LOL...- De som er enklest å overbevise om å kjøpe elbil

brahman
04.11.2019 kl 18:45 260

, har nå allerede gjort det, sier Christina Bu i Norsk elbilforening.


"Ber Stortinget ta grep etter at elbilsalget stuper

- Når nesten 65 prosent av de som kjøper ny bil i Norge, nå velger noe annet enn elbil, er det urovekkende. Nye bensin- og dieselbiler kan bli på veiene i minst to tiår og låse Norge til høye klimagassutslipp, sier Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening, til Tek.no.

- De som er enklest å overbevise om å kjøpe elbil, har nå allerede gjort det. Nå skal resten av befolkningen overbevises."

(...)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De resterende blir ikke fullt så enkelt, nei.. Ihvertfall ikke på denne siden av vinteren....

Redigert 04.11.2019 kl 18:53 Du må logge inn for å svare

Majoriteten har med andre ord vettet i behold.

Det er vel egentlig mer urovekkende at folk som tror de er fullt oppegående og har skaffet seg posisjon som generalsekretær og greier faktisk synes det er urovekkende at folk kjøper noe annet enn ren elbil. Stort sett alle nye biler har lavere utslipp enn selv få år gamle, så en fornyelse er helt topp.
Kan det ikke komme noen voksne på banen og fortelle om hvor lite det går an å få ned de totale utslippene fra Norge selv om alle kjører elbil?
Og hvor er el- ovn foreningen som kan klage over de som fyrer med ved?