Photocure: Ny melding fra Pompel og Pilt

Medisinmannen
PHO 31.05.2018 kl 14:27 2127

Ny melding fra Pompel og Pilt, hvor langt faller kursen?

https://newsweb.oslobors.no/message/452632
Medisinmannen
31.05.2018 kl 16:50 2019

Kursen fallt ca.2% etter meldingen.

Hva blir det neste trekket fra Pompel & Pilt?
bravi
31.05.2018 kl 19:17 1937

Synes det er kjedelig at kursen snur nedover på den meldinga som egentlig er positiv, det viser at noe er galt med Photocure. Dette kunne ha vært unngått med Hansson som styreformann, da er jeg rimelig sikker på at kursen hadde steget på en slik melding. Slik det er nå vil ikke kursen komme oppover noe særlig uten at det leveres positive resultater og det blir lenge til iflg. Dahl. Forventninger klarer ikke ledelsen å få inn i kursen, det er ikke bra.

Å skifte ledelse er en ting som aksjonærene ikke kan gjøre noe med, det er styrets ansvar. Men styret og styreformannen spesielt er aksjonærene sitt ansvar. Har sett dette før, mange aksjonærer er livredd for å gjøre noe fordi det kan forstyrre ongoings, det er feil, det vil alltid være et eller annet ongoing. Selv om dagens ledelse og styre kan oppnå at selskapet tjener penger på litt sikt ville utbyttene og aksjekursen uansett ha blitt høyere med Hansson som styreformann. Differansen er egentlig et tap det og.

Medisinmannen
31.05.2018 kl 19:40 1909

Hvor kommer styreformannen inn i bildet her? Styreformannen er engasjert i ca.15 styremøter, litt forarbeid etc Han jobber ikke direkte med aktivitetene han skal sørge for at rett man gjør jobben. Hansson er i perfekt posisjon til å få på plass rett styreformann som kvitter seg med den inkompetente ledelsen.

Det er ikke noe tillit igjen til selskapet og en ny styreformann til ikke endre noe hvis han ikke sparker Hestdal.
Redigert 31.05.2018 kl 19:58 Du må logge inn for å svare
bravi
31.05.2018 kl 20:52 1826

Mm, er litt uenig med deg om dette. Det er riktig at styreformann Egberts ikke er inne i bildet, han er ikke i nærheten engang. Jeg mener at med Hansson som styreformann ville han automatisk kommet inn i bildet, nesten uansett. Da kommer Photocure på kartet og slike meldinger får en positiv effekt. Når en journalist tar en telefon til Hansson kommer det i nyhetene med en gang, tror ikke journalistene engang prøver å få kontakt med Egberts.

Tilbakefallet i kursen etter meldingen i dag skyldes sikkert at mange er dritt lei av å sitte i dette papiret og benytter muligheten
til å selge på news. Mange har sett lignende positive meldinger flere ganger før og vet at det ikke bruker å føre til noe. Får håpe kursen kan bygge på seg litt før neste melding da slik at det er litt å falle på.
Medisinmannen
31.05.2018 kl 21:03 1806

Jeg er ikke enig i at Hansson er en god kandidat. Vårt viktigste marked er USA og styreformann og ledelse bør sitte der. Det gir mange fordeler og er man heldig å finne rette kandidaten så kan man raskt få fart på selskapet. Hestdal er helt feil mann.