Hvorfor er Stalin glemt men ikke Hitler?

Slettet bruker
02.11.2019 kl 23:35 4028

Stalin drepte ca. 20 millioner av sine landsmenn men blir aldri trukket fram av venstrevridde skaller. Der er det høyreekstreme og nazister som gjelder. Kommunistene og deres massemordere er "glemt" gitt.
Riot
02.11.2019 kl 23:39 2331


Därför folk går på gator med Hitlers symboler. Stalin har jag inte sett haft några anhängare, rätta mig om jag har fel.

Slettet bruker
02.11.2019 kl 23:46 2316

Hva var stalins symboler?
Slettet bruker
02.11.2019 kl 23:55 2298

Stalin var leder i Sovjetunionen fra slutten av 1920-årene frem til sin død. Han startet noen tiår før Mao med å avskaffe privat eiendom og samle bønder i fellesbruk. Også i Sovjetunionens tilfelle resulterte reformene i regimeskapt hungersnød og flere millioner tapte menneskeliv. I løpet av Stalins regjeringstid forsvant det et sted mellom 20 og 80 millioner mennesker – tall som viser at det 25 år etter Sovjetunionens fall fremdeles er vanskelig å vite hva som egentlig skjedde bak jernteppet. Stalin drepte minst dobbelt så mange som Hitler og regnes som verdens nummer 2 hva gjelder massedrap.

https://p3.no/diktaturet/10-mektige-massemordere/
Slettet bruker
03.11.2019 kl 01:06 2276

Stalinister som Steigan lever og ånder fortsatt. De er like antivestlige som de alltid har vært og forsvarer derfor Russland i tykt og tynt. Derfor er de også rimelig positive til Trump.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:29 2209

Når Steigan møtte Pol Pot var ikke grusomhetene blitt avdekket, utført/begått av dette vel-skolerte fransk universitetsutdannet Pol Pot kreket. NB men Alle norske regjeringer mellom 1979 og 1993 støtta USA og Kina i FN og stemte for, at Pol Pots eksilregjering var "Kambodsjas rette regjering" og det var Pol Pot som skulle inneha sete i FN på vegne av det folket de hadde massakrert.
FN kanaliserte all humanitær hjelp til flyktningleirene ved Thailands grense, selv om alle da visste, at der hadde Pol Pot full kontroll, og slik kom både mat og medisiner det blodige Røde Khmer til nytte.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:36 2188

Dem som har dept flest prosentvis av et folk, er da Kong Leopold den annen i Belgisk Kongo. Han drepte halvparten og lemlestet resten, virkelig et svin av dimisjoner. Pol Pol er nummer 2. I tidligere tider kan da medtas koloniseringen til Spania Portugal Great Britannia og nedslaktingen av USA urbefolkning som slår de alle ned i støvlene. Dette telles ikke med i vår siviliserte bekvemmelighet.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:41 2247

De som utgjør normalen påstår at Adolf Hitler var galen, men de som stilte diagnosen måtte selv ha hjelp av en sinsyk Josef Stalin. På slutten av krigen sto han på høyden av sin makt, lastet opp til tennene med de alliertes egne våpen, og nå fryktet de han som verst (De selv var ikke gal/sinsyk som hadde startet krigen for Polen skyld hvor Stalin var med Hitler)? Etterpå gav de Stalin både Polen og hele øst Europa. Nå kunne Stalin knuse dem alle. Med sitt våpenteknologiske fortrinn brakte USA i menneskerettighetens og fredens hensikt 2 stk komplette Krematoriet oppfunnet av jøder som gjorde krematorieovner brennoffer via skinnegang krigen gammeldags til opphør. For nå kunne dette avsendes rett fra luften, om ikke hadde vi alle snakket russisk i Europa i dag.
https://www.youtube.com/watch?v=gwkyPvlWPM0

"Sovjet brøt de diplomatiske forbindelser med den norske regjering 8. mai 1941 av den grunn at Norge ikke lengre var en suveren stat". Men hva var vi egentlig? Selv Sovjet med Josef Stalin var jo den gang en av de allierte.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:45 2235

Det som er stort med Obama og Hillary, de har begge har gjort Stalin, Hitler og Mao betydelig mindre. Etter å ha bombet flere FN medlemsland, er Obama den første fredsprisvinner som har bombet en annen fredsprisvinner. http://steigan.no/2015/10/06/forste-fredsprisvinner-som-bomber-en-annen-fredsprisvinner/ Obama. http://steigan.no/2015/08/10/slik-taler-en-fredsprisvinner/
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:48 2223

Hva har USA og GB gjort (før og etter siste krig) annet enn det Hitler Tyskland er blitt fordømt for? Ref. Programmet til John Pilger NRK i går om USA. Og O.S Untold Story om det samme. GB hadde underlagt seg 40% av all landarealer og regjerte verdens havene i århundrene. Øyene de selv utgjorde i Atlanteren var under en prosent av alle landarealer de regjerte over. De har drept og slaktet ned et antall som både Mao Stalin Hitler blir smågutter i forhold til. I 1807-13 sultet de lille Norge ut og skapte hunger her i Norge.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:49 2221

1930-40 Mao er beskylt for å ha drepte millioner av sine egne landsmenn. I USA var det skapt depresjon hvor USA tilfelles med Sovjet Stalin utsultet sine egne, selv om de regjerte over verdens største matfat. I USA begikk de selvmord. Stalin utviklet kannibalisme der han slaktet og utsultet millioner mennesker av sine egne i hele Sovjetunionen. Det samme skjedde i med USA av dem som regjerte der. I vår egen statsgrisebinge var det lite å være stolt over på samme tid. Men Den som var svinet på dette tidspunkt, det var Hitler som fikk mat på bordet for sine egne. Hvor sant ellers alt annet er av det som vi vedstår oss selv. "Ørkenen Sur" er en norsk dokumentar. I mange år dro nordmenn over Atlanteren, på jakt etter lykke og velstand. Men ikke alle fant det lovende land. Fra høsten 1929 rammet den økonomiske depresjonen flere tusen norske sjømenn i USA. Mange av dem slo seg ned på ei søppelfylling i Brooklyn. Mellom tønner, i rør og i bilvrak lagde de sine hjem, og der bodde de, sommer som vinter. Stedet utviklet seg til et eget lite samfunn som fikk tilnavnet "Ørkenen Sur". Denne filmen handler om noen av dem som opplevde fattigdommens Amerika. https://tv.nrk.no/program/kmte30001812/oerkenen-sur
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:51 2212

https://www.derimot.no/krig-og-propaganda-hvor-er-de-kritiske-mediene/
USA har vært i krig i mesteparten av sin historie. Indianerkrigene i Nord-Amerika er fremstilt som en heroisk innsats mot bestialske ville. I virkeligheten var det et av historiens største folkemord hvor antallet mennesker og teknologien til europeerne, var det som avgjorde utfallet. https://www.derimot.no/kritiske-verktoy-eller-propagandamaskiner-medienes-ansvar-for-krigene/
Slettet bruker
03.11.2019 kl 07:58 2201

Forskjellen på Norge og øvrige u-land. Her i Norge kan analfabeter både lese og skrive. Bare Lytt til våre egne folkevalgte « Vi er tross alt heldig som bor i Absurdistan og ikke i Langtvekkistan Kurdistan eller Afghanistan» Det Norge trenger er en kulturrevolusjon i Mao og Pol Pots ånd, en avbyråkratisering av landet for å få folk ut i reel verdiskapning og virksomhet. Å gjøre seg forhåpninger om noen endringer ved valg fra rødt, til blått, det er bare tull enten man er edru eller full. Tidligere Lærerhøyskolen på Landås Giardiavei 100 Svartediket 5000 pr Bergen, er nå blitt «asylmottaket på Landås»
Slettet bruker
03.11.2019 kl 08:00 2192

Forskjellen på (berikede) nordmenn og (beriker) afrikanerne det er at nordmenn går på skolen til de er 30 år, men hvilket fortrinn kan det være når sluttproduktet meget enkelt blir overgått av en analfabet fra Afrika? Det bekrefter at folk fra steinalderens Afrika er både bedre og er kommet like langt, om ikke mye lenger, fra et langt dårligere utgangspunkt, for hvorfor ellers kan det sitte mengder med Somaliere godt påskjønnet av det offentlige budsjetter fra Norge i sofaen på Frogner og tygge Chat i årevis? Hus og hjem har også de krav på, skulle bare mangle.
De finner hverandre både "her og der" Pent bilde. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/boerge-brende/brende-i-soer-sudan-kan-ende-i-hungersnoed/a/23829979/
Slettet bruker
03.11.2019 kl 08:07 2186

Noe betraktninger om oss selv!

De” folkevalgte” her i folkestyret har oppfordret eget folk til å knerte sin egen etterslekt med abortloven. Utgiften til aborten” betales” av folkets egen folketrygd. For å være helt sikker på å gå til opphør som folk, har nå de” folkevalgte” i lovs form innført en heller lite ”befolkningsfremmede” ny ekteskapslov, med kirkelig vigsel med gifte av 2 av samme kjønn. Dette vil etter noen år parkere hele dette glupe folket rett i «doskålen» slik den slags rettmessig hører hjemme. (Drittsekk får et dokumentert innhold). Denne praksis har nå resultert i en akutt mangel av vitale årganger som nå utføres innen pleie og eldre(om)sorgen her i” Opp/Ned" kongedømme og folkestyre staten som, emigrant og i eksil etterpå var med i krigen?

For å gjenopprette demografiske balansen denne galskap har etablert, importer nå” asylstaten” et helt nytt folk med de helt riktige årgangsklasser rett fra jordhyttens Somalia/Afrika. Kvinnelige rugekasser med 6-8 unger på kjerringen, som med sine store barnerike familier øker folkeveksten (i tillegg til den gjennomsnittlige IQ i den opprinnelige norske urbefolkningen her i kongeriket). De blir fritt levert av SAS, og for god betaling ankommer dem kongeriket med folkestyret sitt her oppi iskanten, hvor de går på norsk og vaske kurs, via NAV og slik blir skattytere og får egne inntekter for å følge på dass, samt «mate og vaske store mengder utlevde gamle, foran og bak».

Ikke som naturlig er, unge” nyfødte, men derimot noen utgamle udødelige norske "statsansatte" idioter av 68 generasjonen som i sin ungdom, gav pokker i egne unger og foreldre mens de horet og hyllet massemordere Stalin Mao og Pol Pot for å bekrefte utsagnet til Darwin, det blir født en idiot for hvert minutt. Her i Norge blir slike både økonomer, advokater eller byråkrater, om ikke folkevalgte. Som bekrefter at vi dør så langsomt at vi tror” vi lever”. I det lange løp er vi alle døde.
Redigert 03.11.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.11.2019 kl 10:58 2149

Det at jeg kalt ham stalinist fant han «søtt à la 1979», skriver han på bloggen sin. Men få av oss andre fant det søtt da Pål Steigan forsvarte Josef Stalin, bagatelliserte Stalins fangeleire med flere enn ti millioner myrdede, bare på 1930-tallet, og en forbrytelse mot eget folk, som russerne selv har tatt et grundig oppgjør med.

Det var enda mindre søtt da Pål Steigan forsvarte en massemorder mye nærmere oss i tid, Pol Pot og «dødsmarkene» i Kambodsja. Hans ml-bevegelse tok avstand fra Alexandr Dubcek og Prahavåren i 1968, Sovjetunionen kalte han sosial-imperialistisk, mens han nå tillater seg å kalle meg for «fanatisk anti-russisk». Han fremhever, at folk som meg kanskje vekker sympati hos regimet i Kiev. Jeg skal si den pensjonerte stalinisten følger med samfunnssynet i Europa for tiden.

Pål Steigan selv er det ypperste symbol på tankens største skam i nyere, norsk historie – med sin groteske ml-bevegelse. Les bare Dag Solstads roman fra Steigans galehus «Gymnaslærer Pedersen og den store vekkelsen som gikk over vårt land». Steigan frakjenner meg min høyere embetseksamen med hovedfag i historie. Hadde hans vekkelse nådd frem, er jeg trygg på at han hadde tatt fra meg historikergraden. Som det er, forblir Steigan et patetisk gufs fra Norges største, politiske konkurs etter Nasjonal Samling, hva angår nesegrus beundring for politiske forbrytelser.

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/vmxdnX/en-baerer-av-norges-tanke-skam
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:23 2132

Det var enda mindre søtt da Pål Steigan forsvarte en massemorder mye nærmere oss i tid, Pol Pot og «dødsmarkene» i Kambodsja. ..

Som jeg har skrevet over. Alle norske regjeringer mellom 1979 og 1993 støtta USA og Kina i FN og stemte for, at Pol Pots eksilregjering var "Kambodsjas rette regjering" og det var Pol Pot som skulle inneha sete i FN på vegne av det folket de hadde massakrert.
FN kanaliserte all humanitær hjelp til flyktningleirene ved Thailands grense, selv om alle da visste, at der hadde Pol Pot full kontroll, og slik kom både mat og medisiner det blodige Røde Khmer til nytte. Men alle visste at der hadde Pol Pot full kontroll, slik at både mat og medisiner kom det blodige Røde Khmer til nytte. Verdikommisjonens formann dommer Hanne Sofie Greve har avlagt sin juridiske embetseksamen med Elverumsfullmakten. Hun ledet den gang FN sitt program, "mat og medisiner" til Pol Pot.

Steigan var da synkron med tidsånden!
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:25 2125

Du savner nok AKPml
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:27 2116

Neida, jeg bare korrigerer tullvåset. Glem ikke at det var Nord Vietnam som tok affære med dette Pol Pot svinet. Personen Pol Pot (Politique Potentielle, fransk for "potensiell politikk"), var en tidligere skolelærer kjent under pseudonymet Pol Pot. Flere andre ledende personer i partiet hadde også vært lærere og noen hadde hatt stipend og studert i Frankrike. Pol Pot har opp til flere franske universitetseksamener.

Pol Pot knekte rygg og nakke på sine egne landsmenn og omgjorde dem i levende live til knokler og gjødsel. Han spredde så disse og øvrige levning rundt omkring gammel som ung, alle årganger og kjønn. Utrolig for en kar? Vell utdannet fra Frankrike var han også. Om han hadde han vært nordmann ville han ha gått på BI og vært økonom samt utgjort tet sjiktet i det norske folkestyre.

Rart han ikke fikk asyl her i landet.

Nord Vietnam var kommunistisk, for de som ikke vet.
Redigert 03.11.2019 kl 13:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:29 2112

Jeg har mer tro på Steinfeldt enn deg.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:33 2092

Frankrike har en sjelden dragning for og av despoter, enten kommer de derfra eller så reiser de dertil. Var det ikke der landsmoder Gro dr who slo rot noen år.......?

Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:35 2084

Med en gang Nixons og Kissingers B-52 bombefly var kommet i sving som del av det de kalte «Operasjon Meny», måtte vestens virkelige verste «demon» gni seg i øynene over hellet sitt. USA slapp tilsvarende 4 Hiroshima-bomber over landsbygda i Kampuchea fra 1969-73. De flatet landsby etter landsby og kom tilbake for å bombe restene og kroppene. https://www.derimot.no/john-pilger-fra-pol-pot-til-is-blodet-torket-aldri/
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:35 2081

"Frankrike har en sjelden dragning for og av despoter"

Nå er vel din dragning mot despoter adskillig mer fremtredende.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 13:11 2055

Stakkars deg. Jeg bare påpeker noe, og om det faller tungt for deg. Du om det.

Hvordan går det med denne vennen din Macron i Frankrike?

Franskmenn klager på det samme som for 230 år siden. De og har noe tungt for det, tenk for de har er ikke lenger ....Etter så mange år?
https://www.nrk.no/urix/franskmenn-klager-pa-det-samme-som-for-230-ar-siden-1.14392341
Redigert 03.11.2019 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.11.2019 kl 13:16 2047

Er det noen despoter du ikke har sansen for? Historiske og nåværende?
Slettet bruker
03.11.2019 kl 13:19 2036

Er det meg som er den som har sansen for despoter, hvor har du det fra? Har du ikke mer å bidra med.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 13:21 2030

Som du ser oliver;jabbe har nok en gang gått tom(romletønne)for argumenter.
Man aner, at han prøver å vri dette her over på The Donald.
Rart at han ikke har gjort det enda!
Slettet bruker
03.11.2019 kl 14:49 2005

Det er fryktelig beklagelig, at man ikke kan diskutere det forrige århundres største ulykker (første og annen verdenskrig,) uten at skittkaken avleveres fra den historiske, fordummende sølepytten, hvor den en og den andre beskylder og være en "ISME" liksom noe bedre og verre, enn den andre?
Slettet bruker
03.11.2019 kl 15:13 1986

Visste ikke at Stalin var glemt.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:00 1961

Hehe,NEI.
Men du vil krangle videre,uansett hvem som dukker opp,uansett hva som dukker opp?!
Og selvfølgelig prøve å vri det til at det er potus,som har skylden,si meg;er du syk i hodet,eller bare konstant bakfull?
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:06 1952

Jeg tror du sympatiserer med AKPml. Når du støtter Oliver og hans meninger så er det ikke mye tvil om det.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:23 1939

Dem som har drept flest prosentvis av et folk, det er Kong Leopold II sitt Belgisk Kongo. Han drepte halvparten og lemlestet resten, virkelig et svin av dimisjoner.
Han er Innehaver av St Olavs orden https://no.wikipedia.org/wiki/Leopold_II_av_Belgia
Av nyere dato verdens største svin, det er USA Obama med sin mad in noway Nobels fredspris. https://no.wikipedia.org/wiki/Nobels_fredspris
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:25 1932

Svin? Hva galt har Obama gjort? Du synes kanskje hudfargen hans er en forbrytelse, men normale folk synes ikke det.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:30 1921

"Dem som har drept flest prosentvis av et folk, det er Kong Leopold II sitt Belgisk Kongo."

Så flott at du endelig fant en brutal tyrann du ikke liker. Leopold var ille men ligger litt lenger tilbake i tid enn feks Stalin og Hitler.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:40 1906

Du fikk svar på spørsmålet ditt jabba,men du likte ikke svaret.
Jeg støtter hvem jeg vil,og det er i hvertfall ikke deg og kveruleringen din.
Og hva du måtte ha dine tvil om betyr ingen verdens ting for meg.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:44 1901

Likte og likte. Jeg ser at du er en skap AKPmler men det får nå være din sak. Som du sier, du støtter hvem du vil. Det holder jeg med deg i.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:54 1890

De største svinene er dem som dreper sine egne, skaper et torturkammer i et helt land hvor sin egen befolkningen skjelver av frykt og som bruker barna til å angi sine foreldre som igjen drepes. Dette startet Stalin og lærte Mao som gikk enda lengre mot sin befolkning og regnes nå som nummer 1 av drapsmenn mot menneskeheten.
Slettet bruker
03.11.2019 kl 16:56 1888

Du tror at jævelskap mot egen befolkning startet med Stalin? :)
Slettet bruker
03.11.2019 kl 18:39 1863

Du kværner videre,skaff deg et liv jabbe,det du holder på med pt er bare surr.
Akp-ml,du er helt på trynet
Slettet bruker
03.11.2019 kl 19:58 1849

Jeg bare konstaterte et faktum. Du trenger ikke være AKPml selv om du har samme syn som dem.