Project Veritas med nok en bombe, denne gangen ABC news


Dette er en must see video hvor en profilert nyhetsanker sitter å småprater før sending og hvor både kamera og mikrofon er på.
https://www.youtube.com/watch?v=3lfwkTsJGYA

Hun sier da at hun hadde hele historien om Epstein skandalen og hans pedofiliring hvor både Prins Andrew og Bill Clinton var gjester. Avsløringene ble stoppet av noen ledere i kanalen, og saken er fremdeles ikke blitt sendt. Hun sier hun er 100% sikker på at Epstein ble drept.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7651987/Amy-Robach-reveals-ABC-killed-Jeffrey-Epstein-expose-fears-Prince-William-Kate.html

Amy Robach var for inntil 8 timer siden en av de mest kjente nyhetsankerne i kanalen. Hvordan skal demokratene sno seg unna denne tro?
Skall
07.11.2019 kl 22:10 151

https://www.nettavisen.no/%C3%B8konomi/kvinne-fikk-sparken-etter-kontroversiell-tv-lekkasje/3423875405.html

https://www.foxnews.com/media/abc-news-epstein-clinton-george-stephanopoulos

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Stephanopoulos

Amy Robach får nå sparken i ABC!
Fake News kvitter seg med den frittalende reporteren som uttalte seg på skjult kamera.

Viktig å ikke avsløre Clintons rådgiver Geirge Stephanopoulus som nok var den som stoppet saken.Han er nå politisk kommentator og programleder
hos ABC.Stephanopoulus ville ikke at saken om Epstein og Bill Clinton skulle sprekke i 2016 midt under Hillarys valgkamp.....

Jøss. Har Nettavisen virkelig sunket så lavt at de bruker galningene som kilde, altså? De har aldri imponert meg, men dette var all time low, tror jeg.


Det er vel ikke Amy Robach som får sparken, men en ansatt som hadde tilgang til disse opptakene og som de mistenker står bak lekkasjen. ABC er riktignok fake news og kraftig venstrevridd med sterke bånd til Clinton mafian, men selv de tør nok ikke sparke Amy på nåværende tidspunkt.

Det ville blitt litt for dumt og totalt avslørende for kanalen. Hennes karriere i denne kanalen er nok over, men de vil nok bruke noen måneder og da vil hun få en saftig sluttpakke i kombinasjon med en taushetserklæring.

TV-selskapet ABC er eid av Disney konsernet, så at de er medskyldige i å dekke over for en hyperaktiv pedofil, er vel ikke så bra for et selskap som profilerer seg mot barn.
Truly
08.11.2019 kl 11:10 114

Fake News MSM rotter seg sammen når CBS News sparker en ansatt fordi hun avslørte hvordan ABC News
beskyttet Clinton og andre da de avgjorde at saken de hadde om Epstein ikke skulle sendes..

https://www.foxnews.com/media/cbs-news-abc-news-epstein

Godt poeng Truly, det var ikke engang ABC som sparket denne kvinnen, men en "konkurrerende" kanal :-)

Synes en litt sarkastisk twitter melding sier det ganske så treffende.

- "Thank god the monster who leaked video about ABC spiking new on a politically connected billionaire pedophile will no longer be disgracing the journalism profession again,"

ABC sier de skal komme med en podcast om saken, - til neste år! Intervjuet møtte ikke deres "journalistiske standard" for 3 år siden. Hvorfor bruker de ikke den samme standarden når det gjelder Trump og videreformidling av bl.a dossieret med falske og ubekreftede rykter?
Truly
08.11.2019 kl 13:48 94

Se Tucker Carlson intervjue en gjest om utviklingen i denne saken....:

https://m.youtube.com/watch?v=m1ben9SrwWk

ABC og CBS samarbeider om å sparke varsleren,mens NBC
og CNN tier stille om denne ikke-saken.