Egne barnevernsinstitusjoner for muslimske barn gett


https://www.nrk.no/norge/abid-raja-reagerer-pa-forslag-om-muslimske-barnevernsinstitusjoner_-_-helt-uaktuelt-1.14770076

En åndssvak ide. Hvorfor foreslår Islamsk Råd Norge så mye jævlig? Her er je enig med Abid Raja se. Å drive med segregering og plassere jødiske barn i en institusjon, kristne i en annen institusjon og muslimske barn i en helt annen institusjon er jo ekte rasisme.

Det blir litt som å ha egne busser for samer.

Noen teorier om hva IRN egentlig jobber for? Hva er det de vil?

Det er vel kort fortalt en interesseorganisasjon for muslimer.

"Noen teorier om hva IRN egentlig jobber for? Hva er det de vil?"

De jobber for at barna dere ikke skal bli "for norske" eller "vestlige". Dette er selvfølgelig helt logisk, siden vi ser hvilke paradis muslimske land som ikke er oljedopet er. Helt fantastiske samfunnsstrukturer og levekår disse folkene har klart å skape, gett. Skulle da bare mangle at de ikke skulle ville det samme for sine egne barn.

Men trenger det å være en segregerende og rasistisk interesseorganisasjon? Det hjelper jo ikke på forståelse og aksept for muslimer i Norge. Det gjør det jo bare verre. Merkelig at de fremmer slike rasistiske ønsker i et land hvor vi har jobbet for å fjerne slikt reaksjonært tøv i 200 år. Forstår de ikke at det vil møtes med enorm motstand i et opplyst land?
MERLOT
06.11.2019 kl 13:01 176

Er nok for å slippe å bruke sleiver som de risikerer før har blitt brukt til å servere gryntekjøtt med.
Noni
06.11.2019 kl 13:30 158

De vil bevare sine muslimske dogmer, og ikke påvirkes av oss. Det er fali d.

Dont shoot the messenger, jeg kan styre meg for det meste som har med fredens religion å gjøre.

Blir vel egen resturantvogn med Halal mat hos NSB snart. Har vel sett 50 arabere på tog i Norge hitill. Så NSB tenker: her er en fremtidig stor kundegruppe.

Mvh Stephen
Imama
09.11.2019 kl 19:43 59

Du følger dårlig med, vi har hatt egne busser for samer i årevis, ja sameskoler også.https://www.sametinget.no/Nyhetsarkiv/Alvorlig-bekymret-for-nedleggelse-av-sameskole

Det er vel ikke lov å si problembarn men ordet vil likevel få en ny mening.
Uansett, jeg vil påstå at muslimer har langt mer disiplin enn visse andre. Vi må si det som det er.

Enig, vi bør skille disse ungene fra vanlige nordmenn. Det må naturligvis ikke være en muslim i mils omkrets fra dette stedet. Ikkw noen form for religiøs indoktrinering må foregå selvsagt. En orientering om den pedofile voldtektsmannen Muhammed bør nok være på timeplanen.