Stortinget anno 2019


mafiastaten vil innlemme oss inn i EU monsteret via EØS så burde man oxo følge EØS reglene

noen burde sjekke lovligheten ved boligskatt, formueskatt og div. skatter og avgifter i dette molbolandet!

Vi har vært med i EØS i 25 år allerede. Bare så du vet.

Det er partiene AP H KRF og FRP som har besørget at vi er mer med i EU, med vårt EØS enn de de øvrige EU land
http://oljekrisa.no/EUs%20energiunion%20ACTA.htm
Den 16. oktober 1992 på Stortinget stemte Ap, H, KrF og FRP imot at det skulle holdes folke avstemninger «om at folket» skulle få bestemme om Norge skulle innføre EU-lovverket under dekknavnet «EØS-avtalen» 130 stk stemte imot folkeavstemning, og 35 stemte for.
Gro «Det finnes andre metoder.» I stedet for å respektere folkets avgjørelse som ble et nei til EU, ble det fremmet forslag om innføring av EU lovverk via EØS-avtalen dette var statsministerens «ydmyke reaksjon». FRP H KRF Bisto AP og fikk flertall for dette i Stortinget, stikk i strid med folkeavstemningen og Norges Grunnlov.
Flertallet av våre stortingspolitikere har liten og ingen respekt for Grunnloven, det har de også bevist ved at de fleste er medlemmer av Europabevegelsens hemmelige stortingsgruppe. Denne gruppens virksomhet strider klart mot Grunnlovens §§ 1 og 112. Straffelovens § 83 ble laget for å beskytte de to forannevnte paragrafene mot eventuelle «fremtidige statskupp».

Hvis ikke folket våkner opp og ser dette bedraget, kan vi heller ikke få stemt bort disse ved kommende stortingsvalg.
Redigert 05.11.2019 kl 11:31 Du må logge inn for å svare

Selv Nettavisen Gunnar Stavrum bommer stygt. EØS har forrang for Norges grunnlov= EØS er et bekreftet Høyforræderi

https://jusleksikon.no/wiki/Deklaratorisk

https://jusleksikon.no/wiki/Preseptorisk

https://www.nettavisen.no/okonomi/nav-ofrene-skrev-under-egenerklaering-om-at-sykepengene-bandt-dem-til-norge/3423871917.html

Preseptorisk betyr det samme som ufravikelig. At en lovregel er preseptorisk innebærer at den ikke kan fravikes i avtale mellom to eller flere parter. På stortingets skrytesider står det at Grunnloven er den høyeste rettskilden i Norge. Dersom andre lover er i strid med den, må de vike, men det stemmer jo ikke, etter EØS ble innført.
Redigert 05.11.2019 kl 15:04 Du må logge inn for å svare

Oliver dette er bare gneldre bikkjer som gjentar voff voff x96 og seff Null iver steigan blink kommunister Plo plotte tett.
Høyforæderi liksom, og neste tråd er du nazi bortforklarer. lol oliver null men big troll
Oliver Stonheg
I dag kl 14:54 20
EØS er et bekreftet Høyforræderi

EØS. Etter lovens § 1 skal bestemmelsene i hoveddelen av EØS-avtalen anses som norsk lov.
Med dette er Norge omgjort til en koloni, takket være sine påståtte partivalgte «folkevalgte». Klovneriket som har lagt seg langflat og underlagt seg et Ny unions lovverk, den slags skjer ellers ved Hær tokt/voldtekt, og ved et høyforræderi. Bak EØS står AP H KRF og FRP som har Tredd dette nedover hodene på det norske folk. I Frie selvstendige stater, er og blir den slags, et høyforræderi.
Redigert 06.11.2019 kl 14:34 Du må logge inn for å svare