***ZVERIGE*** FORSKER- SPRENGNINGENE MANGLER SIDESTYKKE I EUROPA

*JBJB`
03.11.2019 kl 20:04 169

Hei folkens:))


Og...som kjent har balkanizeringen av Sverige nådd høyder og omfang som forskere World Wide har problemer med å fatte rekkevidden av - forholdene på bakken har fått sindige kriminologer til å klø seg i hodet over den skremmende utviklingen - spørsmålet alle bør stille seg er hvordan kalifatizeringnen av Zverige vil påvirke samfunnsutviklingen her på berget, og hvilke tiltak som burde/bør settes inn - vi husker jo alle hvem som var på studietur i Rinkeby og Malmø, men som ble nazzifisert etter noter av arabermedløperne da de advarte...ZnageZz....

https://finansavisen.no/forum/thread/14820/view

Kriminolog: – Alle bombene i Sverige mangler sidestykke i Europa – kanskje også i verden.
Antall bomber og eksplosjoner i Sverige har økt markant. Hittil i 2019 etterforsker politiet 102 saker, hvilket er nesten en tredobling fra fjorårets 39 i samme periode. Utviklingen er unik, og savner sitt sidestykke i Europa og verden forøvrig.
https://www.document.no/2019/11/03/kriminolog-alle-bombene-i-sverige-mangler-sidestykke-i-europa-kanskje-ogsa-i-verden/

Nesten en tredjedel av årets 102 bomber og eksplosjoner har skjedd i Malmø.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hvor mange av de 102 står Säpo, polisen, Stay behind, o.lign. og SVFJWO bak ?
Antagelig omtrent samtlige.
HanVann
03.11.2019 kl 20:31 152

Link?
Du overdriver. SB er ikke svensk.
-Herregud
I dag kl 20:25 7
102 står Säpo, polisen, Stay behind, o.lign. og SVFJWO bak
*JBJB`
03.11.2019 kl 20:33 146

Hei gud/folkens:))

Og...håper du ikke bor for langt fra fastlegen - evt. ring 113...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

I kveld oppdaget de nok en bombe, men de rakk å ta hånd om den før den gikk i lufta.

Polisen larmades strax för kl 18 om ett misstänkt farligt föremål på Fagerstagatan i Malmö.
Flera gator blev avspärrade och nationella bombskyddet kallades dit, och har tagit hand om ett föremål som bedöms vara farligt.
En anmälan om förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse har upprättats.

Larmet kom in till polisen klockan 17.43. Polisen fick då in uppgifter om ett misstänkt farligt föremål på Fagerstagatan vid Sofielund i Malmö. Det visade sig vara en riktig sprängladdning.

Polisen i Sverige er jo for lengst på knærne og er i ferd med å gå i oppløsning. De er ikke i nærheten av å ha ressurser til å oppklare alle disse terroraksjonene. IRA hadde også noen bombeaksjoner som vi husker, men de var småtteri sett opp mot den hyppigheten vi ser i det multikulturelle paradiset Malmø nå for tiden.

Brittene satte inn enorme ressurser på å oppklare og fakke bakmennene, men svenskene har ingen å sette inn. De har knapt nok folk igjen til å sette opp sperrebånd rundt skadestedet. Polisen meldte riktignok at de hadde arrestert 3 personer (dvs. innvandrere med muslimsk bakgrunn), men det vil kreve enorme ressurser for å få dem dømt for noe. De blir neppe sittende mer enn 72 timer.

Uansett, sosialistene kan glede seg over at GDP igjen vil øke. Byggebransjen får noe å gjøre og glassmesterne gnir seg i hendene.