Hvorfor er Stalin glemt men ikke Hitler?


Stalin drepte ca. 20 millioner av sine landsmenn men blir aldri trukket fram av venstrevridde skaller. Der er det høyreekstreme og nazister som gjelder. Kommunistene og deres massemordere er "glemt" gitt.

Hehe. Nei, jeg skal innrømme at jeg kun skummer igjennom det meste av babbelet ditt.

Unnskyld.

Diverse linker er det vedlagt, hva du betegner for bablet mitt! Hva med ditt eget babl, har du tenkt gjennom hvordan det oppfattes av andre her på Hegnar? Flere enn meg undres over driten din.

Oh liver, jeg er iblant u-enig med visse sider av dine ting men desto viktigere er at vi kan stå splittet sammen om noe som er nesten like ille som meg

Motorveier og Donau din hel.. Tufs
Jeg gjentar! Du har ikke svart meg på hva jeg stilte spørsmål om. Var det okkupasjonen eller nazismen nordmenn kjempet for?

Tyskeren bygget jo Norge som bare pokker, og de som bombet og sprengte oss her i landet, det var våre egne tåper og våre såkalte allierte, som hadde skapt hungersnød i landet knapt et hundrede år før 1807-13. Nå sier det norske folkestyre partivalgte fjolset, vi holder oss med. At Muslimene skal ha det trygt her i Norge, men hva er vi nå?

Jeg gjentar! Du har ikke svart meg på hva jeg stilte spørsmål om. Var det okkupasjonen eller nazismen nordmenn kjempet for?
*************************************************
Spørsmålet ditt er så tåpelig at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Og jeg vet ikke om jeg gidder.