Yubikey + Idex?


Noen som vet hvilken fingeravtrykk sensor Yubikey skal bruke? Bilde fra Yubikey har gullkant som vi har sett på Idex sine.

https://www.cw.no/artikkel/apple/yubikey-med-biometri

https://ausdroid.net/2019/11/07/yubikey-adds-biometric-security-
Redigert 07.11.2019 kl 13:14 Du må logge inn for å svare

Du ser ikke forskjell på en ring i chassiset og en kvadratisk striplet linje preget inn i sensoren?

Djeeezzzus.

Djeeezzzus Møyfrid. om du kan lese Møyfrid så spør jeg om noen vet hvilken fingeravtrykk sensor Yubikey skal bruke og at sier at bilde fra Yubikey har gullkant slik som også Idex bruker. Jeg sier ikke eller påstår at den er lik Idex sin.

Det overasker ikke at du kommer med negative kommentarer, det gjør du på alle som skrive noe om Idex og det til det kjedsommelige. Men til ikke å ha noen aksjer i selskapet så forundrer meg at du gidder å bruke så mye tid på komme med negative kommentarer på alle som skriver om Idex på forumet. Tenker at du er short i Idex ellers så må du tapt mye på de tidligere og derav er blitt en ekstremt bitter person. Det kan vel ikke være så ille at du faktisk ikke har noe liv utover å slenge dritt på dette forumet?
Redigert 07.11.2019 kl 14:47 Du må logge inn for å svare
Sente
07.11.2019 kl 14:53 305

Mest sannsynlig FPC. Ringen er ikke en del av sensoren og FPC har lansert runde lignende sensorer som er plassert i noen Feitian Biopass dingser.

Takk for konstruktivt svar.