Lidmo

Boss 99
08.11.2019 kl 21:28 121

Dritprogram . Else Kosz er der ingen andre å ha med i programmet, da er det bare å melde oppbud. Vi betaler jo trossalt. Fy flate så lei de samme tryna i alle programma.
HanVann
08.11.2019 kl 22:10 106

Boss <100 (x96? evt 99-3 pp) jeg måsi du er streng med dommer og det er fint siden det meste er drit har jeg hørt fra Blitz xNull iver men max negativ seff.
Men da bør du iallfall ligge unna ho.
Men jeg håper sohta får eget primetime couse-couse imamprogram som kan løfte nrk slik ho fyres opp så kan vi drøfte innslaget etterpå og være like streng,
Men den fredagskosen slipper vi ikke dit fordi uten/(slash)/med kosen ligger ho nede. Slapp av sier vel SoSota det er ubevisst >durek av slapning teknikk sotah selger.
Men trenger vi egentlig bevist hets nærvær når jabba vrir alt frambak på marxistisk vis?
Nei..den setningen forstod jeg ikke. Glem det og ta slagordet
Nei til SoShota overgang til cnnrk.
Men ho må stå opp for kosen ellers blir man jo litt koho.
menmenKan du forklare hva "99-3 pp" betyr? Har fått ganske god kontroll på termene dine, men dette ble litt vel mye.

Nå: Være Pål Påttetett AKP SOS BLITZ og gulefest (amfetamin er gjerne gul, avhengig av hvilke reststoffer som er igjen fra produksjonen. Dessuten kan pulverbruk føre til gul hud pga ekstrem leverbelastning. Denne kommer som følge av fyll-stoffene i pulveret og alkohol).

Takk.

Klu:
99+3 er ca 102. Kom du nærmere svaret nå?

pp betyr poeng.
Det er ikke snakk om prosenter.
Ble jeg klarere for deg nå med opp klaring forklart?

Je trodde je var nærmere svaret siden 99-3 er 96.

Men 96 poeng, itte prosent, nei da vet je itte du. Men je fikk lyst på niseks nå du. Hømo å itte ha 5 og 10 liters dunker med niseks se.