Project Veritas med nok en bombe, denne gangen ABC news


Dette er en must see video hvor en profilert nyhetsanker sitter å småprater før sending og hvor både kamera og mikrofon er på.
https://www.youtube.com/watch?v=3lfwkTsJGYA

Hun sier da at hun hadde hele historien om Epstein skandalen og hans pedofiliring hvor både Prins Andrew og Bill Clinton var gjester. Avsløringene ble stoppet av noen ledere i kanalen, og saken er fremdeles ikke blitt sendt. Hun sier hun er 100% sikker på at Epstein ble drept.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7651987/Amy-Robach-reveals-ABC-killed-Jeffrey-Epstein-expose-fears-Prince-William-Kate.html

Amy Robach var for inntil 8 timer siden en av de mest kjente nyhetsankerne i kanalen. Hvordan skal demokratene sno seg unna denne tro?

Hehe.

Ja, det var litt av en bombe de hadde på CNN, du. Vassen kinaputt. Det var for enkelt å avsløre løgnen deres, rett og slett.

Gresvik får se på saken 😂
Load
06.11.2019 kl 09:36 583

Det var nok ganske mange bigshots som pustet lettet ut når Epstein "tok livet av seg" .
Her lå det potensielle skandaler, som ville ha fått enorme konsekvenser for mange superrike og mektige mennesker.
De som tror Epstein faktisk tok sitt eget liv, er bra naive.

For skrullete tinnfoliehatter er selvsagt Epsteins død veldig "spennende"...

Nu er nå jeg den første som ler hånlig av konspirasjonsteorier, men denne Epstein saken bikker nå nesten over til at det er mer konspiratorisk å tro at han faktisk tok selvmord.

Let's summarize:

- Epstein sitter på enormt med informasjon, informasjon han konsekvent tidligere har brukt for å presse folk i maktposisjoner
- Kongelige, forhenværende presidenter, sittende presidenter og næringslivstopper har alle sine historier hos Epstein
- Dagen Epstein tar "selvmord" så har følgende tilfeldigheter inntruffet:
* Begge vaktene som skal ambulere med tilsyn har tilfeldigvis sovnet - samtidig
* Alle kamera i gangen utenfor Epstein sin celle har også tilfeldigvis bestemt seg for å bli ødelagt akuratt i dag - samtidig
* Bruddskadene han har i nakken er ikke forenelig med henging fra lav høyde
* Bodyguarden til Jeffrey Epstein gir et avslørende intervju, litt for avslørende siden han i etterkant omtrent desperat prøver å dementere det ovenfor NyMag og forteller deres reporter at det lureste er å slutte å grave i dette * http://nymag.com/intelligencer/2019/08/jeffrey-epsteins-bodyguard-igor-zinoviev-on-his-old-boss.html

Når man leser det ovenfor, så skal man også tenke på at Epstein på denne tiden før "selvmordet" var det mest verdifulle vitnet i noe amerikansk fengsel. Legg til at han prøvde å ta "selvmord" noen uker før, og man skjønner raskt at dette er en mann som har vært svært godt passet på.

For å snu litt på det, tror dere at noen av kronvitnene mot El Chapo hadde fått anledning til å ta et slikt beleilig selvmord før rettsaken?

Det som er så skøy med deg, B-nekte, er at hadde Epstein kun sittet på informasjon om Trump og vandret heden under samme forutsetninger, så hadde det ikke vært et snev av tvil hos deg, resten av media eller mange politikere.

Epstein satt på info om Trump.

Yes, se hva jeg skriver over.

Chapo har store tentakler - men han har ikke tentaklene til de kongelige, forhenværende presidenter og sittende presidenter.

Trump, P.Andrew, Clinton (maleriet, creepy much?) og et utall fortune-500 folk, hedgefond-krøsuser etc. hadde alle mye å tape på at Epstein ikke lenger hadde noe å tape - ergo så skjer det som skjedde.
Load
06.11.2019 kl 10:01 545

Her tenker jeg du treffer spikeren klokkerent, midt på hodet.
Hadde det dreid seg utelukkende om Trump og ikke om de "gode gutta" så hadde dette garantert blitt blåst opp til dimensjoner vi ikke har sett maken til.
Nå skal det feies under teppet, som det meste annet som ikke gagner de riktige folkene.
Redigert 06.11.2019 kl 10:02 Du må logge inn for å svare
Skall
06.11.2019 kl 10:55 531

https://www.foxnews.com/us/forensic-pathologist-jeffrey-epstein-homicide-suicide
https://www.npr.org/2019/10/30/774838950/jeffrey-epstein-case-expert-hired-by-his-family-suggests-doubt-on-suicide-findin

Epstein begikk ikke selvmord!
Skadene som han hadde da han ble obdusert var ikke selvpåførte.

Vaktene ‘sov’,fangen han sonet på cella med var fjernet før drapet og kameraene utenfor fungerte ikke.......

Tilfeldig?

Som sagt, om man tror Epstein ikke gjorde selvmord så bør man se på hvem som styrer justisdepartementet og hvem som relativt raskt avfeide dette som selvmord.

Det som er en konspirasjonsteori her er at teorien om at Epstein tok selvmord! All fakta vi vet så langt tyder på at han ble drept.

Det er ennå flere "tilfeldigheter" enn det Leftist nevner. Kameraet på cellen hans hadde også sluttet å virke! Han skulle også ha hatt en celle-kamerat, men han ble fjernet noen dager før. I følge normale prosedyrer skulle han også ha vært på en celle hvor laken og dynetrekk var laget av papir, det var også borte.

Han var den aller mest profilerte fangen i amerikansk fengsel så det er rett og slett utenkelig at en slik serie av svikt i utstyr og rutiner skulle inntre for akkurat denne personen. Flere eksperter på obduksjon har da også gått ut og sagt at de bruddskadene i nakken ikke er forenelig med en hengning.

Som Amy Robach sier, så var trolig det tidligere "selvmordsforsøket" også arrangert for å bygge opp under teorien om at han var sucidal. Hun røpet også at han faktisk livnærte seg på utpressing av rike og mektige kunder. Det var både hans livsforsikring og inntektskilde.

Og hvem hadde makt til å utføre denne operasjonen og relativt raskt avfeie det som selvmord? Justisdepartementet under ledelse av Trump's etterhvert personlige advokat, William Barr.

Hvis man tviler på at noe slikt kan skje i USA, så spør dere hva som har skjedd i Norge oppigjennom.

- Jan Wiborg sitt "selvmord"
- Scandinavian Star
- Boken som omhandler norske sovjetagenter som nå ligger under lås og slå i USA grunnet NATO-samarbeidet. Forfatteren fikk munnkurv.
- Gunboats som ble solgt av den norske stat til hele Nigeria sin Kaptein-Sabeltann - via en forhandler i UK. Karen som solgte brukte millitærkjøretøy i Afrika på privaten ble derimot straffet
- Forhenværende politifolk som for det første spionerte for en fremmed makt på egne borgere, deretter begikk skatteunderslag med inntektene de fikk. Tilståelsesdom fikk de, t.o.m etter at saken hadde blitt blåst av TV2

Og enda litt mer lokalt for oss som bor her borte, en viss kar fra Åsane som fikk carte blanche til å selge dop og ble utstyrt med ringkontantkort betalt av politiet slik at han kunne fortsette å informere, pluss en del andre ting som vi ikke skriver her.

Loven er ikke lik for alle, makten er very much korrupt og vi blir alle til dagen rævstaket av de med sann makt i samfunnet. Enten vi er klar over det eller ikke.

Kan du da kanskje forklare oss hvilken makt eller ressurser Bill Barr har til å gjennomføre en slik operasjon i praksis? Har justisministeren en egen hit-squad som kan utføre bestillingsdrap tror du?

Selvsagt ikke. Han driver heller ikke med etterforskning, men satt FBI på saken. Han beordret riktignok fengselsvesenet til å fjerne fengselsdirektøren med øyblikkelig virkning mens etterforskningen pågår.

Det som det kanskje kan stilles spørsmålstegn ved er hvorfor Alex Acosta bevilget en avtale med fritak for straffeforfølelse for Epstein i 2008, noen måneder etter at Obama ble president.

"Kan du da kanskje forklare oss hvilken makt eller ressurser Bill Barr har til å gjennomføre en slik operasjon i praksis? Har justisministeren en egen hit-squad som kan utføre bestillingsdrap tror du?"

Han har jo sjokkert britene og andre etteretningstjenester slik han løper rundt å prøver å bevise en konspirasjonsteori på vegne av Trump. De konkluderte veldig fort med at dette var selvmord. Hvilken etterforskning rundt selvmordet pågår fremdeles?

..spekulerer ikke dere i at Clintons liksom skal ha drept ham da? Hvordan i alle dager skal det ha vært lettere for dem å gjøre det enn for justisministeren?
Load
06.11.2019 kl 13:06 428

Legg hvem som har/ikke har drept ham til side bare et øyeblikk og trekk pusten...tror du han tok livet av seg eller at noen tok livet av ham?
Redigert 06.11.2019 kl 13:11 Du må logge inn for å svare

I utgangspunktet tror nok jeg at han tok livet av seg. Han var nok klar over at han aldri kom ut av fengsel mer og han hadde et mislykket forsøk litt tidligere. Det som er mistenkelig er at han ble tatt av suicide watch. Hvem gav den ordren og var det bevist at vaktene ikke så til ham? Jeg synes at det minner om assistert selvmord.

Løgn, A!

Trump brøt med Epstein straks han fikk innsikt i hva elitene holdt på med - og dermed startet også Trump's politiske mål:
https://www.youtube.com/watch?v=w0e05Yz59og

Legg merke til at ABC nyhetsanker Amy Roback - nå ufrivillig Whistleblower - ikke har byttet side selv om hun røper løgnmedia!
Hun sitter og ergrer seg over at et kjempe-scoop ble stoppet for henne, mens det nå likevel kommer ut uten henne selv i sentrum.
At hun har latt child sacrifice foregå i 3 år fordi hun ikke gikk til politiet med det hun visste, bekymrer henne overhodet ikke!

Må de brenne i helvetet all sammen! Dette er ikke borte med Epstein eller DS/CIA/FBI/MSM cover-up!

Militær etterretning jobber stødig: We have it all! Q

Meget mulig at han gjorde det selv. Men jeg må få lov til å gjenta spørsmålet mitt fra ovenfor: Ville noen med bortimot samme verdi som vitne (vi bruker kronvitnene mot El Chapo som eksempel) blitt tildelt samme mulighet som Epstein tydeligvis fikk?

- sovende vakter
- kamera som tar kvelden
- cellekamerat som blir flyttet
- eneste på suicide watch hvor de glemmer regelen om sengetøy av papir

Det ovenfor er omtrent som å eie en uvurderlig gjenstand, skryte av det på facebook og samtidig publisere ferieplanene dine og at du har sagt opp avtalen med alarmselskapet.

Har ingen interesse av å spekulere i noens dødsfall. Uansett hvor stor drittsekk den døde var mens han levde.

"Trump brøt med Epstein straks han fikk innsikt i hva elitene holdt på med - og dermed startet også Trump's politiske mål:"

Det gjorde han nå såvist ikke.

Fordi jeg VET at du ikke sitter på noen fakta som underbygger dine uetterrettelige påstander! Det samme går for Jabbe.

Når disse tingene kommer til sitt endelige oppgjør, er det KUN facts som teller - ikke alt løgnspinn fra MSM og venstresiden!

Hvordan kan du vite det? Trump og svinet var kompiser i mange år og de hadde en felles interesse i smårips, for å si det slik. Det er noen titalls damer som har stått frem og fortalt om alt fra tafsing til voldtekter. Også damer som var mindreårige da overgrepene skulle ha skjedd. Epstein skal ha vært involvert i flere av episodene. Det er klart Trump var livredd for at Epstein skulle snakke.

Spør heller deg selv hvorfor du lyver på dine egne fordomsfulle og onde antagelser!

(Min kunnskap får du ikke vite noe om; men den er ikke som din basert på løgner og falsk propaganda.)

Trump har ingenting å frykte - INGENTING - og han har ingen som dekker han opp, fordi han ikke behøver det.
Redigert 06.11.2019 kl 14:29 Du må logge inn for å svare

Du har aldri hørt om det jeg skriver? Du tror det er noe jeg finner på?

Joda, og du burde vite at det er løgner og propaganda! Men du har så mye fordommer at du ikke ser eller forstår klart!

Sånn, vi er ferdig snakka om dette - og du har avsporet tråden nok fra det den handler om - kom deg back on track!!!

Fordommer? Det er altså ikke jeg som har funnet opp dette. Skjønner at det er ubehagelig for deg at slikt blir snakket om. Men det er veldig mange eksempler på det jeg har sagt her. Du takler selvsagt ikke det.

Stadig nye stråmenn fra spAmmern! 👎 🥱 😴

Det har forundret meg hvor lenge Trump har overlevd med det hatet han utsettes for fra clinton mafiaen , Hussain og msm.


Du viser din ynkelighet og svakhet aller best når skjellsordene hagler.

Stråmenn? Hva da? Har du aldri hørt om det jeg skrev? Hvilken verden lever du i så fall i?

Trump har ingenting å frykte - INGENTING - og han har ingen som dekker han opp, fordi han ikke behøver det.

Minst 43 kvinner fra vidt forskjellig bakgrunn har anklaget han for å ha antastet dem. Han hadde sex med og betalte en pornoskuespiller for å holde kjeft mens han hadde et nyfødt barn hjemme, Han har sagt at han kunne datet Ivanka om hun ikke var hans datter, han har blitt anklaget for å ha voldtatt en mindreårig jente på en av Epsteins fester, Vi har han på tape pussygrabbing tapen. Selv om noen kanskje liker å bli grabbet på fitta av mektige menn så er det nok mange andre som ikke liker det. Derav minimum 43 kvinner som har anklaget ham. Fyren er en grisegutt uten moralske skriupler.
dirken
06.11.2019 kl 17:49 219

Jeg mistenker at det var og er bipartisan enighet om at Epsteins død var det beste.

Jeg vil tro at noen vil sprekke og sannheten vil komme for en dag.

Det som er helt sikkert er at troverdigheten til TV 2 og NRK er borte , og selvsagt bjellesauene som følger blindt

Var det NRK og TV2 som tok livet av ham?