PEN. De største aksjonærene kjøpte mye ved emisjonen

cinet
04.11.2019 kl 20:25 720

«En deilig aksje «, men tror den vil ligge litt på været noen dager, slik at det ikke blir hylekor om rep-emi, deretter bonanza fram mot jul !

Det blir ikke snakk om rep-emi.
De som deltok la mer en million i potten med fare for etterfølgende kursreduksjon.
Alle kunne kjøpe i dag med emisjonskurs pluss ca 80 øre.
Fluefiskeren har signalisert skepsis i forhold til betydningen sv at de store blir større.
Jeg tenker det har gitt selskapet en uvurderlig presseomtale. Ingen kan nå påstå at selskapet er U ( uoppdaget) eller U ( uanalysert)

Aksjen fra h..... er blitt til en juvel.

Skuffet over HFI Research som feilet grovt med sitt estimat og lagertrekk i forrige uke. Håper på lagertrekk i denne uke.

Rent generelt, synes det er en ørliten lysning og kan bli løft om traderne tror på økning i oljepris på litt sikt.

Iran er allerede ute og indikerer ytterligere kutt på neste OPEC møte i des. Litt vel prematurt, men det er dette som kan medføre substansielt løft i oljeprisen.

Registrerer at kineserne presser på med lavere toll som basis for deal Fase 1 Denne prosessen om Fase 1 meldes av begge land og man leter etter egnet sted og tid for signering en gang i denne mnd.

Venter selv på neste terror eller krigshandling. har veldig liten tror på at kloden går mot årsslutt - uten at noe vesentlig vil skje av stridigheter som vil påvirke økt oljepris. Kun et tidsspørsmål. Og dette ligger ikke innbakt i dagens oljepris, snarere tvert om.

https://www.politico.com/news/2019/11/04/china-trade-tariffs-trump-065669
Redigert 04.11.2019 kl 23:04 Du må logge inn for å svare