Nu är det dags, Sverige! Prof. Arnstberg om hur demokratier dör.


I programmet får vi möta professor i Etnologi Karl-Olov Arnstberg i Thailand, där han inleder med att förklara varför det är så farligt att sju partier hatar det åttonde partiet. Han jämför med situationen i Allendes Chile där de ökande motsättningarna i parlamentet ledde till en nationell katastrof.

Karl-Olov beskriver hur demokratin i Sverige har urholkats och att viktiga frågor för Sveriges framtid inte diskuteras av partierna. Han menar att den demografiska förändringen av Sverige i princip är irreversibel och en av de viktigaste frågorna för Sveriges framtid.

https://www.youtube.com/watch?v=Lc34MxmQCOo

Det handler om når man slutter å forhandle forskjeller og velger å hate og forakte politiske motstandere og deres kritiske syn på samfunnsutviklingen. Vi kjenner dette fra alle vestlige land. Resultatet kommer til å bli en katastrofe som til slutt vil endre forutsetningene for samfunnet så radikalt at det ikke kan gjenopprettes. Imens samfunnet raseres sitter høyt betalte karrierepolitikere ved makten og bruker all tid på smådetaljer.

Større svik mot folk og nasjon kan man vel knapt komme?

Redigert 07.11.2019 kl 07:30 Du må logge inn for å svare

Godt det er noen få som etterhvert får en liten oppvåkning. Han har naturligvis helt rett, men dette burde han ha sagt for 30 år siden. Hvorfor er det bare folk som er pensjonister som tør å si fra?

Man behøver ikke være etnolog for å kunne utviklingen og hvor dette vil ende. Sverige er ferdig, finito, kaputt. Det vil ta generasjoner å rette opp i sosialistenes herjinger og ødeleggelse av det engang så vellykkede landet.
Hr.Suhr
07.11.2019 kl 00:45 564

Han så ikke mye lyst på situasjonen,kan man trygt si. Kommer inn på plan B på slutten, ved ca 1 time.
Han setter bl.a. sin lit til kvinnene, de mest lettlurte som sto der og veivet med sine 'welcome to sweden'-plakater.
Håpet er at de forførte innser at de ble ført bak lyset, og får mennene med på å bryte elendigheten...men kollapsen er uansett uunngåelig

Svært interessant også del 2 av intervjuet - professor Arnsberg om vad som gör en kultur stark:

https://www.youtube.com/watch?v=p0ZbETkRMew
Sotah
07.11.2019 kl 06:28 511

Noen venter på Jesus, andre venter på svensk kollaps. Hver sin smak.

Ja, og Sotah mener begge deler er religiøst hysteri???

Sotah
07.11.2019 kl 07:34 484

Hysteri, ihvertfall.

"The worst form of inequality is to make unequal things equal." Aristotle.

Hva en professor i etnologi i eksil i Thailand måtte ha av sytete meninger om demokratiet er ganske uinteressant.

Hvis man ønsker å se et demokrati ødelegges, så er de i full gang i USA nå. Og i UK. Putin trekker i trådene. Følg pengestrømmen.

Så får vi håpe det ikke er for seint for noen av landene og at Putin sin tid snart er omme. Ser vi et endelikt a-la Ceaușescu på svinet i Moskva?

Når et samfunn er blitt så totalitært at de fordømmer meningsmotstand fremfor å forhandle løsninger, da er demokratiet slutt.

I Sverige nekter folketingspartiene å samarbeide med Sveriges andre største parti, som til og med blir utestengt fra debatten når partiene diskuterer. Da utviser eliten forakt for demokratiet og for sitt eget folk, og da har man forlatt demokrati og gått over til et fascistisk styre.

De enkeltpersoner som velger å påpeke dette, risikerer å bli utstøtt av etablissementet og miste sine muligheter for å forsørge seg. Vi er på god vei dit hen i Norge også. Helge Lurås er et godt eksempel - går vi ti år tilbake i tid - var han regnet som en kapasitet i sikkerhetspolitikken, og han var mye brukt som ekspert i NRK. Så starter han Resett, en erklært upolitisk samfunnskritisk plattform, og plutselig vil ikke folk sitte i studio sammen med ham (Trædal tisset til og med i buksa av hysteri da de møttes i Dax18 - herregud da, voksen mann) og bedrifter nekter å få sine annonser plassert på Resett.

Ta dette et skritt videre, i London vil ambulanser nekte å hente pasienter som fascistsamfunnet definerer som høyreekstreme; snart følger vel brannvesen og politi etter - og da er samfunnskollaps et sørgelig faktum, Når så leger nekter å behandle folk med annet politisk syn kan død og forråtnelse komme oss alle ubehagelig nær - da kan Trædal få rikelige grunner til å væte buksene!

Professoren forteller om tre svenske kvinner han møtte og som han spurte om de mente det var greit at deres barn skulle vokse opp under samme kår som i flyktningleirene i Syria, og de mente alle sammen at det var vel bare rett og rimelig at det ikke skulle være bedre i Sverige enn i Syria - men de ble svar skyldig når han spurte om deres barn var enige med dem i det. Det er tross alt forskjell på villet utvikling og krig.

Det er vel samfunnets meningsbærende eliter som er de ekstreme - når de utsetter de som vil bevare velferd og fungerende samfunnsordninger for hat og ekskludering - og der er vi allerede, ikke bare i Sverige, men like fullt her i Norge - Sotahs latterliggjøring er et godt eksempel på det.
Redigert 07.11.2019 kl 08:07 Du må logge inn for å svare

Totalitært? Jøsses så mye tøv du serverer! Det ER jo demokratiet som holder svina unna makten.

Og SD ville ha ødelagt demokratiet hvis de fikk makt. Det ligger i ryggmargen på slikt pakk. Vi ser det samme i USA. Ytringsfriheten og demokratiet trues av selvopptatte og ikke spesielt smarte rasister. Det går galt hver eneste gang.
Sotah
07.11.2019 kl 08:10 445

De som blir buksevætere av forholdene i Sverige er stort sett de samme som ikke våger seg inn i Oslo. Selvfølgelig humrer jeg av dem. Jeg står midt i det og trenger ikke striler eller sunnmøringer til å lære meg opp i forholdene der jeg bor. Eller i Sverige, der jeg er med jevne mellomrom. Slapp av litt og ta en Toy er mitt velmente råd.

"Når et samfunn er blitt så totalitært at de fordømmer meningsmotstand fremfor å forhandle løsninger, da er demokratiet slutt."

Sier altså et konspirasjonstroll som liker å spre ideer om at politiske motstandere er pedofile barnespisende satanister.

Fnue bor jo på..kremt..Tjuvholmen...kremt..og mener hen har full oversikt over hele Oslo. Bare hen kommer seg igjennom myriaden av dresskledde forretningsmenn på segway, som hen påstår forekommer på Aker Brygge og Tjuvholmen, så....

Jeg tror kanskje Jabbe, Sotah og spAmmern bør ta seg tid til høre videoene sånn at dere vet hva dere diskuterer. Takk! ;-)

PS. Det bor arabere på både på Tjuvholmen og på Aker Brygge. Og besøk har vi da daglig; de kan som så mange andre godt like litt luksus, selv om de ikke tillates vind i håret og de fotside frakkene hindrer dem i å bruke Airwheel og sykkel: https://denkorteavis.dk/wp-content/uploads/2017/08/oslo-karen-.jpg

Hva er det med alle disse professorene - samfunnets fremste tenkere - åsså jeg som trodde akademia var marxister:

Uopplyste og usolidariske europeere stemmer seg fram mot et etnisk selvmord, kun et politisk paradigmeskifte eller militær unntakstilstand kan forhindre en borgerkrig. Dette skriver den danske professor emeritius i utviklingspsykologi Helmuth Nyborg i 24nyt. Han mener situasjonen kan sammenlignes med tiden før og under andre verdenskrig. Nå gjentar historien seg, mener Nyborg.
– Mens nazistene invaderte oss i 1940, har de ansvarlige i dag sluppet 930.000 ikke-vestlige mennesker inn i landet, mange fra muslimske land. Av de sistnevnte ønsker 70 prosent å erstatte demokratiet med (…) totalitære sharialover.
Nyborg ble saksøkt på grunn av en vitenskapelig artikkel han skrev i 2011, hvor han hevdet at den massive innvandringen (kombinert med velferdsstaten) ville redusere gjennomsnittlig IQ i de nordiske land, noe som på sikt ville føre til demokratiets undergang. Han gjentok budskapet i flere kronikker. Nyborg vant til slutt saken etter en langvarig prosess.
Nyborg stilte i vår som kandidat til Folketinget for partiet Stram Kurs, et innvandringskritisk parti som ledes av omstridte Rasmus Paludan. Nyborg fikk fort merke reaksjonene. Det var drapstrusler fra innvandrere, omgangskretsen ble delt i «ekte venner, overfladiske bekjente og folkefiender». Og antallet ekte venner sank dramatisk. Nyborg opplevde at sosiale invitasjoner uteble, eller at hans kone ble invitert alene. Majoriteten viste seg, akkurat som i 1940, å være folkefiender, som ikke «kan – eller – vil forstå den nye totalitære faren».
– Europeiske folkefiender støtter det innvandrervennlige EU og et FN som mener islam har en naturlig plass i Europa. Tyske folkefiender stemmer på Merkel, som åpnet slusene for en million innvandrere. Svenske folkefiender stemmer på Lövfen som støtter en akselererende utskifting av sitt eget folk.
– Folkefiendene har hverken lært av krigen mot nazismen eller kommunismen. De isolerer også i dag frihetskjempende motstandere av en totalitær overtagelse. De støtter fortsatt symbolpolitikere og vandrer blinde mot sitt eget etniske selvmord.
https://resett.no/2019/11/07/dansk-professor-sammenlikner-muslimsk-innvandring-med-nazi-invasjonen-i-1940/
Redigert 07.11.2019 kl 09:07 Du må logge inn for å svare

Man er ikke ekspert på alt mulig bare man har en professortittel, skjønner du. Merkelig, forresten, at du ikke har løyet på deg en slik tittel. Det hadde vært typisk deg.

At det finnes rasister blant de som har lest noen bøker i sitt liv, vet vi jo. Ødelagte mennesker finnes over alt.
Load
07.11.2019 kl 10:30 384

Du henger igjen i `90-tallet Sotah, da det fortsatt var trygt å rusle gatelangs i Oslo en sen Lørdagskveld og TOY fortsatt var å få i butikken.
Tidene forandrer seg og ikke alt nødvendigvis til det bedre.

Det er fortsatt trygt å rusle gatelangs i Oslo seint en lørdagskveld.
*JBJB`
07.11.2019 kl 10:53 367

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, benkte - reglementet ruler forumet, vettu...ZnageZz...

Følgende er ikke tillatt:
Innlegg som bevisst sprer usannheter.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

- "Slapp av litt og ta en Toy er mitt velmente råd. "

Gir du dette rådet til de som er blitt beriket også? Bør de som blir gjengvoldtatt utendørs av 4-5 ukjente muslimer fra MØNA land også ta seg en Toy? Bør Malmøbeboere putte en Toy i hvert øre slik at de ikke minster nattesøvnen av de stadige bombesprengningene i byen?

Bør egentlig alle bare lukke øyne og ører, trekke på skuldrene, for sjansen for at nettopp DU selv skal bli utsatt for berikelse er tross alt liten? I alle fall enn så lenge, men sjansene for at det blir deg neste gang øker proposjonalt med antall innvandrere multiplisert med tidsfaktoren.
børst
07.11.2019 kl 11:13 351

Kanskje Sotah føler seg mest integrert blant disse som plager urbeboerne i Oslo og byer i Sverige? Det kan jo virke slik.

Hvem "disse" er det som gjør det?
børst
07.11.2019 kl 12:14 323

"Ungdommene beskrives av politiet som «mørke i huden» og aldersmessig omtrent «16-18 år». "
https://www.aftenposten.no/osloby/i/wEmxLA/steinkasting-mot-natteravner-i-oslo-en-truffet-i-hodet

Det er vel heller ideen om dem. Som plager deg. Som aldri er i verken Oslo eller Sverige.

Gni og gnure, slenge litt dritt, vri og vrenge, kaste inn en stråmann, spAmme et siste halmstrå… 😒 🥱 😴 Zzzzzzz

Hvordan er det med hordene av dresskledde businessfolk på segway på Brygga nå, fnue? :) Jeg er stadig vekk der nede, men har aldri sett noe til dem.

Det er gått av moten for lengst; og segway ble aldri mote, derimot var airwheel vanlig i et par år, men det er lenge siden. Du ser en og annen fortsatt, ellers så jeg det sist på Grünerløkka for noen dager siden. Du er jo HELT uttafor, A! Hvor kommer du fra egentlig - Huttiheita? 😆🤣😂😁

Litiumbatterier har ikke så lang levetid, vettu - spreke til å begynne med, så lades de ut fortere etter hvert - og vips så er moroa borte!

Jaha? :) Døgnflue, altså. Det var jo den ene tingen Frp fikk igjennom og det var jo så uhyre viktig for folk.

Du løy om massevis av dresskledde folk på segway den gangen, skjønner du. En så teit løgn at den har festet seg i hukommelsen min.

Vi som ikke oppsøker bråk og sjikanerer mørkhudede, mener du?

Du er vel stort sett hjemme i Huttiheita, A, så da kan du ikke regne med at du fikk med deg flokkene på 4-6 dresskledte rullende på vei til møter og lunsj! I dag har elsparkesykler overtatt for de som vil komme fort frem uten å bli svett. Men du har vel ikke sett det heller? De kommer sjelden i flokk fordi syklene plukkes opp litt her og der og da er det upraktisk å kjøre sammen i stor gruppe.

Dere har vel ikke sett noe av dette oppi Huttiheita, tenker jeg, og ikke har dere elbil heller. Du kommer i kategorien "bønder i byen", A! Det er litt flaut sånn som du skryter av å ha bodd i Oslo for mange herrens år siden. Selv Oslo er en liten by, vettu - ikke noe å skryte av!

Du er virkelig TEIT hvis du tror at mørkhudete blir sjikanert i Oslo - det skjer bare ikke - overhodet!!!

Redigert 07.11.2019 kl 18:29 Du må logge inn for å svare

:) Du lyver så du tror det selv. På den tiden du fant på tøvet jobbet jeg faktisk rett ved Aker Brygge, så jeg VET at det var fri fantasi. Sludder og pølsevev. Men du trodde nok på det selv.

Det gjorde du ikke, A! For "på den tiden" hadde du flyttet til Moss for ti år siden, elns! Og at du skal ha noen jobb som involverer møter med finansfolk mens du driver og spammer ned forumet her med opp til 75 onelinere i døgnet, er bare en umulighet, spAmmern!

Vet ikke om du kjenner til et begrep som kalles for "pendling"? Tusenvis gjør det. Du får google. Akkurat nå holder jeg på med egne prosjekter. Og prokrastinerer alt for mye.

*JBJB`
07.11.2019 kl 20:08 186

Hei benekte/folkens:))

Og...hehehe - "Og prokrastinerer alt for mye." - der hengte du bjella på katten, benekte - intet nytt under solen, vettu...ZnageZz....

Prokrastinering medfører stress, dårlig samvittighet, dårligere prestasjon og minsket produktivitet. Varig prokrastinering medfører generelt dårligere livskvalitet og helse. Kort sagt har vanemessig utsettelse bare negative følger
https://no.wikipedia.org/wiki/Prokrastinering

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.11.2019 kl 20:09 Du må logge inn for å svare

Nettopp. Det er for morsomt å leke med dere tullkuker her. Det gir dårlig samvittighet, for jeg jobber saktere enn hva jeg kunne ha gjort. Du har helt rett. Innrømmer at jeg har litt å gå på. Dere som er 100% ufeilbarlige skjønner nok ikke hva det er å ha dårlig samvittighet.

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator