS eller Schengen, men det er jo slett ikke tilfelle. Alt dette er FRP for. Det er ufint å gjøre som FRP Tybring-Gjedde å beskylde folk (uten egne midler,) som den norske stat selv har frakte/ hentet for bosetting her i Norge, å være en byrde? Staten som står bak denne galskap må selvsagt betale og gi dem et anstendig liv her i riket sitt. Med FRP i regjering har da fattigdommen økt noe formidabelt? Det er aldri vært avgifts-bommet mer.

Aldri har slike mengder fremmede ankommet lille Norge som med FRP Listhaug, som invandringsminister. Norge hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder i leie) i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne i å frakte muslimer og IS terrorister til Norge. Den harde kjerne av IS ble fraktet til Europa med disse skipene. De syklet over Storskog i store mengder.
Sylvi Listhaug blant Sudan muslimske ledere. Hilde Frafjord (mad in noway) har besørget 15 milliarder fra nordmenn lommebok har gått rett i dass Sudan
http://www.kulturverk.com/2017/09/10/frp-for-deg-som-liker-a-bli-lurt/
https://www.derimot.no/leger-uten-grenser-del-av-et-omfattende-traffickingsystem/
https://www.document.no/2017/08/06/norske-medier-er-tause-om-smuglerskandalen-i-middelhavet-hvorfor/


Slettet bruker
04.11.2019 kl 13:02 198

Politikere og "myndigheter" er folkets valgte representanter og tjenere. Disse skal administrere og tjene landet til beste for hele befolkningen. Når våre tjenere får det for seg, at de skal overvåke sine egne oppdragsgivere (eget folk) er det ikke noe de har tillatelse til. Det er maktmisbruk. Hvis de ikke stoler på sitt eget folk og mener at folket deres må overvåkes med data og kameraer, så har de selv forfeilet når egne borger ikke kan ferdes trykt i eget hjem og fedreland. Overvåking av folket er en kortslutning, og en kriminell handling.

I stedet for kameraer i gatene, så bør fysisk politi være tilstede, men de i sitter på sine kontorer bak låste dører og flytter papir. Da får man ingen hjelp før det er for sent. Når det gjelder f.eks. brev(email) etc. så er det privat. Skal vi være nødt til å begynne med privat kodeskrift? Eller brevduer igjen? Hva er de redd for, der de selv bor i overvåket områder med vakthold. Kjører panser med privatsjøfør og døråpner sidemann? Om de ikke flakser verden rundt og deler ut våre penger i Skvaldregauk jetflyet, som vi alle har betalt, og betaler for, jeg bare spyr?

Hvis det er noen som bør overvåkes så er det myndighetene og ikke folket. Det er Folket som bør overvåke myndighetene. Globalt er det nå stadig flere eksempler på det er nødvendig. Halve USA og nær hele Europa er ræv-kjørt. Norge ikke minst. Dette garasjeanlegget de har bygget i bakgården sin, utover garasjen, hva var den begrunnet i?

Hitler kjørte rundt i åpne biler, men hva gjør de «folkevalgte» i EU reservat/koloniene og demokratiene sine med folkestyre-pjattet sitt? Se til Hellas med sine underjordiske rømningsveier og helikopter landingsplass på parlamentstaket. Og hva skjer i Frankrike...........