Mld!! Selger 6 stk Boeing 737 fly. Usd 55 mill i kassa.


En ny halv milliard i kassa til Nel. Jiihaaa. 🤑🤑🤑
Norwegian Air Shuttle ASA - Salg av seks Boeing 737-800 fly
Arctic Aviation Assets, et datterselskap av Norwegian Air Shuttle ASA ("selskapet"), har signert en avtale om salg av seks Boeing 737-800-fly til Pembroke Aircraft Leasing 5 Limited, et heleid datterselskap av Standard Chartered Plc. Flyene opereres for tiden av selskapet og leveranser vil skje i 4. kvartal 2019 og 1. kvartal 2020. Salgsinntekter vil bli brukt til å tilbakebetale gjeld og for å øke selskapets likviditet. Transaksjonen forventes å øke selskapets likviditet med om lag USD 55 millioner etter tilbakebetaling av gjeld og ha en positiv egenkapitaleffekt. Salget er i tråd med selskapets fortsatte strategi for å utnytte skalaen som er bygget opp de siste årene og det endrede fokuset fra vekst til lønnsomhet
Redigert 05.11.2019 kl 07:35 Du må logge inn for å svare

Det er ikke mange brikkene igjen nå som ikke har funnet sin plass i dette puslespillet. Neste sommer ser jeg for meg følgende: 1. Kredittkortselskapene reduserer sin holdback med ca 4 mrd. 2. Max er tilbake. 3. Wetlease gjennom eget leasingselskap 4. Argentina vokser 5. Fokus 2019 og Next programmet slår for fult ut i bunnlinjen. 6. Hele organisasjonen med ruter og besetning strømlinjeformet. 7. En stor og økende flokk med lojale Amerikanere gjennom fordelsprogrammet. 8. Mulig åpning av Sibirkoridoren. 9. Asiatisk feeder samarbeidspartner. 10. Michael O’Leary i mental krise.
Tigeren
05.11.2019 kl 13:58 1227

Nas er knallsterk nå. Petter Stordalen eier nå Ving. Petter kan brått komme på banen. Nas sin nye flyflåte en krem for Petter, Ving og deres Ving kunder. I morgen kommer knall trafikktall med økt inntjening. Nu kjør vi.
----------++
Så kom melding melding nr 2 fra Nas idag: Norwegian Reward lanserer kredittkort i USA
Norwegian Reward samarbeider med Synchrony og Mastercard for å tilby kredittkort i USA. Målet er å tilby et enda bedre lojalitetsprogram i et av Norges viktigste markeder. “Dette er en viktig del av vår globale strategi. USA er et viktig marked for oss og vi er klare til å ta vårt anerkjente lojalitetsprogram til et nytt nivå med en erfaren og pålitelig partner, Synchrony. Med unike fordeler og innovative måter å tjene CashPoints, vil det norske belønningskortet tiltrekke nye flykunder og lokke dypere lojalitet fra våre eksisterende medlemmer, sier Brede Huser, administrerende direktør i Norwegian Reward. Halvparten av alle transatlantiske passasjerer er amerikanske, og antallet øker. USA er nå det største markedet når det gjelder omsetning, fulgt av Norge, Spania og Storbritannia. Norwegian Reward har mer enn 1. 4 millioner medlemmer i USA og over 10 millioner medlemmer globalt. I 2019 kom mer enn tre nye medlemmer hvert minutt, og programmet ble også kåret til Airline Loyalty Program of the Year i tre påfølgende år av Freddie Awards. "Synchrony deler Norwegian sin lidenskap for innovasjon og teknologi ved å investere i neste generasjons evner for å skape forbedrede, friksjonsløse kundeopplevelser," sa Tom Quindlen, administrerende direktør, Retail Card, Synchrony. "Vi ser frem til å hjelpe Norwegian til å tiltrekke og belønne nye kunder for lojaliteten deres. "" Når reisevirksomheten fortsetter å vokse og utvikle seg, er Mastercard forpliktet til å tilby produkter og tjenester for å støtte innovasjon i dette segmentet, "sier Linda Kirkpatrick, EVP Merchants & Acceptance for Mastercard." Mastercard er henrykt over å samarbeide med Norwegian Luft, og Synchrony for å levere et unikt program, med fordeler og fordeler som kobler forbrukere til deres lidenskap for reise. ”Om norsk belønning: Norwegian Reward er et av de mest sjenerøse og dynamiske lojalitetsprogrammene der medlemmene enkelt kan tjene CashPoints, programmets egen valuta, gjennom å bestille norske flyreiser og opphold på partnerhotell, leie biler og handle online. Reward eShop, som ble avduket i november 2018, inviterer medlemmene til å handle fra over 550 topp nasjonale forhandlere, inkludert Bloomingdales, Bed Bath & Beyond, Macy's, Home Depot, Apple, Target og mer for å tjene en prosentandel av det totale bruket i CashPoints. Påløpte CashPoints er like bra som kontanter og kan brukes på fremtidige flyreiser for å dekke delvise priser, eller en hel billettpris når som helst eller kan brukes til å betale for ekstrautstyr som innsjekket bagasje og setereservasjon uten noen begrensninger. For ytterligere henvendelser, kontakt: Brede Huser, administrerende direktør i Norwegian Reward, telefon: +47 991 69 974
Tigeren
05.11.2019 kl 14:00 1201

Presidenten. Dagens beste og Leary Mr Ryanair gråter nå. beste innlegg🤣🤣🤣 Det koker av entusiasme og aksjonærer kan endelig smile bredt. Etter en tøff og hard periode.
Redigert 05.11.2019 kl 14:01 Du må logge inn for å svare

Takk, med NAS sin børsverdi på 6mrd er dette en med Norwegian Rewards en fin belønning. Ser vi har steget mye i dag på lavt volum, er det vanskelig å få tak i aksjer? Ser slik ut..
Strategi
05.11.2019 kl 14:51 1012

NAS:PARTNERSKAP MED SYNCHRONY OG MASTERCARD FOR KREDITTKORT I USA
Norwegian Air Shuttle

Ja dette var en meget bra og ikke minst verdifull avtale som kommer til å skape lojalitet og masse synergier mot Norwegian.
Norwegian leverer i rasende tempo.
Herman*
05.11.2019 kl 16:02 821

Kursen plutselig rett ned 1 krone.... merkelig.
livecnn
05.11.2019 kl 16:05 805

Ikke merkelig, slik har de holdt på siden i Mai, trafikktall i morgen.
solb
05.11.2019 kl 16:06 791

Kanskje ikke så rart? Vi har også utrolig mange tradere ute og går her. De tar plussen som den er kortsiktig, og tør ikke sitte over natten og vente på gedigne tall. He,he.

Helt fin oppgang dette. Ikke rart med litt svingning.
solb
05.11.2019 kl 16:29 661

Hangar uttrykte det klart!
"Norwegian selger ytterligere seks fly
AV: Hans Olav Nyborg05/11/2019
Flyselskapet Norwegian selger ytterligere seks fly. Det er snakk om seks fly av typen Boeing 737-800 som er solgt til Pembroke Aircraft Leasing i følge en børsmelding.

Boeing 737-flyene er i drift hos Norwegian i dag, men skal etter planen overleveres til de nye eierne i løpet av slutten av 2019, samt i første kvartal av neste år.

Meldingen om salget av de seks flyene kommer i kjølvannet av at selskapet for bare en ukes tid siden meldte om salg av tilsammen seks fly så langt i år. Nå står selskapet med et salg av totalt 12 Boeing 737-800 bare i år.

Norwegian skriver at de sikrer seg i overkant av en milliard kroner som kommer inn på konto etter at alle lånene på flyene er betalt."
https://www.hangar.no/norwegian-selger-ytterligere-seks-fly/
Marve
05.11.2019 kl 16:49 606

Nå kom svaret nas er i dyp krise å desperat etter kontanter. Men her inne på nas tråden er det så mange kloke hoder som vet bedre. Lykke til i emisjonen
Epona
05.11.2019 kl 17:48 472

Enda en «analyserende» uttalelse med teknisk innsikt fra mr ....x.
Sann
05.11.2019 kl 20:03 329

Hva mener du Tigern? Like håpløs her på Nas som på de andre tråder du konstant blåser opp.