Hun gir 5600 NAV-ansatte et ansikt: - Tunge dager


En drøy uke med NAV-skandale oppleves som blytung også for mange NAV-ansatte. Hovedtillitsvalgt Elisabeth Steen (43) forstår at de som har vært utsatt for feil har opplevd NAV som mer opptatt av å «ta» folk enn å hjelpe. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/LAXe81/hun-gir-5600-nav-ansatte-et-ansikt-tunge-dager?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

5600 ansatt som avlønnes med ca 1 200 000 pr år ink sosiale kostnader (ledelsen koster 4 mill om de lønnes med 2 mill.) Hvor mange milliarder utgjør dette på statsbudsjettet? Jeg er ikke vant å forholde meg til slikke store tall.

Om dere har litt peiling på ideologi så hadde dere også skjønt, at uten fattigdom og sykehus køer og pensjonister som fryser i hjel, blir det helt umulig å prate svada om sosialisme og rettferdig fordeling. Mvh Helse sør øst Hanne Harlem jurist og norsk” økonom” Jens og Jonas Erna og Siv attesterer.
Det norske arbeiderparti og LO i sin nåværende form, er bare å avvikle for det har helt klart utspilt sin rolle.

Omdøp det til konkurs og asyladvokatenes/ innvandrer og muslim direktoratets norske landsforening samt bankforeningens, finansnæring og konkurranse tilsynets og det norske arbeiderbedrageri sitt politiske idiotskaps minne! Før valget får man selve sykdommen” nyinnpakket og markedsført som kur”. Forventninger til Valget 2017 får på nytt får muligheten til å velge mellom Arsenikk, Blåsyre, Kolera og Pest.