Klovneriket Norge "klimaklovner" og Regnskogen i Amazonas...


Norge har det siste tiåret bidratt med hele 8,3 milliarder kroner for å bremse hugsten i verdens største regnskog Amazonas, som et ledd i innsatsen for å redusere utslipp av skadelige klimagasser. https://www.aftenposten.no/verden/i/awekPA/full-stans-i-norsk-amazonas-stoette

Da Møteleder gikk i sjokk og Robert Mugabe fra Zimbabwe ble lyrisk på Klimaklovn (Jens sin klima konferanse i København.) Da bør ringe noen bjeller, selv fra Klimaklovnkonferansen i København.
https://www.vgtv.no/video/27647/se-diktatorens-klimadikt

http://www.dagbladet.no/2009/12/16/nyheter/klima/miljo/9539667/
Redigert 07.11.2019 kl 13:46 Du må logge inn for å svare

Hva er det du prøver å si med denne tråden, os? Hva er det du vil diskutere?

Gro Harlem Brundtland (76) blir styremedlem i Kjell Inge Røkkes nye studentstiftelse Aker Scholarship. Stiftelsen skal sponse studenter som kommer inn på eliteuniversiteter i utlandet. Som ny-udannet lege fikk Brundtland et stipend på Harvard School of Public Health i Boston i USA. Ny utdannet derfra går nu å vasker dass i USA. Styreleder i stiftelsen er Aker-sjef Øyvind Eriksen. Røkke og kona Anne Grete Eidsvig sitter også i styret.

I 1994 hadde vi en svært opprivende EU debatt hvor Gro Harlem forlangte at NRK journalisten å stoppe Anne Enger Landstein, når hun på direkten sa hva som kom til å skje. Gro kalte henne en løgner, men nå ser vi hvem løgneren var, og hvem hun selv har arbeidet for. http://oljekrisa.no/hybrid%20jun%202015.htm
I rå-kapitalisten Kjell Inge Røkkes privatjet fraktes nå vår norske arbeiderklasse kjerring fritt omkring world wide. Gro Harlem Brundtland er blitt styremedlem i Kjell Inge Røkkes studentstiftelse Aker Scholarship. NB "Styrevervet er ulønnet", men godtgjørelsene er sikkert rause, i tillegg er det unntatt skatt. Og være unntatt skatt er viktig for fru Brundtland. http://www.nettavisen.no/na24/brundtland-inn-i-rkke-styre/3423149505.html

http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2015/10/20/1851/Utdannelse/inntar-rkkestyre
For notatføring av ny bok blir nok Arne Olav også med, eller hva tror dere? Røkke får betalt leie for privat jetflyet når Norge som er formann i Giverlandsgruppen, med Gro på sine klimareiser, snakker sitt mange års innøvde miljøbabbel. Der hun tar selv betalt 3-400 000 kroner pr 45 minutters taletidsom som blir utbetalt av det 10 milliarder regnskogfond (som Vi det norske folk, er avkrevd/innbetalt.) Norge har det siste tiåret bidratt med hele 8,3 milliarder kroner for å bremse hugsten i verdens største regnskog Amazonas, som et ledd i innsatsen for å redusere utslipp av skadelige klimagasser.

Du må forklare hvordan dere har greid å få gjennomslag for dette hjemme? spurte møteleder, Thomas Friedman, den norske statsministeren.

Det er det norske folket som gjør. De betaler skatt. Jeg bare brukere pengene, sa Stoltenberg til latter i salen.Det var jo et svar man kunne vente fra en norsk politiker som ser på statskassen som sin egen partykasse.

Du sutrer og sutrer over hvor ille du synes det er i Norge, os.

At du holder ut...

Jeg redigert overskriften litt, håper du da forstår det hele litt bedre...........

Hjalp ikke.

At Norge bidrar til at regnskogen ikke forsvinner synes jeg er veldig bra. Men jeg håper ikke pengene går rett i lomma på han mini-Trump som herjer i Brasil nå.

Og nå gjør Erna Solberg net det samme. 3 milliarder til rengjøring av verdens havene. 10 milliarder til terrorister i Syria, milliard til Ukraina. Solberg lovet bort 500 millioner kroner (En halv milliard) i superstjerneshow i New York. Statsminister Erna Solberg (H) fikk dele scene med superstjerner som Pharrell Williams, Alicia Keys og Queen i New York lørdag. Årsak: Hun skulle fortelle at Norge øker bidraget til utdanning i kriseområder med en halv milliard kroner.

Som hun selv sa. Jeg skal opp på scenen rett før Queen skal spille.

https://www.nrk.no/norge/solberg-lovet-bort-500-millioner-kroner-i-superstjerneshow-i-new-york-1.14722054
Redigert 07.11.2019 kl 13:53 Du må logge inn for å svare

Har du ikke fått med deg at denne skogen snauhugges som bare pokker? Tiltross for milliarder fra dumme Norge.
Redigert 07.11.2019 kl 14:03 Du må logge inn for å svare

Jøss, hvor mye er forsvunnet siden Norge begynte å betale inn milliarder da? Enorme områder.
Ser ikke ut til at disse milliardene hjelper stort.15,8 millioner hektar med regnskog ble hogd ned i 2017.
Det tilsvarer 21 millioner fotballbaner eller et område på størrelse med Bangladesh.
Hogsten har økt kraftig både i Brasil, Colombia og Kongo, mens den har gått ned i Indonesia.https://www.nrk.no/urix/verdens-regnskoger-forsvinner-rekordraskt-1.14099436
Redigert 07.11.2019 kl 13:59 Du må logge inn for å svare

Nettopp, men dette hadde ikke denne "intellektuell" amøbe utrustet A-den nye, fått med seg?

Nå må vi bare avvente HanVann og Jabbadoo sine analyser, da blir det mer forståelig hvorfor folk rett fra seinalderen Afrika, glir Gro-somt fint inn, i det norske bybildet!

Det står vel ikke i arbeidsjournalen hans her inne, han skal bare være nedlatende og strø om seg med skjellsord, thats it.

Så vi skal bare gi opp, synes du? Du er klar over hvor viktig regnskogen er for planeten?

https://titan.uio.no/node/3442
Ikke så viktig som du har blitt fortalt. Den nordiske skogen er mye viktigere. Tro det eller ei.

Det er da det motsatte som blir et faktum. Veien til helvete er alltid brolagt med de beste hensikter.

Et partistater og Felleskapsløsninger har ofte en lei tendens til å ende opp som diametrale motsatser av de intenderte uttalte mål. Selv en 3 åring er mer utrustet og spør mer fornuftig, som hva du nå selv har avslørt.

En av nazistene her antydet tidligere i dag at jeg har lav iq. Derfor skjønner jeg ikke bæret av det du babler om her. Siden nazisten sikkert har rett i sin dom over min intelligens, kan vi ta det skrittvis?

1: Er du enig med meg i at regnskogen er viktig for hele planeten?

Ja, en eller annen må ta fra dem gullkortet og kansellere alle flyavganger i mange år fremover, de har jo ikke skamvett når det kommer til å bruke andre folks penger.
Er det rart Ola Dunk betaler nesten hele lønna i skatter/avgifter mens de selv surfer gratis gjennom livet?
Kan snart sammenligne landet med land man ikke ønsker å sammenligne seg med.

Innlegget er slettet av administrator

Jeg synes Oljefondet "vi" kan koste på oss å betale ekstra for bevaringen av regnskogene der regnet burde høre hjemme.

Når vi ser på hva som sløses bort i uvettuge prosjekter WW uten at vi ser noen som helst resultater, bli det store kontraster når vi daglig får høre at vi dessverre ikke har penger nok for vår egen velferd, sannheten når vi ser på innlandsøkonomien har vi et underskudd (238Mrd) på Statsbudsjettet som tilsvarer hva som hentes ved handlingsregelen.
Ser Erna har samme penge koffert diplomatiet som sine forgjengere, hun bryr seg heller lite om sine landsmenn som har velferdsbehov, forstår ikke helt hva som er så hengivende å dytte på penger som de skal se ut som fattig og vi hoverer som rike givere.. Flaut og naiv politikk!