Den globale oppvarmingen er død, la oss begrave den nå.


Har ikke vært mer snø i Tromsø i begynnelsen av november på nesten 100 år

Årets oktober har ikke vært så kald på over 10 år, med temperatur ned mot hele 29 minusgrader på Finnmarksvidda, skriver TV 2. Snart kommer snøen også over hele landet.

I Tromsø søndag morgen, ble det målt 56 cm snø, opplyser vakthavende statsmeteorolog Sjur Wergeland til Nordlys. Snømengdene er historiske for november, viser statistikk fra Yr.no og Meteorologisk institutt. Ifølge statistikken har det de siste 97 årene kun vært mer snø én gang. I 2006 målte man 67 centimeter snø den 3. november. Før det må man tilbake til 1922, da det ble målt 59 centimeter den 3. november.

Les også: Klimacaset: Slik diskrediterer NRK folk og synspunkter de ikke liker (+)

Meteorolog Beate Tveita ved Storm, sier til TV 2:

– I Nord-Norge er det ordentlig vinterlig, og har vært det en stund allerede. I resten av landet blir det kaldt høstvær med skyer og vind, og vi må nok vente til det nærmer seg helg igjen før det blir snø flere steder, for eksempel i Oslo og på større deler av Østlandet. På Finnmarksvidda og enkelte steder i høyden på Østlandet har vi sett svært lave temperaturer. Det laveste jeg har sett er vel 29 minusgrader på Finnmarksvidda, men så blir det plussgrader på dagen, avslutter Tveita.

Mandag er det forventet minus 5 i Trondheim, minus 1 i Oslo, minus 6 på Hamar og minus 4 i Tromsø.

Nå må voksne mennesker lære barna sine om virkelighetens verden, og kaste alt tullet på havet. Nekt dem å snakke om dette tullet hjemme, gå og ta fatt i rektor hvis lærerne forsetter med indoktrineringen sin. Vi skal forsette p hente opp mer olje før vi fryser ihjel, og la miljøaktivistene flytte til Afghanistan. Kjør bil, la kyrne drite så mye de vil det går mot en ny istid sier vitenskapsmenn fra England.

https://resett.no/2019/11/04/har-ikke-vaert-mer-sno-i-tromso-i-begynnelsen-av-november-pa-nesten-100-ar/
Redigert 05.11.2019 kl 02:36 Du må logge inn for å svare

Makan til tøv.

Hvem er idioten som har skrevet dette i resett?
*JBJB`
05.11.2019 kl 07:58 398

Hei folkens:))

Og...husk hva klimaekstremiztene lærer etter flyturen til klimaekstremiztseminarene
- kulderekorder World Wide = vær
- sommervarme = global oppvarming/ klima
...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.11.2019 kl 12:56 Du må logge inn for å svare
.777.
05.11.2019 kl 07:59 393

Faren nå er at myndighetene er med på å spre propagandaen om den menneskeskapte globale oppvarmingen, mens vi faktisk kan være på vei inn i en ny liten istid.

Vedovnene og oljefyrene må hives ut, og dieselbilene må byttes ut. Beredskapen er totalt fraværende.

Er vi riktig uheldige nå så går det mot ødelagte avlinger og matmangel, mens politikerne er opptatt av å bable om klimakrisa, og å berike seg selv på bompenger, CO2 avgifter, og grønne sertifikater.

Den siste lille istiden brakte med seg både pandemi og krig, i tillegg til at folk både sultet og frøs ihjel. Med dagens moderne samfunn der alle er avhengige av fulle butikkhyller og en kortterminal som virker, og dagens befolkningsstørrelse kan dette altså potensielt bli historiens desidert største katastrofe.

Det er litt av en gjeng...
Sotah
05.11.2019 kl 08:03 387

Du får sette deg ned med en plakat og streike du også, Franz. Da får du treffe Donald og de andre statslederne tvert. "Trygdestreik for økt utslipp" er en brukbar slogan.
Redigert 05.11.2019 kl 08:03 Du må logge inn for å svare

Har knapt opplevd en høst med så mange soldager her på vestlandet.

Der er vi igjen. Klarer ikke å skille klima og vær. Når det gjelder om klimaet blir varmere eller ikke er det først og fremst den globale gjennomsnittstemperaturen man ser på.
Redigert 05.11.2019 kl 12:26 Du må logge inn for å svare

Det jukses med statistikker.

Statistikkene viser også et feil bilde pga at byene blir større og større, slik at temperaturene blir målt på steder som har lokal oppvarming pga menneskelig aktivitet i store byer.

At temperaturene i store byer er vesentlig høyere enn ute på bygda er et faktum, men dette er veldig lokalt og vil ha minimal innvirkning på temperaturene globalt.

Likevel driver man og måler temperaturer midt inne i store byer, og bruker dette som bevis på GLOBAL oppvarming.

Hadde man kun målt ute på bygda der det knapt bor folk hadde statistikkene vist at temperaturstigningen på jorda de siste 50 årene kun er et resultat av naturlige variasjoner.
siko1
05.11.2019 kl 12:54 306

Iflg forhold nå sol-jord skulle vi vært på vei inn i kaldere klima. Det er vi ikke grunnet den globale, menneskeskapte oppvarmingen.

Prognosene til klimaalarmistene (fra Al Gore og fremover) har ikke slått til.

Det jukses med statistikk, fx den berømte hockeykurven som får det til å se ut som nittitallet innebar en dramatisk temperaturøkning, begynner ikke grafen på 0, men starter rett oppunder den horisontale hundreårskurven, slik at den midlertidige og lille variasjonen på nittitallet ser ut som en kraftig økning, men hvis man la frem samme kurve med sanne koordinater, så vil det fremkomme at det handler om en minimal og midlertidig økning i tråd med naturlige svingninger.

Greta hevder hun er vitenskapsbasert, men det stemmer helt enkelt ikke. Prognoser er IKKE vitenskap, men gjetninger som kan etterprøves vitenskapelig. Det rare er at ingen forskere har vært villig til å fremlegge noen dokumentert etterprøving av de prognosene IPCC er bygget på. Dermed mangler forskningsbasert evidens.

Og meteorologi er altså IKKE klimavitenskap; det er værmåling og værprognoser; været toucher ikke engang det som har med klimaet å gjøre.

Dagens klimaforskere har ett STORT problem, og det er det faktum at vi i historisk tid (det som har en skriftlig nedtegnet historie) hadde et klima som var MYE VARMERE enn det vi har i dag i en periode fra romersk tid og helt inn i middelalderen på 1200-tallet, før middelalderens lille istid kom, som sluttet for bare 100 år siden, og som vi fortsatt varmer opp etter. Alt dette har skjedd uten menneskeskapte bidrag - men du får ALDRI høre en av dagens "klimaforskere" omtale dette på MSM.

Dette passer nemlig simpelthen ikke inn i FN-agendaen om klimakrisen - som handler om å få deg og meg til å betale økte skatter og økte energiavgifter - for at den globale eliten skal få hånd om disse skattene og avgiftene til å bygge nye industrier (vindkraft, solkraft, elbiler, osv) som de kan tjene seg rike på - og for at våre elitepolitikere skal kunne være "flinke" globalister og belønnes med internasjonale kremjobber (som vi skattebetalere også betaler for).

Den dumme venstresiden og skoleungene med libtardlærere lar seg overbevise av en 16-årig jentunge som knapt er ferdig med grunnskolen om at klimasaken er vitenskapsbasert... Imens koser nikkersadelen fra Oslo Vest seg i Teslaen i kollektivfeltet mens de suser gratis forbi oss andre som må betale bompenger og ler seg ihjel over dummingene som har finansiert elbilen deres gjennom store skattefritak. Akkurat som Petter Stordalen, når han konfronteres med hykleri for sin privatjet, glatt ler oss opp i trynet og forteller at "det lever han godt med"! Slik flyr verdenseliten rundt i verden, fullstendig uten flyskam, mens de menger seg med kjendiser og kongelige, og vet at endelig har de funnet løsningen som holder ikke bare tredjeverden nede, men også oss i Vesten.

Hvordan kan vi i Vesten la oss lure til å betale milliarder for at våre marginale utslipp skal bli promiller bedre, mens vi deler klima med New Dehli som nå er så ille at folk må gå med gassmasker. Skal vi gjøre noe for klimaet, så er det jo i India og Kina vi må begynne - men de har fått fritak for IPCC klimakrav helt til 2030, og da er jo menneskeheten allerede utdøende ifølge alarmistene. Hvordan KAN vi være så korka i huet??? Fullstendig rundlurt, er hva dumme mennesker er!

Heldigvis finnes noen av de voksne folka som kan ta grep om lureriet:
USA har formelt startet prosessen med å trekke landet fra klimaavtalen. Dagen etter presidentvalget neste år skal utmeldingen være et faktum. Utenriksminister Mike Pompeo sa mandag at USA har gitt FN beskjed om at prosessen har startet, noe som er første skritt i utmeldingsprosessen. Blir den fullført, vil tilbaketrekkingen tre i kraft om ett år – det vil si dagen etter presidentvalget høsten 2020.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/usa-formelt-på-vei-ut-av-klimaavtalen/ar-AAJSwMf

#GreatAwakening

Redigert 05.11.2019 kl 15:02 Du må logge inn for å svare

Jammen var vi heldige i Norge at de aldri fant oljen her oppe på 1700-tallet. Da var vi tross alt ikke en selvstendig nasjon, og andre ville stukket av med alt vi fant.

Ja, for de produserte hydrokarboner i store mengder på 1700-tallet, sant? De må de jo ha gjort, for da hadde vi en av våre varmeste perioder - ja, faktisk den perioden de tilfeldigvis glemte når de laget hockeykølle-grafen.

Stemmer dårlig med dette;

«Den største krisen for vårt vedkommende oppsto i 1742 til 1743, da isbreene nådde sin maksimale utbredelse. Det var kaldt og regnet voldsomt, og mer enn 30 000 mennesker omkom av sult og sykdom. Effekten av det dårlige været ble forverret av danskenes kornmonopol. Sammen skapte det tilstander som liknet ting ingen hadde sett siden Svartedauden.»

https://forskning.no/historie-klima/den-lille-istid/995774


Den Lille Istiden regnes som perioden 1500 - 1850.
Redigert 05.11.2019 kl 16:31 Du må logge inn for å svare

"Utenriksminister Mike Pompeo sa mandag at USA har gitt FN beskjed om at prosessen har startet, noe som er første skritt i utmeldingsprosessen."

Til tross for at han selv advarte om at isen i Arktis er i ferd med å smelte og kritiserte Kina for deres store økning av CO2 utslipp på en konferanse i Finland i fjor.

https://qz.com/1614211/mike-pompeo-says-melting-arctic-ice-good-for-shipping-routes/
Redigert 05.11.2019 kl 16:38 Du må logge inn for å svare

Måtte globalistene og deres klima reise fanden i vold .😜

Fra helsenet.info "hvordan å bidra på å stoppe global oppvarming"

"Unngå bruk av glødende lyspærer. De bruker mye energi og slipper ut de opp til 300 pund karbondioksid i året. Bruk i stedet CFLs eller Compact Fluorescent lyspærer. De bruker mindre strøm, avgir minimalt nivå av karbondioksid og er lysere enn glødepærer. "
http://www.helsenet.info/6/2011/12/hvordan-a-bidra-pa-a-stoppe-global-oppvarming.html

Glødelyspærene kommer tilbake igjen. Først i USA. Så i Norge.
Vi får tilbake de fine glødelampene igjen. Produksjonen / importen begynner igjen, og disse gode lyspærene er igjen i salg i butikkene rundt om!
https://www.insidesources.com/5-reasons-trump-is-right-to-save-incandescent-light-bulbs/
"Americans will have more freedom of choice now that the Trump administration’s Department of Energy has set about undoing Obama-era regulations targeting incandescent light bulbs in favor of light-emitting diode bulbs. Trump critics are trying to raise the specter of consumer and planetary harm from the move. Some have even made claims that giving the older-style bulbs a reprieve would cost consumers up to $14 billion annually and make a significant contribution to climate change."
(Det engelske ordet for glødelys er "incandescent light")

Lyset som kommer fra de fleste LED lyspærene er skadelig for menneskekroppen. Lys fra glødelyspærer har derimot flere positive effekter på kroppen.

Tre av mange artikler:
https://www.hollandfranklin.com/incandescent-bulbs-are-best-the-health-concerns-of-lighting-with-led-lights/
- "Incandescent light is “anti-aging” because it emits near infrared light. Infrared, especially “near infrared” which is beyond the visible spectrum and not a source of heat, promotes tissue repair."
- "Blue light promotes aging. Light in the blue spectrum, which predominates in all LED bulbs, promotes tissue breakdown through oxidative stress. LEDs do not emit near infrared. "
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/01/30/led-lights-health-risks.aspx
"Danger No. 1: LED Lighting Deteriorates Vision (Edit: Det gjelder også de kraftige LED lysene som er montert på kjøretøy, som passerer deg i MENGDEVIS i trafikken hver dag. De virker mer blendende for nattesynet enn glødepærer!)
Danger No. 2: LED Light Exacerbates Chronic Disease Through Mitochondrial Dysfunction and Suppressed Energy Production
Danger No. 3: LED Light Impedes Your Sleep"
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/05/30/led-light-health-risks.aspx

"Spar" penger (det gjør du egentlig ikke), kjøp LED lyspærer. Men vær klar over helserisikoen som LED lys utgjør.
Bruk penger, kjøp glødelyspærer. Nyt det varme fine lyset fra dem.
Valget er ditt. Ikke EU sitt.
Redigert 05.11.2019 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
Sotah
05.11.2019 kl 20:45 161

Men finnes det i hele landet noen som er bekymra for både innvandring og klima? Eller utelukker det ene det andre? Det ser faktisk sånn ut.

Det var je som innførte dette med envandring og klema se. For å plage og forvirre. Døm venstrevridde MÅ støtte innvandring og MÅ tro på klimagreiene. Og det regnestykket er jo teit hvis klimagreiene stemmer, altså flytte masse folk fra lavutslipps-land opp til nord-europa hvor alle disse innvandrerne da skal forurense og forbruke like mye som en vestlig og dermed straffe klimaet mer.
siko1
05.11.2019 kl 21:04 148


------
Nei.
Alle, dvs godt over 90 % av seriøse forskere på området er enige om dette.

--------

Ref Sota:
"Men finnes det i hele landet noen som er bekymra for både innvandring og klima? Eller utelukker det ene det andre? Det ser faktisk sånn ut."
--------
Slutt å lete, her er en, Sota. :))

Men bekymret og bekymret fru Blom - en skal ta det på alvor og omlegge. Men ser også med bekymring på de som lider av klimanevrose.
Redigert 05.11.2019 kl 21:04 Du må logge inn for å svare

Hva er 90 % enige om? At solflekker ikke kan ha noen klimapåvirkning,
HanVann
05.11.2019 kl 22:09 130

Jo, solflekker har klimapåvirkning.
Jeg er 100% sikker.
Dere klimaskattaktivister benekter ting men dette er sannheten. Solflekker har klimapåvirkning, Slutt å nekte!
siko1
05.11.2019 kl 22:36 122

Du må ha vondt for det.
Kos deg med vannhuet.