Nesten første fly, ihvertfall.

Sotah
04.11.2019 kl 14:02 751

Partiet med handlekraft vippa utlendingen ut nokså kjapt. Ut med fyren, vi trenger ikke flere Phillip´er eller Anders´er enn vi allerede har i landet. Bra jobba av opptil flere.

https://www.dagbladet.no/nyheter/her-sendes-den-amerikanske-hoyreekstremisten-ut-av-norge/71781005
*JBJB`
04.11.2019 kl 22:23 199

Hei Zoten/folkens:))

Og...du får lese til øyet blir stort og vått, Zoten - men ikke si det til noen, det er snart tid for handlingsplanen mot muslimhat, vettu...ZnageZz....

https://www.nettavisen.no/nyheter/--skjult-kamera-nodvendig-for-a-avslore-lognene/3423201566.html

https://www.dagbladet.no/nyheter/avslorer-imamene/65783614

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hvordan de skal vises ut? På helt vanlig måte. Akkurat som denne høyreekstremisten. Bare i år så er det minst 15 islamister som har blitt vist bort fra Norge. Dette støtter jeg selvsagt.
*JBJB`
04.11.2019 kl 23:04 181

Hei jabb/folkens:))

Og...ble de utvist før de sa noe - eller hadde de utført kriminelle handlinger ...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

De ble vel utvist for å ha tilknytning til IS de jeg tenkte på. Om de sa noe eller gjorde noe kriminelt i Norge vet jeg ikke. De ble innhentet av fortiden, akkurat som Johnson, som altså lovpriste ABB bortsett fra at han mente at han burde drept voksne AP folk og journalister istedet for ungdom.
Hr.Suhr
04.11.2019 kl 23:29 171

NeiÅnei, dette burde du ikke lagt ut JBJB.
Vi snakker ikke om sånt lenger her til lands.
I det heletatt utenkelig at dette har funnet sted i det offentlige ordskifte.
Du må skåne Erna og norske politikere for disse artiklene.
Tenk hva de har stått på for at vi nordmenn skal bli godtatt i det muslimske miljø.
Lov oss at du sletter linkene før du køyer.

Ånei,du slipper ikke så lett unna.Dette er bare fotfolket,hvordan vil du få ut predikantene?
Redigert 04.11.2019 kl 23:48 Du må logge inn for å svare
Sotah
05.11.2019 kl 01:54 155

Du har nok gått på den strengeste koranskolen, Lilletull. Det er stort sett talibanvarianten du promoterer. Du veit, den med skjorteknapper og parasitter og sånt. Imamer som mener seksualmoralen er litt frynsete her oppe i nord oppfordrer vel ikke til folkemord, deportasjoner eller sivilisasjonskrig? Vår venninne "Jeanette" avdekker et syn på familieliv som kunne vært sakset fra nær sagt hvilken som helst religiøs forsamling, medmindre jeg gikk glipp av noe juicy.
*JBJB`
05.11.2019 kl 11:19 115

Hei Zoten/folkens:))

Og...et par fredagsbønner var nok, Zoten - "gå ut og brenn det Norske flagget og død over vantro", befalte de med utestemme i moskeen - viips sa var ambassaden omgjort til en krigsskueplass, vettu...ZnageZz...


Rasende demonstranter stormet den norske ambassaden i Syria, brant det norske flagget, tråkket på riksvåpenet og brant bygningen ned. Statsminister Jens Stoltenberg ber alle nordmenn forlate Syria.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zWaMq/evakuerer-alle-nordmenn-fra-syria

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Noni
05.11.2019 kl 11:53 104

Enig i at nazisten ble utvist, vi trenger ikke flere hodeløse uvitende agitatorer for
ufred og krig enn vi har hatt her i landet. Det er mange unge som ikke har opplevd
nazismen og kommunismen, som er lett-tent og kanskje ville synes han var spennende å følge. Selv om vi allerede har AKP-ML i landet, trenger vi ikke flere.
Noni
05.11.2019 kl 12:03 99

Vi nordmenn blir aldri godtatt i det muslimske miljø selv om politikerne går på tå hev
for dem. Til det står det tydelig i koranen at vi er ikke verd skitten under skoene
deres. Muslimene har bare forakt for ikke muslimske troende, men skjuler det godt, for å få innpass og nyte velferden vår. Og nordmenn er det mest godtroende og dumme folkeslag på den vestlige halvkule, fordi de ikke setter seg inn i hva koranen
eller rettere sagt, den muslimske "bibelen" sier. Koranen som muslimene er lovpålagt å følge fra vugge til grav.

A Colorado white supremacist planned to bomb a synagogue before he was arrested on Friday, according to the FBI.

Richard Holzer, whom the FBI describes as an outspoken 27-year-old white supremacist, was arrested after plotting with undercover FBI agents whom he believed to be fellow white supremacists to destroy a synagogue in Pueblo, Colo. Holzer’s arrest comes in the wake of synagogue shootings in Pittsburgh, Penn., and Poway, Calif.

https://www.thedailybeast.com/richard-holzer-white-supremacist-charged-with-plot-to-bomb-colorado-synagogue-fbi?ref=home
siko1
05.11.2019 kl 12:46 87

Ref Fine Greier: "
"På den annen side;alle hatpredikantene i moskèene rundt om i landet som på toppen av gahlskapen,mottar statsstøtte,er det greit?"
----
Selvfølgelig er det ikke det. Hatpredikanter er ikke greit. Og skulle de oppfordre til drap ved å ha drap som et aksept for sine mål så får man si som Sota; meld ifra.
Dette er ABC.

Det ville være ille om f.eks Islam Net skulle få noen form for støtte, de ble nektet å bruke UiO sine lokaler nettopp fordi budskapet var hat og diskvalifisering av kvinner.
Det siste går vel igjen i de fleste moskeer, med statstøtte.
Det burde heller ikke være greit.


WTF??? Det er da ikke mulig!! 8chan hadde vært stengt ned i 3 måneder på fredag!!!

Hvilken flokk kom han fra? Hvor ble han radikalisert? Hvilket mørke internett har han benyttet? Nei, dette står rett og slett ikke til troende, skal man følge venstresidens logikk!

Det er angivelig ikke mulig å planlegge sånt på FB, Insta eller Twitter (selv om norske tenåringsjenter får ha sin dødskult i fred på Instagram). Men da kan vi vel frikjenne "det mørke nettet" da, kanskje, når det sensurerte nettet frembringer slike typer uten å klare å stoppe radikalisering og "flokken"!

"WTF??? Det er da ikke mulig!! 8chan hadde vært stengt ned i 3 måneder på fredag!!!"

Tror du folk blir avradikalisert på 3 måneder? De vandrer videre til neste platform. Du har jo feks ikke gitt opp troen på Qanon til tross for at han ikke har gitt lyd fra seg på 3 måneder. Nazien i tyskland for et par uker siden prøvde feks å livestreame på Twitch.
Forøvrig enig med deg i betegnelsen "Det mørke nettet" og at det er like greit at alle slike galninger samler seg på ett sted slik at det er lettere å se hva som koker i miljøet.


Tror du 8chan er eneste nettsted hvor gærninger kan møtes for å bli gærnere i lag?