Er det nå det starter? DNB tror på tredobling!https://www.nettavisen.no/okonomi/aksje-tok-av---storbank-tror-den-skal-tredobles/3423873479.htmlNoe skjer bak i kulissene. Short dekkes inn på stadig høyere kurser, de store laster opp i emisjon og fortsetter kjøp etter emisjonen. 100% complete respons på de tre første pasientene i Archer-1 studiet..100%%%!!!!. Potensialet i Archer-1 er gigantisk. Vi venter data fra DLBCL når som helst og markedet her er større enn andre og tredje linje til sammen. Kan det komme noe i morgen om at de presenterer DLBCL på ASH? (Late breaking Abstract)....Det hadde vært gøy!

Selskapet med Bravo i spissen har gjort stikk motsatt av Costa. De har guidet forsiktig og ikke skapt noen forventninger. Fakta er at caset styrker seg og er sterkere enn aldri før! Aksjen er volatil som faen, hvorfor? Jo fordi markedet ikke klarer å prise selskapet på dette stadiet. Hvis selskapet fortsetter å levere, noe jeg tro de vi, da vil vi se kurser som i dag vil virke urealistiske å snakke om. Jeg utelukker ikke kurs over tusenlappen innen 2022.
Betalutin har levert konsistente kliniske data over flere år og det er ingen tvil om at det blir medisin. Selskapet er kraftig undervurdert av markedet og vi kan fort se en reprising av selskapet fremover. Kjøp på 24-25 kroner kan gi en meget fin avkastning i tiden fremover.

Lykke til folkens! Hold på aksjene nå! La shorterne blø!

Jimmi