Snikislamisering

Load
05.11.2019 kl 09:14 165

Kjetil Rolness skriver på sin facebookside:

"Jeg foreslår at alle som er allergiske mot begreper som "snikislamisering" og "parallellsamfunn" i Norge, leser denne grundige og gode gravereportasjen. Denne praksisen foregår i det skjulte, brer om seg, har statsstøtte, og rammer barn, som får enda dårlige forutsetninger for å bli en del av det norske samfunnet. Ultrakonservative koranskoler i internatform er ren sabotasje mot integreringsarbeidet."

https://www.aftenposten.no/norge/i/WbWEor/de-kaller-det-en-sfo-med-overnatting?fbclid=IwAR2IZaGaqqAp8ErFMMqwBoX-c7tIIk6svgVe7NWtMEzMPdyiRaW3QW0jGfw


Neida, det er ingen grunn til bekymring, de vil oss bare vel og kommer nok til å integreres og gjøre vårt vestlige samfunn varmere.

https://vimeo.com/71817949?fbclid=IwAR0EmU4X0xd_29yBIeL9Tmtk-F7gvzn2_uEVvAPrGuS4SWUrwlW0rXVfnbc

Får ikke lest hele +artikkelen i Aftenposten

Men innledningen viser bare det gamle ved islam, at koranens hatefulle vers sosialiseres inn i nye generasjoner muslimer for å holde på oldtidsforståelse av verden under et dekke av religionsvirksomhet. Dette foregår bak lukkede dører og rom, uten demokratisk innsyn og kontroll. Slik skaper man et parallellsamfunn og gjør norske muslimer til tapere ved å lære dem at folk er vantro hunder og horer. Slikt blir det ikke mye vennlig integrering av.

Muslimenes aktivitet og parallellsamfunn tilsier at dette er snikislamisering og muldvarpvirksomhet for å fremme islamske krefter i Norge. At islamsk misjonering er tillatt i Norge på slike vilkår betyr vel også at norske myndigheter lukker øynene for det som foregår.

Media har vist hva som foregår, nå er det på tide at myndighetene kutter pengestøtten til regimet og tegner halen på grisen, for det blir neppe gjort av muslimene selv, de durer bare på med støtte fra Iran.

Redigert 07.11.2019 kl 19:02 Du må logge inn for å svare
Load
07.11.2019 kl 09:52 85

Nettopp!
Problemet er at det er både politisk og sosialt selvmord å ta opp temaet, selv om alle med gangsynet i orden bør se at dette er svært uheldig og at det bare kommer til å øke i omfang om ingen tar tak i det.
Derfor snakkes det lite om dette i msm, som heller drar frem en og annen solskinnshistorie, slik at de kan slå seg på brystet på vei inn i kantina og fortsatt være velkommen til å spise lunsj med de andre på jobben.

PS! Kred til Aftenposten som faktisk tør skrive om saken.
Redigert 07.11.2019 kl 09:53 Du må logge inn for å svare

Islam har ingen plass i dette - eller noe vestlig land! Stem inn politikere som vil befri oss fra dette helvetes åket !

Hvem er det og hvordan skal de gjøre det?