Kanon-bilde av Selbekk på okkupert land

brahman
07.11.2019 kl 12:57 211


Israel betrakter Golanhøydene som sitt, og da er stridsvogner "greit" å ha.
Ikke lett å forsvare seg mot det, og palestinere må flykte eller flytte fra hus og hjem og jordbruksareal.
Og under overflaten flyter oljen.

Fra artikkel i Resett :

"Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk har lagt ut et bilde av seg selv sammen med en stridsvogn på Facebook, i et innlegg der han hyller den israelske militærmakten.

- I dag hadde jeg gleden av å inspisere noe av det ypperste innen israelsk fredsbevarende teknologi, den høyteknologiske stridsvognstypen Merkava.

Videre viser han til den rådende situasjonen i Syria :

- Her på Golan-høydene forsvarer IDF samfunnet og sivilisasjonen mot barbariet på den andre siden av den syriske grensen, der Assad, den islamske staten og iranske proxy-styrker har konkurrert om herredømmet."

Du ser ingen som helst ironi i at tullingen kaller "de andre" for barbarer når han står på okkupert land?
brahman
07.11.2019 kl 13:01 197


Du må ha misforstått.

Det er nettopp den jeg ser.

Det var da enda godt.
leifTM
07.11.2019 kl 13:18 176

Stakkars Syria gett. Angrep Israel, taper og når de får tilbud om å få Golan-høydene tilbake i bytte mot en fredsavtale nekter døm.

Ingen ved sine fulle fem ville i et slikt tilfelle gitt tilbake en slik perfekt artilleristilling som Golan-høyden utgjør. Skulle Israel gitt det tilbake så Syria kunne forsatt artilleriregnet sitt?

Er norsk venstreside klar over hvor virkelighetsfjerne de er?

Du får spørre "norsk venstreside".
convert
07.11.2019 kl 13:22 163

Bra bilde, ja. Viser at det eneste demokratiet holder stand i omgitt av en kloakk av islam og barbari. Golan er lovlig krigsbytte etter at araberne mange ganger har angrepet Israel, men fått grisebank hver gang.
leifTM
07.11.2019 kl 13:29 153

A - den nye du må ha vært klassens beste i norsk, spesielt innen tekstforståelse, diktanalyse, ironi, sarkasme, retorikk og humor.

Takk. Jeg var en av de bedre. Bra spotta.

Jeg må si at jeg har en tendens selv ,til å bli fotografert med gamle kanoner rundt i hele verden. Tror dette er en mannesak ingen skal kødde med 💣

Korrekt! IDF valser opp med muslimer så det holder - og - kommer flere trusler fra preste-faen i Iran er det "Tilt - game over" !
Er Gnagsåret med ?