De ansatte hos Findus blir sulteforet på rødt kjøtt

brahman
06.11.2019 kl 20:17 308

"Bedriften har hovedkontoret sitt i Asker, men har også en stor fabrikk plassert rett over kanalbrua i Tønsberg med cirka 120 ansatte.

For noen måneder tilbake skal ledelsen i Findus ha bestemt at det ikke skal serveres rødt kjøtt i kantina til de ansatte, noe som får ansatte ved fabrikken til å reagere.

- For vår bedrift som er helt avhengig av bøndene, synes jeg dette er et svik mot norsk landbruk. Verden består av mer enn hippe familier i Bærum, Asker og på Oslo vestkant, er det en ansatt ved fabrikken som sier.

Den miljøvennlige endringen skal også medføre at de ansatte ikke får tradisjonell norsk julemat i kantina i desember.

"Bedriften har innført et totalitært matregime. Man blir drittlei kylling og fisk."

Findus Tønsberg henviser rett til hovedkontoret i Asker, da Tønsbergs Blad tar kontakt. Og regional HR manager i Findus, Cecilie Berggren, svarer på hvorfor bedriften har valgt å gjøre denne endringen.

- Findus har valgt å føre en aktiv bærekraftstrategi, og har blant annet forpliktet oss til å bidra til at nordmenn øker konsumet av fisk og grønnsaker med 20 prosent innen 2020. Dette gjennom å signere på Helsemyndighetenes intensjonsavtale,

(...)

Tilitsvalgt hos Findus i Tønsberg, Elisabeth Syversen, forteller at de nye endringene i kantina ikke blir tatt godt i mot hos dem.

- Denne endringen var på ingen måte velkommen, og det er stort sett negativ stemning rundt det."

kilde: Tønsbergs Blad.


Altså, ikke skal de ansatte nektes rødt kjøtt bare i julemåneden, men hele året.

Trøsten må være at manager Berggren forteller at "de fritt kan velge alternativer slik som kylling."

Flere kyllingsorter er det vel å velge i og......
Redigert 06.11.2019 kl 20:51 Du må logge inn for å svare
leifTM
06.11.2019 kl 20:28 300

Je får løsst tell å kjøpe kilovis med kjøtt hver dag å dele ut tell trengende ved straxen gett. Slik kan je bidra tell å motverke klimanazistene gett.

Hitler var veganer se. Det vegenakse kostholdet førte tell konstant flatulens. Hitler regnes øsså som den første dyrevernsaktivist gett. Og vi vet jo farlig det er å dele tankegods med hitler. Da er man automatisk nazist. Altså følger det logisk at veganere og klimaaktivister er nazister. Det kan stilles opp skjeamtisk slik:

p1: Hitler var dyrevernsaktivist og veganer. (faktum)
p2: Å dele tankegods med en nazist/rasist gjør deg til nazist/rasist. (I følge NRKsatirisk, hvor de hentet ut de mest harmløse sitater fra Breivik-manifestet og postet de rundt omkring for å identifisere nazister/rasister)
Q: Dyrevernsaktivister og veganere er nazister. (Konklusjonen er logisk nødvendig ut fra premissene. Dersom premissene er sanne, er også konklusjonen sann)
Noni
06.11.2019 kl 20:32 290

De ansatte burde streike. Å ødelegge julegledene for personalet er dårlig gjort.
Noni
06.11.2019 kl 20:33 289

Tenker de skal bli bra lei av kylling.
convert
06.11.2019 kl 21:00 258

Findus, en klimaversting uten sidestykke. Findus er svina som kjøper fisk fra Nordsjøen og Barentshavet, frakter den til Kina (e.l) for filetering og pakking, og sender den tilbake til oss for salg. Og så skal de redde verden ved å nekte ansatte skikkelig mat. For noen narrer. Har ikke kjøpt noe findus-mat på årevis.
brahman
07.11.2019 kl 19:06 164


Det har vært mye oppstyr om universitetet i Bergen som kutter ut rødt kjøtt fra julebordet, men når 120 arbeidere på en fabrikk nektes rødt kjøtt i kantina - hele året - da er det ingen interesse.

Det er nok fordi flere følger NRK enn Tønsberg blad

Da fases totalitære Findus ut av vårt sortiment inntil fornuften seirer.

Bedriften pisser på våre tradisjoner .....
Redigert 07.11.2019 kl 20:36 Du må logge inn for å svare

Folk som sluker rått alle straffetiltak som innføres pga «klima» hjelper til å ødelegge velferden i dette landet.
Det er flere idioter på dette forumet som mener at vi bare skal finne oss i å spise mindre kjøtt og fly mindre. Og så tror de at de er gode. De er nazister.

Morsomt å se hvordan de på autopilot forsvarer alt som er jævlig: bompenger, veganisme, innvandring, innskrenkelse av frihet, DAB-radio, vindmøller, EU, Greta Thunberg, ACER osv.
Oskar2
07.11.2019 kl 22:04 109

Trolig er dette såkalt femisosialister som har et sykelig behov for å bestemme over andre, det forstår heller ikke at dette " tar vi ikke seriøst som unødig tull.

Findus er et smakløst navn uholdbart for norske frysefisker i lengden.
The origins of the Findus brand date back to the founding of Skånska Frukt- vin- & Likörfabriken in Bjuv, Sweden in 1905