Biotec verdier


Ebitda for 2019 ender trolig på rundt -3 millioner.
Omsetning i AZ ender trolig på rundt 40 millioner.

Jeg tipper vi ved Q4 får noen fremtidsutsikter for salg i AZ da tror jeg ( med referanse til CMD 2017) at quidingen blir dobling av salg i AZ fra 2019-2021.

Skulle det inntreffe og ellers utviklingen ikke er negativ i noe annet vil Biotec da trolig levere ebitda for 2021 på + 35 millioner.

Ser vanskelig for meg at BG skal levere dårligere resultat, mye personell har blitt flyttet fra BG til AZ siste 2 år, så uendret resultat fra BG må være overkommelig .

Hva tenker dere om aksjekursen da ?
I dag ved 4,4 er vel mcap ca 200 mill.
Ved Pe på 20 ville en få mcap på 700mill og kurs på 15.

Jeg synes, at selv de mest konservative og forsigtige P/E-beregninger, som vi har lavet igennem årene, har vist sig at have ingen gang på jord. Markedet vil ikke være med i kaos-butikken. Der er ingen, der kigger rationelt på casen BIOTEC længere. Større aktionærer kommer først ind, når firmaet begynder at tjene rigtige penge, og begynder at kommunikere ordentligt - to ting, som jeg ikke ved, om nogensinde kommer til at ske.

Sammenligner man med andre lignende selskaber, så er MCAP latterligt lavt for et selskab, der allerede har en pipeline og ingen gæld. Men BIOTEC er en pølsevogn uden evner for tillid og kommunikation. De lever på en arrogant formodning om, at produkter og resultater taler for sig selv. Men det gør de ikke.
Gjern
10.11.2019 kl 18:05 4021

Jeg håber du har ret i din forventning til AZ fremover, men jeg synes ikke det er rimeligt, hvis selskabet først melder ud om fremtiden ved q4 i 2020.
Bestyrelsen har i enighed fyret CJ fordi man ville en anden strategi, så har man bare at komme ud med hvad man forventer at opnå.
Lige nu har de kun skabt usikkerhed og dermed udløst et stort kursfald ovenpå selskabets vel nok bedste Q nogensinde....
oppturen
10.11.2019 kl 22:26 3883

Jeg forventer da overskudd fra neste år av.
Styreleder må skiftes, når en er så klønete på kommunikasjon og ikke tar til seg tilbakemeldingene fra aksjonærer er det ingen annen utvei.

Selskapet har da en IR ansvarlig. Børge Sørvoll.
Er det noen som har forsøkt å kontakte han, eller er han også utilgjengelig?

Han er kanskje satt under administrasjon? Og får kun kommentere forhold godkjent av selskapets indre kjerne.

Børge Sørvoll svarer alltid, selv de som ALDRI blir ferdige å meske seg i selskapets forhistorie. ;)

Salget af Woulgan er stagneret - det kan også ske med enzymer, så positiv cash flow næste år er ikke givet. Men det er sandsynligt, det er jeg enig i. Smid Woulgan i lokummet hvor det hører hjemme, så behøver AZ ikke engang vækste særlig meget før cash flow bliver pænt stabilt.
oppturen
10.11.2019 kl 23:30 3823

Jeg er ikke interessert i å få svar sendt til meg, jeg vil ha børsmeldinger og presentasjoner som forteller hva som skjer og hva som er tenkt og hvilke ambisjoner en har.
Struts
11.11.2019 kl 07:37 3695

Det er alltid lov å håpe. Til syvende og sist er det ofte det eneste man sitter igjen men. Men syntes Røde Hane er inne på noe. TILLIT er alfa og omega. Og det syntes som både flere styrer og ledere - gjennom en god del år - kun har tenkt på sin egne lommebøker, og fullstendig gitt blaffen i hvem de EGENTLIG er ansatt for å tjene; aksjonærene. Å sitte og styre bak rattet i et land med venstrekjøring er kan hende ikke det beste utgangspunkt, med mindre man ønsker å havne i grøften. Men, som dikteren skrev: Når utgangspunktet er som galest, blir resultatet som originalest.
Argus
11.11.2019 kl 17:07 3481


Det hjelper lite å kontakte Sørvoll da han ikke er oppgitt som kontaktperson for børsmeldingen. Det er det styreleder som er, og hun har gjort seg utilgjengelig og ringer heller ikke tilbake. Sørvoll kan ikke si noe og kan også bare henvise til børsmeldingen med god samvittighet.

De som møter opp på neste generalforsamling eller presentasjon, bør konfrontere styreleder med at det alltid har vært vanskelig å stille kritiske spørsmål til selskapets ledelse. Da betraktes man som en fiende! Enten man gjør det i andres påsyn eller man gjør det på tomannshånd. Kfr. Lien som løp da en av aksjonærene her på HO stilte han et spørsmål!!! Og så lenge man opptrer slik, forsvinner siste rest av tillit.

Styreleder bør også konfronteres med at man ikke kan og skal sette sitt navn som kontaktperson under en børsmelding dersom man ikke er tilgjengelig. Det er å lure adressatene.

Dersom dere tenker dere godt om, er det helt utrolig at man må skrive om slike forhold hos et børsnotert selskap. Det er ikke til å tro at det går an og at ikke engang Oslo Børs har reagert på denne bisarre oppførselen.

Det innebærer at et annet børsnotert selskap når som helst kan si opp toppsjefen, sende ut en børsmelding, avbryte kvartalspresentasjonen og gjøre seg utilgjengelig. Med referanse til Biotecs praksis. Slik skapes uheldige presedenser.
Redigert 11.11.2019 kl 17:11 Du må logge inn for å svare

Der er vel ingen virksomheder, der er forpligtet til at holde en Q-præsentation - blot de aflægger regnskab i henhold til reglerne?

BIOTEC er totale amatører, men jeg tror ikke, de har brudt reglerne her. Men jeg ville nu stadig skamme mig, hvis jeg var medarbejder i pølsevogn BIOTEC.
Argus
12.11.2019 kl 17:14 3129

Det er forskjell på hva som er ulovlig og hva som er i strid med praksis.

Og dersom Oslo Børs hadde brydd seg, hadde man gitt uttrykk for at en styreleder må forholde seg til hva man skriver i en børsmelding, nemlig å være kontaktperson når man opplyser om det.

Men overlegne, selverklærte, globetrottere som er profesjonelle styremedlemmer bryr seg ofte ikke om hva aksjonærene mener eller hva som er god kotymé. Man bryr seg bare om seg selv. Det er mitt inntrykk av de siste styrelederne i Biotec.

Noen må gjerne forsøke å omvende meg, men gjør det med dokumentasjon, ikke med prat!
Redigert 12.11.2019 kl 17:14 Du må logge inn for å svare

Det forundrer meg at ingen forsøker å få svar på hvorfor Biotec ikke offentliggjør resultat fra Woulgan UK forsøk/test/undersøkelse. Dette skulle være klart Q2 19, men ingenting er kommet fra selskapet.
Jeg tenker dette er vel sammenfallende i tid og rom med Jørgensen, fratreden, og uenighet om strategi. Mest sannsynlig er resultatene så dårlige, at Jørgensen ville avvikle videre Woulgan satsing. Som den eneste i Biotec, har han ikke noe «personlig» forhold til W, og innså nok at videre satsing er nytteløst?
Naturlig nok vil en slik tanke oppleves defaistisk i Biotec-sfæren, med påfølgende avretting uten videre seremoni. I dagens politisk korrekte system kalles det derimot for å skilles som «gode venner»
Jeg har for lengst gitt opp Biotec, og kan knapt bry meg mindre. Sitter dog med aksjene som skrekk og advarsel til meg selv, bare som framtidig minne om hva man ALDRI skal investere i. Evneveik, arrogant, udugelig og handlingslammet ledelse SKAL man holde seg unna. Veldig langt unna.

Det eneste som gjenstår for mitt vedkommende, er å komme til enighet med skattekontor opp kemner, og slik at de godkjenner skattefradraget. Aksjene er verdiløse etter min argumentasjon, men de mener jeg må realisere. Hvordan det eventuelt skulle gjøres? Det er ikke alle som har mulighet til å ta en «rørstad»

Argus
12.11.2019 kl 23:44 2944

Hvor mange aksjer har du?

Du kan enten tilby alle aksjene via en megler som faller dem i markedet. Er du heldig, får du solgt aksjene samlet til en kjøper.

Eller du kan selge aksjene litt etter litt.

Eller du kan kaste dem ut i markedet og selge dem "best mulig"! Da faller kursen drastisk, men de blir plukket opp etter hvert.

Hensikten er å få solgt dem slik at du får et tap som kan trekkes fra på skatten.

Selv ville jeg ha ventet til våren 2020, er du heldig går selskapet med et overskudd i 2. kvartal.

Er aktierne værdiløse? Sikke noget pjat. Et selskab med positive aktiver, herunder egenkapital, kan da pr. definition ikke være 0 værd.

BIOTEC er et dødssejlet lorte-selskab... men det er trods alt ikke værdiløst - endnu.
rufus01
13.11.2019 kl 08:43 2811

DTT
Hvilken studie er det du sikter til?. Er det sammenlignings studien woulgan/Intrasite?. Dette er vel meldingspliktig informasjon uansett resultat, og vil måtte meldes uansett resultat. Så din antagelse tror jeg er feil. At resultatet her skulle være i dissfavør i forhold til woulgan har jeg iallefall ingen tro på. Produktet er fantastisk, og vil knuse det meste annet som er på markedet idag, det er ikke der problemet ligger. Problemet ligger i troverdigheten til selskapet, når de går ut og hevder dette uten tilstrekkelig dokumentasjon. De uttallige site studiene virker ikke og bety all verden.

Sikter til disse to studiene, UK Post Market Clinical Follow-up (PMCF) study og 300-patient clinical study in the UK. Se melding 290119.

Resultat av studiene kunne forventes Q2 2019. Det er snart et halvt år på overtid.
I tillegg ble begge studiene avsluttet før tiden, og før alle pasientene var inkludert. Det har jeg sett en gang tidligere i Biotec....sommeren/høsten 2009, og vi vet hva som da hendte.
Så får vi i tillegg sammenfall i tid og rom med "uenighet om framtidig strategi", uten noen ytterligere kommentarer og der selskapet legger lokk på alt???
Her er noe som skurrer.

Og ja, jeg vet resultatet er meldepliktig, uansett resultat. Men slike ting er ikke noe Biotec nødvendigvis forholder seg til. Strengt tatt er akkurat det essensen i de fleste trådene som omhandler Biotec siste tiden.

PS
Coq_rouge....verdiløs er et relativt begrep;-))
rufus01
13.11.2019 kl 09:09 2768

Ok send mail til Børge og etterlys dette DTT, og post svaret her er du snill!

Det kommer jeg ikke til å gjøre, engasjementet mitt for Biotec er nok ikke til stede lengre.
Men det forundrer meg at ikke noen andre tar tak i dette.
rufus01
13.11.2019 kl 09:27 2737

Du er jo ikke helt uten engasjement, for du poster jo dagelig innlegg her. Så hva er forskjellen på det, og eventuellt heller sende spørsmålene til selskapet og faktisk få ett svar. Jeg forstår ikke, men det får stå for din regning....

Enig Rufus
Her snakker vi om en godt over gjennomsnittlig engasjert aksjonærer med en betydelig aksjepost.
Da burde man klare mer enn å poste frustrasjon på HO.
Oppfordrer også Dtt til å sende spørsmålet til selskapet.
Redigert 13.11.2019 kl 09:44 Du må logge inn for å svare

Er det ikke det 300-pers studie som er publiseret 13 sep. 2018, men vi mangler resultat af PMCF-studiet med ca. 60 patienter.
fisker65
13.11.2019 kl 10:22 2663

Hvorfor skrive til Børge, han svare alligevel ikke når det er kritik af det de gør ikke gør, det som undre mig endnu mere, er hvorfor ingen har kontaktet børsen, da de åbenbart overhovedet ikke følger børs regler i Biotec, GR salg burde også have været undersøgt i 2014 men alle er vist bange for problemer for Biotec i tilfælde af en undersøgelse, så hellere lade som ingenting, og ja jeg har haft skrevet til Børsen før, men de forstod vist ikke dansk, så som altid de største aktionærer tror åbenbart på den insider viden de åbenbart får.

DTT,

Det er nok ikke bare en totalt evneveik ledelse som førte til WB sin feilslåtte markeds satsning, RE med sin avdeling, (alle mottar lønn) har gjort absolutt null i mer enn 10 år. I tillegg har Biotec en hovedaksjonær som ikke skjønner noe som helst, her er ordtaket mer penger enn vett på riktig hylle.
Løpet var kjørt for WB den dagen emisjonsavtalen med S&N ble signert, S&N la en strategi for WB slik at den aldri kunne bli en trussel for egne produkter, og en godtroende/evneveik Lien var lett å lede.
WB er fortsatt et like suverent produkt som den var for 10 år siden, men de som bestemmer om produktet skal brukes krever bevis opp mot SOC. Medical Device III var en like stor blemme, dette var ifølge Lien et krav fra S&N, de viste godt at Biotec ville få null adgang til privat markedet med dette CE stemplet og at det profesjonelle markedet var tapt uten bevis opp mot SOC, begge ender effektivt lukket og låst.
Redigert 13.11.2019 kl 18:51 Du må logge inn for å svare

Jeg er efterhånden ligeglad med, hvilke studier der kommer, og hvilke studier, der ikke kommer. Woulgan sælger jo ikke mere af den grund. For min skyld kan de skylle alle deres WB-studier ud i lokummet - der kan man tale om noget, der er værdiløst..
fisker65
14.11.2019 kl 10:31 2250

Det er noget vrøvl at sige Woulgan Biogel er værdiløst, det er et fantastisk produkt, som mange ville blive glade for at kunne få fat i, men jeg vil give dig ret i det er værdiløst i hænderne på styre og ledelse i Biotec, de kan kun finde ud af at hæve løn, og kan forestille mig det er her der ligge noget til grund for CJ opsigelse, en ting er helt sikkert de har lukket munden på CJ, det må sgu være alle tiders at være fastansat i Biotec, så mange år uden at lave noget bare hæve sin løn, mon de overhovedet møder på jobbet, andet end når de skal have kaffe og vafler og snakke lønstigning, TO burde eder mame føle sig til grin, men han får måske en bonus sendt en gang om året for god støtte.

Det er i hvert fald både værdiløst for aktionærer og patienter - bortset fra de få, der får lov at købe creme af pølsevognen.
SomSa
14.11.2019 kl 23:19 2009


I Tyskland selges en tube på 4 g for 51,41 Euro eller ca. 520 kroner. Hvor mange vil kjøpe?
https://www.medikamente-per-klick.de/woulgan-gel-bioactive-beta-glucan-4g-11532533
fabian2
15.11.2019 kl 00:00 1978

Du må lære deg tysk , eller bruke google translate........ Ikke tilgjengelig produkt , står det jo å lese

Då har det ändrat sig nu, för nu lyser "grönt ljus" och det står "sofort Lieferbar".
fisker65
15.11.2019 kl 18:27 1649

Ja man kan jo ikke forstå det ikke sælger i bøtter og spand, næsten 600 nkr for 4 gr det er da ren foræringspris eller hur,(ironi kan forkomme) kunne forstå hvis det var kørt i fase lll og godkendt, men som alt ser ud idag, burde WB ikke koste over €10 pr 4 gr når man tænker på kost pris er €1 og de ikke har kunne få salget igang.

Ja - prisen er udtryk for den sædvanlige BIOTEC-arrogance, der er grund til fiasko på fiasko med WB, mens virksomheden skider på sine aktionærer. Pølsevognen bør komme sig af Børsen asap. De kan ikke administrere det - amatører.
Redigert 15.11.2019 kl 21:15 Du må logge inn for å svare

Opp nesten 16% idag.

Hvilken nyhet blir presentert før børsen åpner i morgen?
Gjern
19.11.2019 kl 17:03 1207

Ja spændende kursudvikling i dag, hvor der var mere substans og i slutningen end de sædvanlige 10 aktier.
Måske er der nyt fra selskabet om fremtidens strategi for AZ og herunder partnerskaber ?

Så de 15% stigning er insider-handel, er det det, I påstår?

Stiger nok på tallene/utviklingen.
Kursen var rundt 5,5 og stigende før CJ fikk sparken.
Uroen har lagt seg litt og vi skal en del opp på grunn av det fundamentale.
Hadde vært fint å kont over 7 før Q4 :-)

Ja det fundamentale ser lidt bedre ud - men lad os se, hvordan markedet reagerer, når Q4 går i -2 MNOK på grund af Jørgensens faldskærm. Men man kan jo bare blive ved med at aflyse Q-præsentationerne, så slipper man jo for at svare på ubehagelige spørgsmål.
Eankee
21.11.2019 kl 10:30 528

Ting tar tid i BP... men mye tyder på vi sakte men sikkert styrer i rett lei.... Jeg er forsiktig optimist nå..

“Ting tar tid” - Lien kunne ikke have sagt det bedre selv, mens han pissede WB ud i lokummet til S/N og hævede kæmpe bonusser til sig selv.