AXA / B2H - nå blir det trolig kursnedgang- DN med flott oppslag


Kort oppsumert er Thor i DN redd for at gjelden i mange "rare" land, som Balkan, Romania og andre steder som Italia blir stadig vanskeligere å drive inn.
Første året genereres mye cash på en portis, deretter vanskeligere og vanskeligere.

Vekst må kjøpes med nye lånte penger, skyhøy kostnad, og slik akselererer driten.
Til slutt har vi inkassobransjens versjon av SOFF og DOF, skyhøy gjeld, og verdier som tilsvarer smuler.

Dette er dømt til å gå overende. Redde seg den som kan.

General alarm er herved aktivert, alle mann til flåter og livbåter.
Selg før Spettet.

SS

Du trenger oppriktig hjelp.

Nope, det er nok kursen og kassa til B2H og AXA som må hjelpes.

Jeg har jo rett i alt jeg forutser, og Thor bekrefter det jeg lenge har skrevet.

SS

Realistoptimist skrev Innlegget er slettet
Finn ett INNLEGG hvor jeg anbefaler noen å kjøpe B2H, for det du finner er anbefaling for salg 20,60 til 5 kr. Ikke EN gang underveis har jeg anbefalt noen denne. Men jeg har sagt hvor det er støtter og motstand underveis, de har jeg truffet godt på.

Men ja, du har rett, jeg godter meg helt hinnsides over at Shotgun, Funderer, TakeThat, Captain og noen utvalgte til brenner fingrene i denne.
Det er deres innlegg som har fått meg til å vise såpass med tid på denne, og det skal jeg gjøre i overskuelig fremtid, så lenge jeg vet dem sitter i denne.

Utover det, liker jeg absolutt ikke at noen taper på denne, men de har samtidig ignorert mine råd, så da driter jeg strengt tatt i det og.

SS

Jeg har ikke sagt noe om B2H, jeg kommenterte kun AXA, da dette er en AXA-ticker.
Og jeg har sett du har hatt dine feider med forskjellige folk, men sånn du skriver, så rammer du ikke bare dem. Du håner og latterliggjør også resten, som sitter med store urealiserte tap, som de egentlig ikke har råd til å ta.
Og ja, du treffer bra med mange av dine spådommer, men hva med å gjøre det på en opplysende og argumenterende måte, i stedet for alle innlegg med eder og galle mot alle som eier aksjen? Og du har helt rett i at aksjen er pill rotten pga Fredriksen og hans medhjelpere. Men alle innså ikke dette tidsnok, før tapene var for store. Vær heller en hjelper med kunnskap og opplysninger, som underbygger og begrunner dine spådommer.
Og du skulle gjerne ha fortsatt kampen med å belyse manipuleringen i aksjen, men skjønner at du ikke gidder, da Oslo børs er så gjennomrotten, og alt er lagt til rette for at storkapitalen kan svindle vanlige folk, uten at det reageres!

Slik kritikk preller av SS som vann på gåsa. SS har faktisk advart mot AXA siden jeg og McDreamy solgte 28,80.
Advarslene er gjentatt på 24 i vår, 20,60 i juli, og 19,80 ved Q3 oktober. Så det mangler faen ikke på advarsler. Istedenfor er det sjikane over en lav sko, som bare trigger meg enda mer. Da driter jeg til slutt i alle, og kjører fullt show her på Forum i håp om å ødelegge mest mulig for disse få idiotene som slenger med leppa konstant.

Det at folk ignorerte SS fra 32,10 og 28,8 og hele veien nedover, ja det må dem ta på egen kappe. Tro meg, bunnen er ikke nådd i B2H eller AXA.
Les hva Thor skriver i dag, det gjelder også AXA. Dette blir verre før det blir bedre. Det er sikkert og visst. Snart dumper Spettet alt i B2H, og så drar det axa med seg.

Tipper børsene snart topper ut, og det blir lengre tids nedgang, da kan du være helt sikker på at AXA eller B2H ikke går oppover.

Ang manipulasjon, har jeg forsøkt alle tjenesteveier, og la ut 10 mail adresser her til alle på forum, for å få belyst problemet, men Freddy står nok over alle instanser også. Han der Aase på Oslo børs driter og i det meste, bare kurtasjen kommer inn. Det er sannheten.

SS
KNM

Skuta synker, men det er mulig å hoppe i en livbåt ca. 4-6 uker før kvartalstallene og redde seg ut ved tallslipp for en fin gevinst. Ser ingen grunn til at det ikke skal være mulig å gjenta dette igjen. Romjulssalget blir nok på 13-15 i år, ikke la dere lure av black friday og andre fanterier de neste ukene.

SS har alltid rett, rødt og deilig i dag også.

SS i media er herlig.

SS

Godt å se begge i minus, som seg hør og bør.

AXA på stø kurs i ny bunn.... Gleder meg til å se på aksjonærlistene siden, SS er så travel at det ikke er tid til forum eller aksjetrading pt.

SS
Aksjeinfluencer, med D1 sertifikat.
myrern
18.11.2019 kl 15:54 386

Viste vi det ikke, er som på julekvelden da julenissen kommer så kommer Hoffnarren selv når Axa faller noe som er normalt men vi klarer å treffe bunnen alltid før den går opp og det har aldri Hoffnarren selv klart men det skal en ikke regne med av en SS Hoffnarr av klasse stor.. For en vits denne fyren er, at han gidder å dumme seg ut kvar gang.

SS var eneste aktør som så disse 4 stk 16 kronersbunner.

SS var eneste aktør som spådde 13,50 helt korrekt. SS er eneste aktør som spår 10,- også, i Axa.

SS