THIN - Reprisingen har knapt begynt ... ;)

rischioso
THIN 10.11.2019 kl 14:28 4757

Greit å ha en tråd hvor vi kan forholde oss til de kortsiktige realitetene om og rundt det selskapet faktisk har meldt så kan heller spekulasjoner om uvesentligheter som renten på lånet som uansett er avdragsfritt de første 12mdr og ikke minst strekker seg over 4 år, fargen på bilen til Trump og alskens oldemor diskuteres på noen av de andre trådene hvor man allikevel er i full gang med akkurat det ... ;)

--------------------------------

FACTS

Nylig tilført kapital som tok bort både konkurs -og emi spøkelset i en og samme melding.

Ny strategi på trappene hvor man velger bort tidkrevende og kostbar markedspenetrering hvor det organisatoriske daukjøttet nå er blitt kuttet vekk og man sitter igjen med kun en brøkdel av operasjonskosten og satser agressivt på enkle og hurtige løsninger hvor målet er break even i løpet av kort tid.

Det forhandles i disse dager med potensielle partnere for å få fortgang på R2R produksjonen i tillegg til at det forhandles med andre om salgs -og eventuelle leasing løsninger for diverse patenterte teknologier.

https://newsweb.oslobors.no/message/485001


FORVENTEDE NYHETER

På basis av det faktum at selskapet ikke går konkurs med det første og at de heller ikke trenger tilførsel av kapital med det første så sitter vi igjen med ikke annet enn at det som vil kunne komme først av nyheter vil handle om den nye strategien - altså en oppdatering om og rundt diverse avtaleinngåelser.

Mao, sannsynligheten er dermed størst for at de første meldinger som treffer markedet vil være av positiv karakter og de fleste som har fulgt caset skjønner hva det vil gjøre med kursen.


KURS POTENSIALE

Svært lite - om noe er innbakt i dagens kurs så det skal veldig lite positivt nytt til å tenne raketten noe vi klart og tydelig så konturene av når lånet ble innvilget og konkursspøkelset forsvant - kursen gikk i fra 5 øre til 27øre noe som tilsvarer fra 1nok til 5,4nok etter spleis eller over 500% for å sette det i perspektiv.

Også opplevde vi noe lignende for bare få dager siden og rett i etterkant av spleis når kursen gikk i fra 1,7nok til 2,95nok (+ 75% intradag) i løpet av ett par dager hvor omsetningen de siste dager økte med mer enn 8x gjennomsnittet. Så at det skjer ting bak i kulissene og at det kan være noen som vet mer enn andre skal vi derfor ikke se bort i fra.

Kursen gikk noe tilbake og endte på 2,315nok ved slutt fredag noe som tilsvarer knappe 11,5øre før spleis for å sette det perspektiv - Mao, reprisingen har knapt begynt ...

Det er vel i hovedsak hva det dreier seg om i det korte bildet og akkurat hva de fleste som følger caset er opptatt av så får den enkelte selv avgjøre sin egen posisjonering i påvente av nytt - jeg for min del mener at nedsiden i det korte bildet er minimal basert på dagens reelle status etter kapitalinnsprøyting og at den potensielle oppsiden er formidabel og har derfor tatt et bet på det siste for nettopp å kunne få med meg det meste av den kortsiktige oppgangen som også vil være den mest voldsomme delen av reprisingen.

TEKNISK

Både volumbalansen og sammenhengen mellom prisutvikling og volumutvikling er positiv. Dette indikerer at kjøperne er aggressive og sterke, mens selgerne er avventende.

NorskBulls er fortsatt positive og har gått i fra sitt nylige Buy til Stay Long

Logisk nok ... ;)

https://www.norskbulls.com/SignalPage.aspx?lang=en&Ticker=THIN.OL


LYKKE TIL!
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.11.2019 kl 15:01 4704

Riscioso - takk igjen for mye god info! Du er ikke alene om å ha posisjonert deg for oppgangen som kommer og som knapt har startet :-)
.....
Skipselektriker tar sjansen på nytt kriserammet selskap: Inn i Thinfilm
Hobbyinvestoren Eigel Thom satser på Thinfilm Electronics. Oppdatert: Saken er endret etter førstegangs publisering.


SKIPSELEKTRIKER: Eigel Ingvar Thom jobber vanligvis med det elektriske styresystemet på båter; både på enorme tankskip og mindre fartøy. Han gjør oppdrag verden rundt, blant annet i Kina, Singapore, Dubai, USA, Tyrkia og Spania

vis mer
Foto: Alf Øystein Støtvig
Anders Nybakken Kvale
Publisert:
Oppdatert: 5. november 2019 19:09
Publisert 5. november 2019 15:54

Rettelse: I en tidligere versjon av denne saken sto det at Thoms aksjer hadde en verdi på ni millioner kroner, men dette var ikke justert for at Thinfilm har gjennomført en såkalt aksjespleis.

Skipselektriker og hobbyinvestor Eigel Thom har tjent stort på sine to favorittaksjer, Scanship Holding og American Shipping, i år.

Nå dukker han også opp som 37. største aksjonær i det hardt pressede tynnfilmselskapet Thinfilm Electronics.

Thom eier aksjene gjennom det heleide investeringsselskapet Trethom as.

Aksjonærlistene har tre dagers etterslep og det er derfor mulig at Thom har gjort noe med posisjonen i Thinfilm siden onsdag sist uke.

LES OGSÅ
Andreas (24) fra 1,6 millioner til 19,5 millioner i formue
Bratt fall
Thinfilm-aksjen har svingt stort i år, og i oktober skaffet flere investorer seg god gevinst etter i å ha dratt på bunnfiske i forkant av at selskapet sikret en nødvendig finansiering som sendte kursen kraftig opp.

ANNONSØRINNHOLD
Pleier du å gi bort tusenlapper? Her er ekspertrådet du bør lytte til.
Pleier du å gi bort tusenlapper? Her er ekspertrådet du bør lytte til.
Siden har den riktignok falt mye tilbake. Så langt i år er Oslo Børs-selskapet, som i juli ble nødt til å kutte over halve arbeidsstyrken, ned 90 prosent.

Thinfilms markedsverdi er mandag 95 millioner kroner, ned fra rundt fire milliarder kroner på det meste i 2015. Fallet har gitt blant andre Ferd store tap.

Thom har ikke besvart E24s henvendelser. Han står i ligningen for 2018 oppført med en inntekt på null kroner og en formue på 35 millioner kroner.


Tok gevinst i kriserammet rederi
I sommer tok Thom også en kjapp gevinst i et annet hardt presset selskap: Offshorederiet Solstad Offshore.

Solstad-kursen steg kraftig kort tid etter han kjøpte seg inn, og de neste ukene falt han på listen over de største aksjonærene.

Overfor E24 sa hobbyinvestoren riktignok at planen var mer langsiktig.


– Det er fordi jeg tror markedet er på bedringens vei. Jeg er også ganske sikker på at Solstad, Fredriksen og Røkke ikke slipper selskapet, sa han om rederiet som fortsatt jobber med en løsning på gjeldsproblemene.

Thinfilm Electronics
Utvikler teknologi knyttet til trykket elektronikk. Dette kan blant annet brukes til smartetiketter og tynne sensorer. Produktene kan anvendes på forbrukervarer, innen helsevesenet og i detaljhandelen.
Notert på Oslo Børs med en markedsverdi på 96 millioner kroner.
Ble skilt ut som eget selskap fra it-selskapet Opticom, kjent fra it-boblen, i 2005.

VIS MER


Reiser rundt i verden som skipselektriker
56-åringen Thom jobber vanligvis med det elektriske styresystemet på båter; både på enorme tankskip og mindre fartøy. Han gjør oppdrag verden rundt, blant annet i Kina, Singapore, Dubai, USA, Tyrkia og Spania.

Samme år som han gjorde sin første skipsjobb i utlandet, i Japan i 1985, trådte han sine barnesko på børsen.

Les også: Her er elektrikeren som tjente 40 mill. på aksjer på ett år (+)
Han tjente bra som skipselektriker, og satte derfor av 100 000 kroner til å handle aksjer for, og begynte å handle aksjer i tankskipsselskapet American Shipping i 2010 til om lag fem kroner stykket.

Thom eier nå en større aksjepost i Kjell Inge Røkke-rederiet verd 72 millioner kroner.

Andreas (24) fra 1,6 millioner til 19,5 millioner i formue
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
11.11.2019 kl 00:54 4390

👍skipselektriker er bjellesau nr 1- bare å vente på mangedobling som i scanship
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 00:44 4160

KUN 1 børsdag igjen før q presentasjonen fredag den 15.11.

Det er omsatt hele 8x mer enn gjennomsnittet siden fredag i forrige uke noe som forteller om økt interesse til å posisjonere seg for det som er forventet å komme.

Ledelsen jobber på spreng med den nye strategien som de forventer vil skape en kort vei til break even noe som vil trigge en betydelig reprising så snart den blir meldt og det er nettopp det man posisjonerer seg for,

Ingenting er bakt inn i dagens kurs på 2,2nok som tilsvarer knappe 11 øre før spleis - når lånet ble innvilget og konkursspøkelset forsvant så gikk kursen til 27øre - hele 2,5 ganger over dagens kurs for å sette det i perpektiv ....

En slik melding kan tikke inn hvilken dag som helst med info som vil kunne få selv de største tvilerne til å legge inn kjøpsordrer så StayTuned!
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
14.11.2019 kl 01:13 4118

En liten forsmak har vi fått av Tapi med sin inntreden i Kina. Bericap kan vel så gjerne ha startet med lukking av legemidler med Thins teknologi...

https://www.securingindustry.com/food-and-beverage/tapi-thinfilm-team-up-on-wine-spirit-smart-closures/s104/a9652/#.XczsD8CUnDs

Merk:

«Det totale globale adresserbare brennevinsmarkedet anslås å være 65 milliarder flasker årlig«

Hvis nå 4 andre produsenter av emballasje kommer på plass ila 2020(som er en del av strategien) og hvis i tillegg verdens første fullskala R2R fabrikk får/ har landet en partner(fabrikken kan produsere 7 mrd produkter i året) vil det faktisk bli større enn opticom. Forskjellen er at Thin ikke blir en fantasi, men realitet. Her snakker vi mrd av kroner i omsetning etterhvert, både ved lisensiering av teknologi og egen produksjon av andres produkter.

Om vi nå tar for oss kun Tapis inntreden i Kina så vil jo dette uansett være en portåpner for Thinfilms teknologi i muligens det største og mest interessante markedet i verden. I Kina er de først ute med det meste, og tanken på miksen av NFC reklame og scanning av tags ved bruk av mobiltelefon, synes jeg høres utrolig spennende ut i verdens markedet Kina.
Som artikkelen sier adopterer de ny teknologi EKSTREMT fort og for det vi vet, kan de allerede nå ha flere andre kinesiske produsenter på døra som vil bruke kombinasjonen reklame/sikkerhet på sine produkter.

Kanskje de 4 andre «segmentene» vil komme fra
Kina, hvor hår og hudpleie er det ene segmentet.
Ser iallefall endelig ut som Thin skal ut i den virkelige verden på ordentlig og hva er vel bedre enn lisensiering og royalties gjennom partnere ??

Det er jo genialt med tanke på et umettelig volum, og at Thins produksjon ikke lenger vil være en begrensning.

Man kan si at Barber og Co har sett et vanvittig potensialet i denne måten å tenke på fra
dag 1, og de viktigste og mest
nødvendige grepene er nå fullført.
Finansiering er ordnet (mot alle odds), NFC som de ønsket å selge eller lisensiere er garantert endret nå fra salg til lisensiering. Dette pga gjennombruddet i Kina.
Et tapsprosjekt pga langsom markedsadopsjon ser nå ut til allikevel å bli en helt RÅ inntektskilde på mellomlang sikt, og på kort sikt være en sikker gjentakende inntektskilde pga royalties. Når Tapi skriver i «STOR SKALA»vil jeg anta at det dreier seg om minst 100 millioner flasker pr år, så hvis Thin får feks 1 kr eller 0,50 kr pr flaske vil det bety 50 eller 100 mill rett på bunnlinjen!!!!!
En NFC tag vil fort koste produsenten MINST 20-30 pences ifølge artikkelen. Om du plusser på med open sence ( dvs der man kan lese om produkt på etikett) vil koste mer, dvs at vi totalt kan snakke om pris på opp mot 80 pence. Om Thin får kun 10% vil det bety opptil kr 1 pr flaske!!!

Tapi:

"Vi er veldig stolte av at vi i Kina er den første aktøren i bransjen som tar i bruk den tilkoblede flasken i stor skala, og engasjementnivået med kinesiske forbrukere er ekstremt høyt."





Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.11.2019 kl 02:33 4077

7 mrd produkter i året er om det er NFC brikker.
Men om det er trykket batteri, som er en av fantasiene dine, så er kapasiteten kanskje helt ned mot 7 millioner produkter per år (Imprint's 8349) fordi batteriet er ca 1000 ganger så stort som thin's TTF tag. Nå kan det kanskje være litt bedre enn 7 mill fordi gjennomløps-tiden i fabrikken mest sannsynlig kan reduseres noe for enklere produkter, men det er sikkert en grense for det, for de har ikke dimensjonert for noe annet enn PDPS produktene så det vil være bottlenecks.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
14.11.2019 kl 07:30 3886

Ok, det kommer vel an på størrelsen på produktene og batteriene dertil. Helt utrolig hvor mye tulle kunnskap du tror at du har om alt. Kan du linke det opp med artikler er det fint neste gang. Blir fort svadaprat...

Her er et eksempel til etterfølgelse:
Bericap:, 24.4.2019:

«Alle plastlulkinger»

De har totalt 84 milliarder «»lukninger» pr år totalt.
Så HVA betyr alle lukninger? Neppe alle de har eller?
Sprøytestøpte, dvs alle korker med plast det da, vel og merke til i første rekke legeindustrien..... kan det utgjøre 10% av totalen, 8,4 mrd lukninger eller 5% 4,2 mrd lukninger eller 2,5% 2,1 mrd lukninger?

La oss si 2,5% er minimum. Thin får 0,5 kr eller 1 kr pr stk i royalties eller om så med 0,25 kr kunne dra inn kr 525 millioner kroner i året kun på Bericap og det med et ikke overdrevent volum eller pris pr flaske.......

Her snakker vi Big business ..... eller kan noen være uenig i den påstanden egentlig. Legg så sammen Tapi.....
potensiale bare i Kina....

-Lurer på om folk har sovet i timen egentlig.

Gjelder dette hvor mange enheter pr år?

Kilde:

https://www.beveragedaily.com/Article/2019/04/24/Thinfilm-to-install-NFC-in-Bericap-plastic-injection-molded-closures
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
ragnara
14.11.2019 kl 07:39 3850

For en motbydelig type du er rosgun. Det er folk her inne som bidrar med saklig og informasjon om THIN, og du latterliggjør det istedet For å ta det til deg og lære noe selv

http://theindustrypressrelease.com/9824/printed-sensor-market-top-key-players-are-thin-film-electronics-asa-interlink-electronics-inc-polyic-gmbh-co-kg/
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
ragnara
14.11.2019 kl 08:27 3741

..og du linker og maser fortsatt om en gammel intensjonsavtale som det til nå ikke har blitt noe utav.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
14.11.2019 kl 08:33 3709

Nå er du usakelig....og du må faktisk begynne å lese, evt bruke Google translate hvis du sliter med engelsken: Prøv å lese nøye nå en gang til:

«ALLE plastsprøytestøpte LUKNINGER»

Kilde:

http://theindustrypressrelease.com/9824/printed-sensor-market-top-key-players-are-thin-film-electronics-asa-interlink-electronics-inc-polyic-gmbh-co-kg/

Intensjonsavtale funker som bare det og er svært vanlig også i Norge i bransjen jeg jobber. Det er en tilnærming mot noe tettere i fremtiden, dvs før man banket gjennom kontrakt som blir bindende. Ser ut som Tapi lyktes med intensjonsavtalen sin med Thin, så hvorfor skulle ikke Bericap. De startet umiddelbart med å utvikle tags i korkene til Bericap da avtalen ble presentert.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
ragnara
14.11.2019 kl 08:40 3669

Hvorfor er jeg usakelig? Artikkelen er over et halvt år gammel.

Du kritiserte meg da jeg sammenlignet deg ned komiske Ali. Selv strør du om deg fornærmelser i nær alle innlegg du kommer med. Oppflrer du deg sånn i dagliglivet også?
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Billyjojimbob
14.11.2019 kl 08:43 3642

Get a room 😂
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 08:44 3638

Alltid et godt tegn når baisserne tar hele natta til hjelp - akkurat det underbygger desperasjonen .... ;)

Dagen i dag er den siste før vi får presentert outlooken og en statusoppdatering.

Og en melding om en avtale vil kunne komme når som helst så ja - skjønner desperasjonen ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Pilkasteren74
14.11.2019 kl 08:50 3589

Er mye unødig språk bruk i disse trådene folk som kaller hverandre det ene og andre. Er det ikke snart på tide å ha en lukket gruppe for Thin. begynner å bli mektig lei hver gang jeg går inn når en ser nye poster er kommet og alt bare er enten gjentakelser eller nyopprettede poster med same innhold og som sagt person angrep og annet piss preik som ikke har noe som helst med Thin å gjøre...
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Seriøs
14.11.2019 kl 09:08 3534

Helt enig. Kjør en lukket gruppe med dedikerte Thin aksjonærer.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
ragnara
14.11.2019 kl 09:12 3507

Ja, kan ikke du, rosgun og rischioso opprette deres egen lukkede tråd?
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.11.2019 kl 09:18 3471

Natt for noen er dag for andre.
Med mindre du hører til flatjordsekten da, de har vel samme tidssone over hele pizzaen.
Men det er jo noen likeheter mellom flatjordsekt og thinsekt så det er ikke utenkelig
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 09:31 3413

Om det var slik at dere baissere befant dere i en helt annen tidssone så hadde dere jo baisset om natta på dette forumet og ikke 24/7 ....

Nei, det er nok bedre og krype til korset og få dekket dere inn nå for senere så blir det gjerne så mye dyrere - JustSayng ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 09:36 3388

Vi må jo tenke på dere også - hvor skulle dere da ha delt alle dommedagsprofetiene for dere har vel aldri opprettet noen tråd og gjør dere det så blir dere baissere alene på den tråden ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Tvv
14.11.2019 kl 10:34 3265

Men hvorfor er du her inne vis du ikke vil lese budskapet?😂
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
ragnara
14.11.2019 kl 12:01 3144

Det er heldigvis noen som skriver fornuftige ting her inne.

Du da Tyv: Når sluttet du å late som du var utenlandsk investor som bare skrev engelsk?
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Tvv
14.11.2019 kl 12:35 3069

Jeg er ikke norsk og det stemmer at jeg har skrevet 2-3 kommentarer på engelsk. men med hjelp fra google translatør og auto correct da prøver jeg og skrive på norsk. Håper at det gleder deg?😏
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
ragnara
14.11.2019 kl 12:43 3039

Flott det!
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
14.11.2019 kl 13:02 3001

Ganske vilt det som skrives her inne. Det legges ut limfeller og honningsfeller overalt i håp om at noen skal falle for fristelsen til å høre på alt dette vrøvlet som Rischioso og Rosgun klarer å lire av seg. Livlige fantasier, forventninger og eventyr som langt overgår min beskjedne fatteevne. Det meste plukket ut av internett gjerne uten sammenheng. Gammel utdatert informasjon i en salig samrøre med et desperat behov for å promotere dette selskapet som mer en noen andre selskaper har bevist at de ligger i grøften og ALDRI har fått til noe. Hvem de prøver å overbevise? Seg selv eller andre? For min del må de sitte å selge og kjøpe av hverandre. Viktig at nye brukere av forum ikke lar seg forlede av disse to personer, men bruker sunn fornuft, og stoler på seg selv.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
14.11.2019 kl 13:05 2984

Hmm, lurer på når det smeller idag jeg.

Shorterne har vært heldige hittil i dag:)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 13:38 2930

Stille før stormen ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 13:42 2918

Er du sur fordi du solgte alt for tidlig ... ;)
--------------------
FunHouseComp
08.10.2019 kl 23:41 974
Thin sluttet på 0,19 i dag. Skal vi bananas opp eller bananas ned i morgen?
Redigert 08.10.2019 kl 23:44
--------------------
* Ingen grunn til surmuling for reprisingen har så vidt begynt ... ;)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.11.2019 kl 13:58 2869

😀👍👍
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Pilkasteren74
14.11.2019 kl 15:30 2759

Sånn da har jeg solgt meg ut i DOF med 22% fortjeneste og har beholdining klar til å kjøpe mer Thin hvis kursen skulle vise seg å rase imorgen hvis det ikke kommer noe positivt eller nytt spennende som vi ikke allerede vet om..Tvi Tvi Regner med mange er litt spente om kostnads reduksjon og litt mer om betingelser på lånet de har innvilget.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rosgun
14.11.2019 kl 16:12 2673

Eller samarbeid med Tapi i Kina og integrasjon av Thin i Bericap korker til legemidler og ny partner til produksjon.

Blir gøy å se. Deg løpe etter kl 09. Ikke har du baller heller.

Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
14.11.2019 kl 16:22 2648

Ja, da er vi 2 .. ;)

Det vil være outlooken som vil være i fokus:

* Kostnadsreduksjon
* Cashkasse
* Detaljer om og rundt den nye strategien
* Annet av betydning

Det er i alle fall ingen tvil om at Invesco er helt ute så slipper vi noen brems når en avtalemelding tikker inn... ;)

Lykke til i morgen!
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Pilkasteren74
14.11.2019 kl 16:34 2627

Er inne med nok kjøper ikke mer for å øke min snitt pris, ville bare ha backup skulle det gå totalt motsatt vei enn hva hva jeg håper så jeg evt kan snitte ned :-)
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
QKen1
14.11.2019 kl 17:05 2558

tror dette blir nyttårsraketten :D
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
QKen1
14.11.2019 kl 17:07 2556

han er vel heller gjeter bikkja haha :D
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
1013
14.11.2019 kl 20:48 2370

Se på markedsværdien kommer der godt nyt så skal værdien vel minimum op på 1 milliard kr.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare