Nytt fantastisk argument for å ta imot flere asylsøkere

imatza
03.11.2019 kl 22:56 374

Bistandsbyråkrat: Norge bør ta imot flere asylsøkere

Her kommer bomben: Frykter at dyktige ansatte skal miste jobbene sine.

Bistands-byråkraten Anders Sørlie er ansatt som rådgiver i Norad, organet som forvalter norske bistandsmidler til utviklingshjelp og nødhjelp utenfor rikets grenser.

I Utrop tar han nå til orde for at Norge bør ta i mot flere asylsøkere og flyktninger slik at dyktige ansatte ikke skal miste jobbene sine.

Skal vi bruke slike argumenter, så snur vi på argumentasjonen, vi må slutte å ta imot asylsøkere fordi vi har ikke plass i fengslene, og ikke flere ungdommer å miste i narkorus. Vi ønsker ikke lengre å la kvinnene våre bli voldtatt over hele landet.

https://resett.no/2019/11/03/bistandsbyrakrat-norge-bor-ta-imot-flere-asylsokere/

Byråkratiet,i all sin skjønne blomst.
Nå bør Ola jaggu våkne her!

Denne ideen må komme fra A.
Noni
03.11.2019 kl 23:42 351

Nå har vi sett det også, at en byråkrat argumenter for sine interesser, at ikke ansatte i Norad skal miste jobbene, så derfor må vi fylle Norge med asylsøkere.
Det er utrolig å lese, men regner med at slike argumenter ligger bak de tidligere
heiagjengene som har ivret for å få flere asylsøkere til landet.
Det er jo folk som har jobbet og jobber på flyktningemottatt også interessert i.Ola våkner ikke, han har avgått med døden for lenge siden.

Folkerevolusjonen er like rundt hjørnet.

Det kan du tro:-))
Ola Dunk klager bare litt i matpausen på kantina men etter matpausen så går det på "jaja, men hva kan man gjøre med det"?
Urquel9
04.11.2019 kl 12:30 237

Temaet om at vi bør ta imot flere flyktninger er ikke nytt i denne sammenheng, kommuner som står i fare for å få sine asylmottak nedlagt er ivrige lobbyister for å få flere flyktninger til Furet Værbitt. Det er blitt en industri dette med asylmottak :-)
Redigert 04.11.2019 kl 12:31 Du må logge inn for å svare

Så langt er alle entry-jobber med lite krav til kompetanse fratatt våre egne som behøver slike jobber, og alle entry-boliger er fratatt våre egne unge som skal inn på markedet. Også hele bransjer som drosjenæringen, byggenæringen og helsearbeider er fratatt våre egne. I dag ser vi at bare 1 av 3 norske doktorgrader innen IKT er tatt av nordmenn, noe som kan skape sikkerhetsproblemer fordi det ikke er sikkert utlendinger kan (eller bør) sikkerhetsklareres.

Eliten som betjener menneskehandel blir rike på statlige tildelinger og nå frykter de for sine egne jobber og vil ha mer innvandring som de kan betjene. Elitene betjener seg selv for våre skattekroner, mens de ødelegger liv og muligheter for den vanlige befolkningen med fremmedinnvandring!

Nei slike byråkrater trenger vi ikke ta vare på, basta

Ja, det er kanhende mulig det at VI kan ta imot flere asylsøkere, men ikke "asylsøkere". Men dette VI må i tilfelle være folket og ikke dette kongelige VI som en idiot av en byråkrat eller "ekspert" påberoper seg. Jeg er dritt lei byråkrater som til stadighet skal pirke i andres samvittighet. Og bruker denne pirkinga for en eneste ting. For å fremme sin egen poitiske ideologi!

Vi har vår Deep State i Norge også.
Redigert 09.11.2019 kl 07:14 Du må logge inn for å svare
.777.
09.11.2019 kl 09:22 61

Norge har blitt et parasittvelde.

«Staten er den store illusjonen der alle forsøker å leve på bekostning av alle andre»

Men et enkelt eksperiment vil vise deg hvor bærekraftig systemet egentlig er hvis du tester det ut i mindre målestokk. Du kan f.eks. kutte ut jobben din og få omfordelt lommepenger av kona. Benytt i tillegg den nye fritiden din på å bruke mest mulig penger på idiotiske ting, og å spekulere ut tiltak som stikker kjepper i hjula for kona di. Gjem bilnøklene hennes eller slipp ut lufta av hjulene så ikke hun rekker jobben, ol.

Det er nemlig akkurat sånn Norge driftes i dag.