Klimafornekterne skjønner ikke ekstremværsmoduset.

Slettet bruker
10.11.2019 kl 14:42 384

De menneskeskapte klimaendringene gir seg utslag i mer ekstremvær.
Når som helst og hvor som helst.
Det betyr varmerekorder, kategori 6 orkaner, ekstremregnvær med flom
til følge, tørke med skogbranner til følge, osv., men også kulderekorder.

Vanskeligere enn det er ikke de lave temperaturene i Troms og Finnmark
akkurat nå.
Fluefiskeren
10.11.2019 kl 15:13 375

De vil uansett aldri forstå forskjellen mellom klima og lokalt vær. Jeg har gitt opp.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 15:26 365

Endringer i klimaet som har vært mye større enn vi har nå og på tider da menneskene ikke var her har vi alltid hatt, eller da det var få mennesker som ikke forurenset, men å lytte til "forskere" som lever av å krisemaksimere, det er keiserens nye klær. Aksepter at været er i endring, vi får tåle at dette skjer fordi vi er ikke skyldig i annet enn å bli født på en planet hvor naturen endrer seg alltid over tid, med eller uten mennesker.

Før i tiden flyttet menneskene på seg når været ikke var levelig der de bodde.
Redigert 10.11.2019 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
balder72
10.11.2019 kl 15:32 360

Det er ikke mer ekstremvær. Det er fake news. Men fremstiller ekstremvær innenfor normalen rangen som noe enda mer ekstremt, noen som aldri har skjedd før. Men det har vært ekstremvær til alle tider.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 15:33 359

Innlegget er slettet
Klima er lokalt vær som passer inn i klimapropagandaen.

Lokalt vær er lokalt vær som ikke passer inn i klimapropagandaen.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 15:35 356

Som eksempel var den meget tørre og varme sommeren i fjor bevis på klimaendringer, mens årets kalde og meget våte sommer og høst er lokalt vær.
CS_invest
10.11.2019 kl 16:15 337

Trur egentlig de fleste oppegående mennesker i vor del av verden er innstillt på at moderere sitt forbruk, ikke minst for at redusere komplett unødvendig forsøpling (og ekstraarbeide med at kjøre det boss som ble kjøpt på tilbudd der hvor det hører heime: på søppelplassen, medførende ekstra bruk av drivstoff, penge og tid). MEN - det som jeg tror de fleste reagerer på er den forbanne ulvehyling fra dobbeltmoralister innen journalistikk (som reiser fra Herodes til Pilatus halv hundre gange i året - og samtidig tyter alle andre ørene fulle av flyskam etc), PR-buråene som forsøpler stort sett alt med unødvendig misbruk av energi (lage fjoldseriet, lagre det og bruke strø på at sende det ut i alle verdens hjørner) - og i tillegg produserer alle disse tomhjernede floskler som åpenlyst samtlige idioter nå skal slenge på stort sett 2. kvar settning (bærekraftig f.eks)..., og så alle dobbeltmoralistene innen kapitalen - som skal finne et nytt objekt at misbruke, samtidig som de har et personforbruk som tilsvarer tusindvis av normale mennesker.

Kunne en ta et skikkelig tak og så la ovennevnte DRITTSEKKER få betale for, og rydde opp etter, sitt eget svineri - så trur jeg ikke det hadde vært noen vesentlige innsikelser mot at leve mer sobert også i vor del av verden.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 16:17 335

Denne klimareligionen er rett og slett galskap og de nyttige idiotene som går på med begge beina har vel sin årsak i fullstendig vakum mellom et par ører. Men slik er det med lettlurte folk, de går på hva som helst uten å koble inn logikk og i dette tilfellet også historiekunnskap. Akkurat nå er kloden inne i en rolig periode før vi igjen går mot en ny istid og det som styrer klimaet, er sola og ikke så mye annet, ihvertfall ikke vi mennesker eller kyr som promper (men slapp av alle hysterikere, innen den nye istid er vi alle døde). De nyreligiøse fjols går på hva som helst og nå sist galskapsrabuleringer fra en hjernevasket liten unge, som knapt klarer å knyte skolissene sine sjøl, mens paver og internasjonale ledere sitter og tilber "stakkaren" som skriker over at noen har stjålet barndommen hennes, mens barnearbeidere i andre deler av verden lager klærne hennes. Sorry med de som ikke ser at denne nye religionen er innført med økonomiske motiver og skremsespropaganda (slik de fleste religioner er), er ikke spesielt glupe, vi hadde et ord for slike tidligere, men det ordet bør jeg vel ikke uttale i dagens PK-samfunn.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 16:24 325

Redusere hva??
Hvorfor skal vi redusere noe. At vi er i en heldig stilling nå og kan leve godt skal ingen skjems over. Dem som burde skjems er de som gjentar igjen og igjen at vi er skyldig i alt men vi er frikjent viser vår historie. Må vi sulte fordi andre gjør det? Skal vi slutte å bruke diesel-biler som nå tyskerne har klar å gjøre dem utslippfrie? Faktisk forurenser el-bilene mer ser man på bilens levetid. Det finnes mye dumt å høre idag.

Ordtaket gjelder ennå, "Penger gjør ingen glad, men det er bedre å gråte i en Jaguar enn på bussen."
Slettet bruker
10.11.2019 kl 16:24 324

Jeg ble litt lei meg men vil prøve å dele kritikken og hylle ving og trene på å spise egne ord.
P&G har flydd fra hverandre. Jeg håper det lander bra.
Slettet bruker
10.11.2019 kl 16:35 320

Hei folkens:))

Og...som kjent er varmt sommervær klima - mens kulderekorder er vær - jamenn, jamenn Storofsen da...ZnageZz....

Storofsen var den store flom-katastrofen som rammet flere dalfører i Sør-Norge i juli 1789.
Store arealer åker, eng og skog ble ødelagt, tusenvis av husdyr druknet og mange mennesker omkom under flommen. I Gudbrandsdalen og Østerdalen regnes Storofsen mange steder som den verste ulykken i historisk tid nest etter Svartedauden.
Vinteren før hadde vært uvanlig kald, og mange steder satt telen metertykk i jorda i april 1789. Regn i mai og sterk snøsmelting i juni ble etterfulgt av kraftige regnvær i juli. I ulykkesdagene 21.–23. juli 1789 var det voldsomme jordskred og flom. Både Gudbrandsdalslågen og Glomma gikk over sine bredder, og vannstanden i Mjøsa steg ti meter over det normale.
63 mennesker mistet livet i Storofsen, og mer enn 3000 hus ble totalskadd i uværet. Store arealer åker og eng var ødelagt for mange år fremover. Flere bønder fra Gudbrandsdalen og Østerdalen, som fikk sine gårder rasert, flyttet til Målselvdalen i Troms.
https://snl.no/Storofsen

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla