Project Veritas med nok en bombe, denne gangen ABC news


Dette er en must see video hvor en profilert nyhetsanker sitter å småprater før sending og hvor både kamera og mikrofon er på.
https://www.youtube.com/watch?v=3lfwkTsJGYA

Hun sier da at hun hadde hele historien om Epstein skandalen og hans pedofiliring hvor både Prins Andrew og Bill Clinton var gjester. Avsløringene ble stoppet av noen ledere i kanalen, og saken er fremdeles ikke blitt sendt. Hun sier hun er 100% sikker på at Epstein ble drept.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7651987/Amy-Robach-reveals-ABC-killed-Jeffrey-Epstein-expose-fears-Prince-William-Kate.html

Amy Robach var for inntil 8 timer siden en av de mest kjente nyhetsankerne i kanalen. Hvordan skal demokratene sno seg unna denne tro?

Hehe.

Ja, det var litt av en bombe de hadde på CNN, du. Vassen kinaputt. Det var for enkelt å avsløre løgnen deres, rett og slett.

Gresvik får se på saken 😂
Load
06.11.2019 kl 09:36 749

Det var nok ganske mange bigshots som pustet lettet ut når Epstein "tok livet av seg" .
Her lå det potensielle skandaler, som ville ha fått enorme konsekvenser for mange superrike og mektige mennesker.
De som tror Epstein faktisk tok sitt eget liv, er bra naive.

For skrullete tinnfoliehatter er selvsagt Epsteins død veldig "spennende"...

Leiftissemann1 skrev Innlegget er slettet
Epstein satt på info om Trump.
Load
06.11.2019 kl 10:01 714

Leiftissemann1 skrev Innlegget er slettet
Her tenker jeg du treffer spikeren klokkerent, midt på hodet.
Hadde det dreid seg utelukkende om Trump og ikke om de "gode gutta" så hadde dette garantert blitt blåst opp til dimensjoner vi ikke har sett maken til.
Nå skal det feies under teppet, som det meste annet som ikke gagner de riktige folkene.
Redigert 06.11.2019 kl 10:02 Du må logge inn for å svare
Skall
06.11.2019 kl 10:55 699

https://www.foxnews.com/us/forensic-pathologist-jeffrey-epstein-homicide-suicide
https://www.npr.org/2019/10/30/774838950/jeffrey-epstein-case-expert-hired-by-his-family-suggests-doubt-on-suicide-findin

Epstein begikk ikke selvmord!
Skadene som han hadde da han ble obdusert var ikke selvpåførte.

Vaktene ‘sov’,fangen han sonet på cella med var fjernet før drapet og kameraene utenfor fungerte ikke.......

Tilfeldig?

Som sagt, om man tror Epstein ikke gjorde selvmord så bør man se på hvem som styrer justisdepartementet og hvem som relativt raskt avfeide dette som selvmord.

Det som er en konspirasjonsteori her er at teorien om at Epstein tok selvmord! All fakta vi vet så langt tyder på at han ble drept.

Det er ennå flere "tilfeldigheter" enn det Leftist nevner. Kameraet på cellen hans hadde også sluttet å virke! Han skulle også ha hatt en celle-kamerat, men han ble fjernet noen dager før. I følge normale prosedyrer skulle han også ha vært på en celle hvor laken og dynetrekk var laget av papir, det var også borte.

Han var den aller mest profilerte fangen i amerikansk fengsel så det er rett og slett utenkelig at en slik serie av svikt i utstyr og rutiner skulle inntre for akkurat denne personen. Flere eksperter på obduksjon har da også gått ut og sagt at de bruddskadene i nakken ikke er forenelig med en hengning.

Som Amy Robach sier, så var trolig det tidligere "selvmordsforsøket" også arrangert for å bygge opp under teorien om at han var sucidal. Hun røpet også at han faktisk livnærte seg på utpressing av rike og mektige kunder. Det var både hans livsforsikring og inntektskilde.

Og hvem hadde makt til å utføre denne operasjonen og relativt raskt avfeie det som selvmord? Justisdepartementet under ledelse av Trump's etterhvert personlige advokat, William Barr.

Kan du da kanskje forklare oss hvilken makt eller ressurser Bill Barr har til å gjennomføre en slik operasjon i praksis? Har justisministeren en egen hit-squad som kan utføre bestillingsdrap tror du?

Selvsagt ikke. Han driver heller ikke med etterforskning, men satt FBI på saken. Han beordret riktignok fengselsvesenet til å fjerne fengselsdirektøren med øyblikkelig virkning mens etterforskningen pågår.

Det som det kanskje kan stilles spørsmålstegn ved er hvorfor Alex Acosta bevilget en avtale med fritak for straffeforfølelse for Epstein i 2008, noen måneder etter at Obama ble president.

"Kan du da kanskje forklare oss hvilken makt eller ressurser Bill Barr har til å gjennomføre en slik operasjon i praksis? Har justisministeren en egen hit-squad som kan utføre bestillingsdrap tror du?"

Han har jo sjokkert britene og andre etteretningstjenester slik han løper rundt å prøver å bevise en konspirasjonsteori på vegne av Trump. De konkluderte veldig fort med at dette var selvmord. Hvilken etterforskning rundt selvmordet pågår fremdeles?

..spekulerer ikke dere i at Clintons liksom skal ha drept ham da? Hvordan i alle dager skal det ha vært lettere for dem å gjøre det enn for justisministeren?
Load
06.11.2019 kl 13:06 590

Legg hvem som har/ikke har drept ham til side bare et øyeblikk og trekk pusten...tror du han tok livet av seg eller at noen tok livet av ham?
Redigert 06.11.2019 kl 13:11 Du må logge inn for å svare

I utgangspunktet tror nok jeg at han tok livet av seg. Han var nok klar over at han aldri kom ut av fengsel mer og han hadde et mislykket forsøk litt tidligere. Det som er mistenkelig er at han ble tatt av suicide watch. Hvem gav den ordren og var det bevist at vaktene ikke så til ham? Jeg synes at det minner om assistert selvmord.

Løgn, A!

Trump brøt med Epstein straks han fikk innsikt i hva elitene holdt på med - og dermed startet også Trump's politiske mål:
https://www.youtube.com/watch?v=w0e05Yz59og

Legg merke til at ABC nyhetsanker Amy Roback - nå ufrivillig Whistleblower - ikke har byttet side selv om hun røper løgnmedia!
Hun sitter og ergrer seg over at et kjempe-scoop ble stoppet for henne, mens det nå likevel kommer ut uten henne selv i sentrum.
At hun har latt child sacrifice foregå i 3 år fordi hun ikke gikk til politiet med det hun visste, bekymrer henne overhodet ikke!

Må de brenne i helvetet all sammen! Dette er ikke borte med Epstein eller DS/CIA/FBI/MSM cover-up!

Militær etterretning jobber stødig: We have it all! Q

Leiftissemann1 skrev Innlegget er slettet
Har ingen interesse av å spekulere i noens dødsfall. Uansett hvor stor drittsekk den døde var mens han levde.

"Trump brøt med Epstein straks han fikk innsikt i hva elitene holdt på med - og dermed startet også Trump's politiske mål:"

Det gjorde han nå såvist ikke.

Fordi jeg VET at du ikke sitter på noen fakta som underbygger dine uetterrettelige påstander! Det samme går for Jabbe.

Når disse tingene kommer til sitt endelige oppgjør, er det KUN facts som teller - ikke alt løgnspinn fra MSM og venstresiden!

Hvordan kan du vite det? Trump og svinet var kompiser i mange år og de hadde en felles interesse i smårips, for å si det slik. Det er noen titalls damer som har stått frem og fortalt om alt fra tafsing til voldtekter. Også damer som var mindreårige da overgrepene skulle ha skjedd. Epstein skal ha vært involvert i flere av episodene. Det er klart Trump var livredd for at Epstein skulle snakke.

Spør heller deg selv hvorfor du lyver på dine egne fordomsfulle og onde antagelser!

(Min kunnskap får du ikke vite noe om; men den er ikke som din basert på løgner og falsk propaganda.)

Trump har ingenting å frykte - INGENTING - og han har ingen som dekker han opp, fordi han ikke behøver det.
Redigert 06.11.2019 kl 14:29 Du må logge inn for å svare

Du har aldri hørt om det jeg skriver? Du tror det er noe jeg finner på?

Joda, og du burde vite at det er løgner og propaganda! Men du har så mye fordommer at du ikke ser eller forstår klart!

Sånn, vi er ferdig snakka om dette - og du har avsporet tråden nok fra det den handler om - kom deg back on track!!!

Fordommer? Det er altså ikke jeg som har funnet opp dette. Skjønner at det er ubehagelig for deg at slikt blir snakket om. Men det er veldig mange eksempler på det jeg har sagt her. Du takler selvsagt ikke det.

Stadig nye stråmenn fra spAmmern! 👎 🥱 😴

Det har forundret meg hvor lenge Trump har overlevd med det hatet han utsettes for fra clinton mafiaen , Hussain og msm.


Du viser din ynkelighet og svakhet aller best når skjellsordene hagler.

Stråmenn? Hva da? Har du aldri hørt om det jeg skrev? Hvilken verden lever du i så fall i?

Trump har ingenting å frykte - INGENTING - og han har ingen som dekker han opp, fordi han ikke behøver det.

Minst 43 kvinner fra vidt forskjellig bakgrunn har anklaget han for å ha antastet dem. Han hadde sex med og betalte en pornoskuespiller for å holde kjeft mens han hadde et nyfødt barn hjemme, Han har sagt at han kunne datet Ivanka om hun ikke var hans datter, han har blitt anklaget for å ha voldtatt en mindreårig jente på en av Epsteins fester, Vi har han på tape pussygrabbing tapen. Selv om noen kanskje liker å bli grabbet på fitta av mektige menn så er det nok mange andre som ikke liker det. Derav minimum 43 kvinner som har anklaget ham. Fyren er en grisegutt uten moralske skriupler.
dirken
06.11.2019 kl 17:49 379

Jeg mistenker at det var og er bipartisan enighet om at Epsteins død var det beste.

Jeg vil tro at noen vil sprekke og sannheten vil komme for en dag.

Det som er helt sikkert er at troverdigheten til TV 2 og NRK er borte , og selvsagt bjellesauene som følger blindt

Var det NRK og TV2 som tok livet av ham?