***SIAN*** VIL BRENNE QUARANEN - POLITIET GIR GRØNT LYS

*JBJB`
06.11.2019 kl 17:16 987

Hei folkens:))

Og...Kristiansand kommunen ville nekte gamlisene i Sian å demonstrere fordi brenning av Quaranene var et av elementene - politiet har nå overprøvd kommunens vedtak og gir six pence gutta i Sian lov å gjennomføre demonstrasjonen - her blir det haraball med mange zinte muslimer/arabermedløpere i hovedrollene, folkens - de fleste gode nordmenn mener jo at Islam og sharia ikke har noe i det norske demokratiet å gjøre - stay tuned...ZnageZz....


Ytringsfriheten trumfer alt, sier politiet, som vil la SIAN demonstrere i Kristiansand neste helg. Det skjer en uke etter at kommunen fratok dem tillatelsen. – Det er politiet som avgjør om en demonstrasjon er ulovlig, sier politistasjonssjef Ole Hortemo.
https://www.nrk.no/nyheter/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Ser for meg at mange vil benytte seg av ytringsfriheten og demonstrere sin motvilje mot seansen også.
Det er flott at vi lever i et demokratisk land hvor slikt er mulig.
Redigert 06.11.2019 kl 17:20 Du må logge inn for å svare

Om det stemmer at ytringsfriheten trumfer alt så tar jeg av meg hatten for politiet i Kristiansand!
Forbilledlig.
De uenige kan flytte inn til Julius i samme by.
*JBJB`
06.11.2019 kl 17:26 643

Hei jabb/folkens:))

Og...hehehe - enig jabb - ser for oss en rolig motdemonstrasjon der arabermedløperne og zinna muslimene står bak sperringene og lar demokratiet gå sin gang:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hiver de en bibel på bålet også?

Krysser fingrene for at de får den fortjente oppmerksomheten for barnslighetene sine; absolutt ingen oppmerksomhet what so ever. Det ville være det aller verste for skunkene.
Sotah
06.11.2019 kl 17:29 632

De har jo demoer støtt og snakker til døve ører. Bokbrenning er såpass barnslig og pubertalt at jeg tipper de kommer på bedre tanker. Men de har skaffet seg pr, får godt fremmøte og kan ta på seg stakkars oss-ansiktet etter demoen. Greit for meg, de blir vel lei en vakker dag. Jeg legger kabal eller noe imens.

De tror og håper at sinna muslimer skal gå bananas på grunn av barnsligheten. Da bedriver de jo en slags oppvigleri.

*JBJB`
06.11.2019 kl 17:32 623

Hei A/folkens:))

Og...regner med at du skal ned og kaste brostein og molotov cocktails, benekte - zånn for demokratiet skyld, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Det vil jo isåfall være en stor seier for Sian. Slike folk gjør alt de kan for å sette seg i offerrollen så om de får en moltovcoctail etter seg, og ingen blir skadet, blir det nok stor feiring. Er du enig i dette?
*JBJB`
06.11.2019 kl 17:47 594

Hei jabb/folkens:))

Og...registrerer at du mener de vil innrette seg etter normale forordninger og ikke lar det utarte til voldelige/ulovlige handlinger - flott det jabb...ZnageZz....

-TaKK.

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Det sa jeg såvist ikke. Dette er en provokasjon og jeg tipper at noen lar seg provosere utover det jeg vil kalle fredelig motdemonstrasjon. Slik er det bare. Dette er også målet til Sian. Brenningen av koranen er bare et middel for å oppnå et større mål om å sette seg selv i en offerrolle.
Redigert 06.11.2019 kl 17:52 Du må logge inn for å svare

Du håper på action, ikke sant?

Jeg skal gjøre det samme jeg gjør hver eneste gang galningene i SIAN skriker etter oppmerksomhet.
*JBJB`
06.11.2019 kl 18:00 569

Hei folkens:))

Og...vil gamlisene i Sian kunne fremlokke zinnamuslimenes og arabermedløpernes virkelige ansikt - det skal jo som kjent ikke mye til før krigskulturen får fritt spillerom i den leiren - vi får se nå da:))...ZnageZz....


Rasende demonstranter stormet den norske ambassaden i Syria, brant det norske flagget, tråkket på riksvåpenet og brant bygningen ned. Statsminister Jens Stoltenberg ber alle nordmenn forlate Syria.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zWaMq/evakuerer-alle-nordmenn-fra-syria

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Når er det de skal arrangere provokasjonen? Klarer du å styre forventningene? Håpet er vel at det blir et helvetes bråk. Jeg håper folk skjønner hva for en gjeng idioter de er og ignorerer tøvet.
*JBJB`
06.11.2019 kl 18:09 561

Hei benekte/folkens:))

Og...har du dysleksi også, benekte - du går jo som på vanlig på autopilot uten å lese tråden i sin helhet...ZnageZz...

"Ytringsfriheten trumfer alt, sier politiet, som vil la SIAN demonstrere i Kristiansand neste helg"

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.11.2019 kl 18:09 Du må logge inn for å svare

..slik at? Nei, jeg har ikke dysleksi, men hva pokker har det med saken å gjøre?

*JBJB`
06.11.2019 kl 18:14 554

Hei benekte/folkens:))

Og...hvorfor stilte du da spørsmålet om når demonstrasjonen skulle finne sted i og med at det står klart og tydelig lengre opp i tråden...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Fordi jeg ikke får med meg alt som skrives av alle kokofolka her.

Men det er jo du som må passe på. Jeg gleder meg bare til å ignorere tullingene og fryde meg litt over at det er færre som ser på seansen enn de som arrangerer den, slik det jo alltid er. Og så blir det artig å se skuffelsen blant muslimhaterne her når det går opp for dem at provokasjonen ikke har noen som helst effekt.

"Og...vil gamlisene i Sian kunne fremlokke zinnamuslimenes og arabermedløpernes virkelige ansikt"

Om de må brenne deres viktigste religiøse symbol for å fremprovosere en reaksjon så tyder jo ikke dette at de er så veldig sinte.
siko1
06.11.2019 kl 19:09 504

Det mest forkastelige er vel ikke det som står i Koranen eller Bibelen (spes. gmt), men å etterleve det forkastelige i bøkene.
Du skal se Sian planlegger bål av disse villfarne også..

Makan til tullball av Sian..

Det er den sedvanlige gaulingen etter oppmerksomhet.

Ja det kom fra rett kjeft.
Det finnes ikke noen som er så gal etter oppmerksomhet som deg, Bekte.

Du er slapp om dagen, papp. Det maniske fokuset på mitt nick er der fortsatt, men...så slapp du er.
*JBJB`
06.11.2019 kl 19:36 467

Hei folkens:))

Og...danskene har Stram Kurz der Norge har Sian - zånn går no dagan...ZnageZz....

https://www.youtube.com/watch?v=d1AmK0RQjh4

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
convert
06.11.2019 kl 19:47 450

Kristiansand gjorde det samme som tyskerne 1940-45, nekta nordmenn å vise avsky for fascismen. Politiet har heldigvis omgjort dette. Motstandsfolkenes brenning av den fascistiske svineriet, koranen, er en sterk markering, noe som viser at gode nordmenn ikke vil ha denne politiske pesten her i landet. Godt initiativ, og lykke til.
siko1
06.11.2019 kl 19:48 461

Så katta skal delta?
Pass så du ikke svir pelsen din.
convert
06.11.2019 kl 20:16 436

Du snakker over deg, B. Det er velkjent at du ønsker islamisering av landet, men de fleste nordmenn ønsker ikke det, skjønner du. Derfor støtter gode nordmenn folk som vil stanse islamiseringen, slike som SIAN.

Det er ingen "islamisering" av Norge. Det er derfor folk ler og rister på hodet av tullingene i sian.
*JBJB`
06.11.2019 kl 20:29 424

Hei benekte/folkens:))

Og...hehehe - morsom løgner du benekte - vi ligger bare noen år etter, vettu...ZnageZz....

Radikala predikanter skrämmer till lydnad, moralpoliser bevakar kvinnor och barn hindras från att leka med barn av annan tro.
I en unik svensk studie har forskare från Försvarshögskolan undersökt salafismens och den salafistiska jihadismens inflytande i Sverige. Enligt rapporten har miljöerna vuxit sig starka på flera platser i svenska städer.
Antalet våldsbejakande islamister har tiofaldigats till cirka 2 000 på mindre än ett decennium, och antalet salafister räknas enligt forskarna i tiotusental. Starka sociala band finns mellan aktörer ur respektive miljö, och de antidemokratiska strömningarna är starka.
https://www.gp.se/nyheter/sverige/kontroversiell-islamism-starkare-%C3%A4n-tidigare-1.6818159

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Av en eller annen grunn har jeg faktisk ikke så stor tro på at dette vil skje. Om jeg skal tippe vil denne avgjørelsen til politiet i Kristiansand blir omgjort av noen i politidirektoratet etter påtrykk fra utenriks eller justisdepartementet. Håper jeg tar feil.

Det bør selvsagt være helt legitimt å brenne koranen eller biblen om man har kjøpt og betalt for den selv. Det er en ytring som markerer at man ikke er helt enig i innholdet i boken. Om det skjer vil det nok bli en rekke stupide og lettkrenkede muslimer som fullstendig mister hodet og lar seg provosere.

Helle dussen.

Teksten minner om en hel del kristne sekter. At det finnes skrullinger blant religiøse vet vi så alt for godt, men Sverige er ikke "islamisert" uansett hvor mye du ønsker det.

convert
06.11.2019 kl 21:02 394

Tror ikke B og slenget var så veldig krenket da Otto Jespersen brente bibelen på NRK, i beste sendetid. Præhæhæ...islamistberme.

Riktig.

Men jeg er da ikke krenket nå heller.
Imama
06.11.2019 kl 21:11 381

Noen må diverre bli personlig beriket, før dem ser lyset.
*JBJB`
06.11.2019 kl 21:13 375

Hei benekte/folkens:))

Og...hehehe - hva du benekter er knekkende likegyldig, benekte - de politisk korrekte Svenske forskerne har talt og funnene er utvetydige - slike tilstander er det bare dere rettroende muslimer og arabermedløperne som ønsker, vettu...ZnageZZ..

Fakta: Unik studie
TT
Salafism och salafistisk jihadism har utvecklats och vuxit sig starka på flera platser i svenska städer.
Främst riktas påverkan mot andra icke-salafistiska muslimer och minoriteter.
Påverkan tar sig uttryck i form av hederskultur, könssegregering, antisemitism, homofobi och påtryckningar att inte umgås med icke-salafister.
Radikala predikanter återkommer till nedsättande budskap om bland annat kvinnor, judar, icke-troende och att integreras i det svenska samhället.
Salafisterna är också starka på sociala medier där de jobbar för att vidga antalet rekryter och följare.
https://www.gp.se/nyheter/sverige/kontroversiell-islamism-starkare-%C3%A4n-tidigare-1.6818159

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.11.2019 kl 21:13 Du må logge inn for å svare

QUARANEN skal brennes altså? Hvorfor ikke skrive som sant er at koranen skal brennes? Dette kan ellers misforstås at det er bondelaget som har stand osv.

Dette blir spennende. Hatets bok skal altså varme folk Sørlandet ja. da må de ha mange bøker.

SIAN er heldige som bor i Norge, i Arabistan ville de blitt halshugd og kroppene hengt opp på påler. Heia muhammed - la oss lyse fred over hans voldelige minne og barnemisbruk

Redigert 06.11.2019 kl 22:32 Du må logge inn for å svare