PHO--sykhuskjede vurderer kjøp av 20-30 skop , yeeeeees


Der kom infoen vi har ventet på .
USA største sykhuskjede med 220.000 ansatte opplever att de mister kunder fordi de mangler blått lys teknologi
Kundene krever dette og de må sende dem til konkurenter
Tror dere de sitter å ser på dette uten å foreta seg noe.
PHO er nå i forhandlinger med dem som kan føre til kjøp av 20-30 skop.

Endelig løsner det ,yeeeeees
Redigert 09.11.2019 kl 11:53 Du må logge inn for å svare

Er det nå det virkelig tar av i USA.
Etter det Sneider sier så er det flere slike kjeder i usa.
Redigert 09.11.2019 kl 10:42 Du må logge inn for å svare

Inntektene steg forøvrig med 52% fra q3 2018 såvidt jeg kan se. Dette var det sjuende eller åttende kvartalet på rad med oppgang i inntekter, hva klager vi egentlig over?

Det løsner det er sikkert. Når det først skjer er det ikke så enkelt å hoppe på, fordi disse personene så ikke de mulighetene som var på 50 tallet. Man skal ha stor psyke for å hoppe etter en kurs som bare øker og øker i verdi. Norsk farma fortjener en aksje som virkelig viser vei nå. Om det blir Pho, Nano, Targo, Picb, Bergen bio, det gjenstår å se. Men jeg tror Pho og Nano har Pol position..
onuk
09.11.2019 kl 13:55 596

Ehhh Bullinvestor, til din info i tilfelle du ikke har fått det med deg. Pho er fortsatt på femtitallet.......
Stinke
09.11.2019 kl 14:09 566

At Pho er på hugget levnes det ingen tvil om etter Q3. Jeg er mektig imponert over hva DS har fått til. Både med partnerskap med Asieris og den ekspressfarten utplassering av scop nå har fått. Om ikke lenge så vil disse nye scopene komme i gang i bruk og øke utover, samtidig vil nye scop komme til. i tillegg har de fokus på å få opp bruken. At de samtidig kan selge bolker med scop til samme kjede er bull. Plutselig er det 20 scop ute på et blunk, i tillegg kommer de andre som blir utplassert.
Samtidig har vi fått klare indikasjoner om partnerskap/samarbeid med Asia og andre deler av verden.
Det er noen pho-troll rundt på forumet nå som er ekstra aktive/negative med god grunn. De ser at drømmen om en lavere inngang smuldrer bort i gode resultater. Men inngang under 60, kan jo bli en fantastisk gevinst om litt det også. Etter Cevira avtalen syntes jeg en kurs fortsatt under 100.- var merkelig, nå etter Q3 er det ene sensasjon. Kursen skal langt opp, og jeg tror ikke det er så lenge til at folk tar innover seg at suksess snart er et faktum.
Jeg har vektet meg kraftig opp etter Q3, fortsetter det i samme tempo som nå, så er dette en nobrainer og da skal jeg ha enda flere aksjer.
Vi kan få en drøss av nyheter før Q4 så jeg sikrer meg aksjer så fort som mulig. Min spådom er at den forventede ketchup-effekten starter når som helst avhengig av nyheter som kommer først og senest ved Q4.

En riktig god helg, eventyret fortsetter på mandag :-)
Redigert 09.11.2019 kl 14:32 Du må logge inn for å svare

Sneider nevner Korea både i q3 og på podden. Spørs om ikke patnerskapsavtale der er første meldingen som kommer

Det stemmer og du har fått med deg at du kunne kjøpe Pho på 50 tallet nu fredag, men om du får samme mulighet nu på mandag er ikke sikkert. Lykke til og god helg!

Når kommer gjennombruddet.Det har vært ett tema som her mange ganger. Det kommer når sykehus merker att de mister kunder til konkurenter.
Virker som vi er der nå, ifølge Sneider
Hardly
09.11.2019 kl 14:49 470

Nemlig. Og da kan scoop selge seg selv. Man slipper en haug med selgere som reiser rundt og forsøker å selge. Kostnader spart.