***ZVERIGE*** "HJEMVENDTE" IS JIHADISTER ANSETTES SOM LÆRERE

Slettet bruker
10.11.2019 kl 18:59 853

Hei folkens:))

Og...hei hvor det går, dere tror det nesten ikke før dere leser det, folkens - i vårt naboland ansettes nå hjemvendte IS terrorizter som lærere - kalifatizeringen går som kjent sin skeive gang med politikerne, media og Zverigearaberne som medløpere - i bakvendt land kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann...ZnageZz...


I juni kunde Expressen i samarbete med stiftelsen Doku avslöja att minst fyra återvändare från krigets Syrien fått anställning av Vetenskapsskolan vid hemkomsten. 
Så sent som i september var fortfarande tre av återvändarna kvar på personallistan som skolan skickade in till Skolinspektionen i samband med myndighetens utredning. 
En av dem är en lärare som åkte ner till IS i Syrien sommaren 2015 för att leva med sin dotter och dotterns make – en känd IS-terrorist. 
– Vi har naturligtvis gått igenom detta ordentligt med dem, säger skolchefen Sven-Erik Berg.
https://www.expressen.se/gt/is-atervandare-undervisar-barn-pa-vetenskapsskolan/?fbclid=IwAR2iC6hq874jsQXQ68XYeX4J4gdzIhemI-EOGB4p46AhrH0OhQVlUNx-UDo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Lurulf
10.11.2019 kl 19:59 834

Dette er like absurd som om Rinnanbanden skulle bli ansatt som lærere etter krigen.

Verdenshistoriens mest sinnsvake innvandringseksperiment kjenner ingen grenser. Alt er lov - alt er mulig.

Slettet bruker
10.11.2019 kl 20:35 817

Hei Lurulf/folkens:))

Og...hehehe - tiltredes Lurulf - i Zverige har pasientene overtatt asylet og minner om kommunen som ansatte pyromanen som brannsjef...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
10.11.2019 kl 22:27 787

Hei folkens:))

Og...da har også HRS plukket opp saken om de zvenske jihadistlærerne, folkens - finnes det ingen grenser for naivitet i Zverige...ZnageZz....


El Nadi solgte Vetenskapsskolan, som fikk nytt navn, Safirskolan, og som har ny ledelse. Den nye eieren skulle visstnok gjør alt for å bryte båndene til skolens ekstremistiske fortid. Så viser det seg at så sent som i september var tre av de fire hjemvendte IS-terroristene fremdeles ansatt ved skolen, to av dem med lærertittel. Dette viser informasjon skolen selv har gitt den svenske Skoleinspeksjonen 17. september. Skolens leder bekrefter at minst en av de fire er i dag lærer ved skolen. Og denne Svein-Erik Berg forteller til Expressen at «de etter lange diskusjoner har vurdert at det er forenelig med verdigrunnlaget» til skolen.
https://www.rights.no/2019/11/is-krigere-fortsatt-laerere-pa-svensk-barneskole/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
10.11.2019 kl 23:39 764

Jeg skrev om denne historien allerede i juni i år, så både HRS og Resett er nok litt treige i avtrekkeren her. Det nye nå er kanskje at praksisen har fortsatt til tross for at skandalen ble avslørt.
https://finansavisen.no/forum/thread/31607/view

Minst 8 terrorister har vært ansatt ved den Muslimska Vetenskapsskolan. Først nå er skolens direktør og tidligere IS kriger arrestert av SÄPO. Denne "friskolen" har mottatt en kvart milliard i statsstøtte bare de siste 6 årene.
Load
11.11.2019 kl 09:23 732

Det som er litt synd, er at med en gang HRS og Resett har skrevet om saken, så er det plutselig ikke sant lengre, da er det "fake new" om du spør A-hmed, Riot eller Sotah.
Sotah
11.11.2019 kl 09:27 724

Det er lite å tilføre her utover at svenskene sannsynligvis veit hva de gjør og hvem de har med å gjøre. Det er nærmest julestemning og rolig sjelefred i bunkersen for tida.
Redigert 11.11.2019 kl 09:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2019 kl 09:44 711

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - "Det er lite å tilføre her utover at svenskene sannsynligvis veit hva de gjør..." - du trenger ikke å søke som stand up komiker i ditt neste liv, Zoten - kan du gi noen eksempler på at Zvenskene vet hva de gjør i innvandringspolitikken er du znill - på forhånd takk...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
børst
11.11.2019 kl 10:47 689

Situasjonen i Sverige er bare et helt vanvittig. Helt uten sidestykke i menneskehetens historie.
Sotah
11.11.2019 kl 11:06 673

Svenskene har valgt en stor grad av medmenneskelighet, empati og omtanke for folk som har det vondt. Vanskelige ord å bruke her, de er som fremmedord å regne.
polemiker
11.11.2019 kl 11:13 662

Det er nok mange i svensk administrasjon og etterretning som vet hva de gjør (eller ikke gjør), men det så og si er ingen som tør å si fra. Straffen for å fortelle fakta og sannheten i Sverige er som vi vet knallhard. Man får ikke bare sparken, men blir også frosset ut i sosiale media og i venneflokken.

Om man er ekstra sannferdig blir man trolig arrestert og må sone i fengsel eller får store bøter. Man bør også regne med å få besøk av innsatsgruppen til sosialistene som vil gjøre hærverk på bil og hus i lang tid fremover. Derfor er det nesten utelukkende folk som er gått av med pensjon som tør å gå ut offentlig, og da helst folk som allerede har rømt landet.

Sverige har tatt i mot minst 150 IS krigere, men ingen er blitt straffedømt for noe som helst. Svensk sikkerhetspoliti SÃPO har proklamert at disse utgjør den absolutt største terrorfaren og utgjør en stor trussel mot rikets sikkerhet. Ansvarlig minister Alice Bah Kuhnke uttalte at:

– Kan inga brott utredas, ska personerna tillbaka in i samhället. De behöver slussas tillbaka in i vårt demokratiska samhälle.

Naivitet, kunnskapsløshet og idiotien er til å ta og føle på. Disse IS krigerne bedrev systematisk voldtekt og holdt bl.a. Jezidiene som sexslaver. Mange av disse barn helt ned i 10-12 års alderen. Nå meldes det at en stor andel av dem er blitt totalt hjernevasket og vil ikke forlate IS.

De aller fleste skjønner selvsagt at disse hjemvendte IS krigerne selvsagt burde vært låst inne og i alle fall holdt milevis unna barn. Svenskene har driti seg totalt ut, og de fleste har nå skjønt det. De har ikke lovverk på plass slik at de kan tiltale og fengsle disse voldtekts- og drapsmennene. Etter mange år med en misslykket kriminalpolitikk fra sosialistene og hvor de har maltraktert og feminisert lovene, står de nå maktesløse.

Selv om de nå skulle komme på bedre tanker, er det for sent. Heller ikke svenskene kan innføre lover med tilbakevirkende kraft. Myndighetene prøver vel nå å stramme inn på noen områder, spesielt våpenloven. De oppmuntrer domsstolene til å idømme strengere straffer, men det har ikke lykkest så godt. Dommerstanden består nå i hovedsak av feminister, batikkhekser og venstreradikale.

Nå går vi inn i en høysessong for muslimske terrorister. Drøssevis av jenter kan se frem til å bli voldtatt av ukjente arabere og somaliere. Det vil blir mange flere sprengninger i Malmø, mange vil bli drept og ennå flere livstruende skadet. Mange titalls biler skal brennes opp, skoler skal settes fyr på og asylmottak svis ned. Blir julestemning av slikt.

Vi får krysse fingerne og håpe at vi slipper de helt store terroraksjonene i år. Alle de hundrevis av koranklosser som er utplassert i bybildet vil forhåpentligvis forhindre muslimske drapsorgier mot vantro julehandlere.
Redigert 11.11.2019 kl 11:14 Du må logge inn for å svare
Lurulf
11.11.2019 kl 12:04 635

Hvem har empati, medmenneskelighet og omtanke med de etniske svenskene?
polemiker
11.11.2019 kl 12:16 623

Innlegget er slettet
Det verste er at det faktisk er folk i Sverige som tror på dette. De tror faktisk at de er "gode" og "humanistiske" som har omtanke for folk som "har det vondt". Som vi vet er det bare en mikroskopisk andel av de som slipper inn i landet og en livslang forsørgelse på svenske skattebetalere egentlig reelle flyktninger.

De "flyr" ikke for sine liv, som politikerne prøver å innbille folk, men de flykter til det landet som har best velferdsgoder. Hvor er omtanken og medmenneskligheten ovenfor det svenske folk som ser at landet går til helvete rett foran øynene på dem? Hva med den kvinnelige pensjonisten som blir dratt baklengst ned en trappeoppgang av en asylsøker og nesten blir drept? Hvor er empatien ovenfor svenske jenter som blir gjengvoldatt av muslimer til de revner?

Hva med alle de hundretusenvis av unger som har fått sin skolehverdag maltraktert og utdannelsen spolert? Hva med de titusenvis av Malmøbeboere som stadig våkner opp til nye bombeaksjoner? Hver dag er det stadig nye folk som må ta bussen til jobben da bilen deres er brent opp i løpet av natten.

Svenskene befinner seg i en krigslignende tilstand og både barn og eldre lider av frykt og stressproblemer på grunn av dette. Fødselsraten blant etniske svensker stuper. Folk vil rett og slett ikke sette barn til verden slik at de skal oppleve dette. Innvandrerene derimot, trykker ut alt de kan få.

Svenske sosialister tror de er "gode" ved å importere fattige analfabeter til et høyteknologisk samfunn. Den andelen av dem som er interessert i å arbeide, er i realiteten sjanseløse. De aller fleste av dem er dømt til et liv i arbeidsløshet. Dårlig språk, lav IQ og tilhengere av en bestialt satanistisk ideologi er ikke suksessfaktorer i et vestlig land. Arv og miljø gjør at slike forhold blir arvet av avkommet deres. Ting blir ikke bedre med tiden, men heller verre. 2. generasjons muslimer har lavere sysselsetning og er mer kriminelle enn sine foreldre.
Slettet bruker
11.11.2019 kl 12:50 604

Hei folkens:))

Og...godt beskrevet pole - nå har gammelmedia fått vann på mølla og skjønner at volden er i ferd med å innhente dem selv og godhetsapostlene i godhetsindustrien - da kan empatien fort skifte side...ZnageZz....

De trodde alltså att de skulle gå fria. Att deras pengar, utbildning och goda värderingar skulle skydda dem från våldet och mörkret. Det är en skakande insikt för den, som i likhet med mig, uppmärksammat det ökade våldet och den minskade tryggheten i otaliga texter under många år. Det handlade alltså aldrig om att de inte såg, inte förstod, inte visste att pojkar skjutits till döds i förorten i åratal och att explosionerna ökat. Nej, det handlade hela tiden om att de inte trodde att våldet skulle drabba dem och deras barn.
https://www.expressen.se/debatt/de-kallade-oss-alarmister-vi-hade-ratt-hela-tiden/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
11.11.2019 kl 12:53 599

Denne Sotah må være svensk, alternativt er han ikke ved sine fulle fem.
polemiker
11.11.2019 kl 13:46 571

De fleste oppvakte mennesker skjønner nok innerst inne at det ikke er noen "bærekraftig" innvandringspolitikk i Sverige. Det er det ikke her i landet heller, men her burde det ennå være tid til å sette inn tiltak og få til repatriering før det blir alt for ille.

I Sverige er det alt for sent, så de bør nok forberede seg på prøvelser av bibelske dimensjoner i årene som kommer. Muslimske jihadister kommer til å fortsette med å terrorisere etniske svensker med å voldta deres kvinner. Dette er en velkjent krigstaktikk de har lært fra Muhammed.

Før de setter inn støtet og overtar maken vil de også bruke strategien med å ødelegge landets økonomi. Dermed skaper de kaos og splid, viktige samfunnsorganer bryter sammen osv. I ruinene vil de muslimske organene overta i stadig større områder. De bygger allerede opp paralellsamfunn hvor de har bankvesen, politi og "sosialhjelp".

Det med å ødelegge økonomien er de allerede på god vei med. Sverige vil få en økonomisk ressesjon allerede om 2-3 år. Stadig flere kommuner vil bli bankrott og vil ikke være i stand til å utbetale penger til muslimene, og vi vet hva som da vil skje. Stadig flere og mer voldelige opptøyer vil spre seg over hele landet. Staten vil bli tvunget i kne og ta opp gigantiske lån fra EU for å betale til hordene med zinna muslimer.

Svenskene fortsetter å slippe inn enorme mengder av dysfunksjonelle mennesker som vil ytterligere belaste de svenske budsjettene i generasjoner fremover. Noen husker kanskje da det nesten ble unntakstilstand her i landet da vi slapp inn 35.000? Vi fikk riktignok returnert brorparten av dem, men i Sverige budsjetterer de med at 80.000 vil få oppholdstiltand neste år. Ennå flere søker selvsagt, og med fri rettshjelp og overklaging til alle instanser blir de værende noen år de også. Det koster de svenske skattebetalerne 4.5 milliarder i året bare å administrere denne innvandringen.

Vanskelig å ta inn over seg hvor mye dette egentlig er. Til sammenligning bor det 65.000 personer i Kristiansand by. Det tilsvarer mer enn 4 busser fullastet med folk fra Arlanda hver dag. Alle skal ha et sted å bo, alle skal ha tilgang til legehjelp, tannlege, politi og sosiale ytelser fra dag 1. Gettoene er allerede sprengt og folk klager på trangboddhet. En ny by på størrelse med Kristiansand må bygges hver år for å dekke behovet. Det er allerede et gigantisk etterslep og unge svensker som ønsker å etablere seg, kan egentlig bare glemme det om de ikke har rike foreldre. Svenskene havner bakerst i køen.
Sotah
11.11.2019 kl 16:52 542

Tenk om det blir skikkelig krise for oss på forumet og alt går greit fremover. Det hadde smakt skikkelig dritt for enkelte. Selv er jeg redd vi får en markering fra IS, de likte neppe at lederen ble drept. Men jeg skal med glede ta feil.
polemiker
11.11.2019 kl 19:18 503

Helt utenkelig Soten! Ikke en sjanse i helvete at dette går bra. Flokken med traumatiserte svenske familier vil bare bli større og større. En blodig gruppevoldtekt i rennesteinen er noe som vil berøre flere titalls personer i offerets nære omgangskrets i flere tiår fremover.

Tror nok du innerst inne vet at du tar feil og har hatt det hele tiden. Problemene vil naturligvis ikke forsvinne, men vil bli bare verre og verre. SÃPO river seg i håret og er frustert over at staten deler ut hundrevis av millioner til voldelige ekstremistgrupper. Dette er muslimer som bevisst jobber for å undergrave demokratiet.
Slettet bruker
11.11.2019 kl 19:24 495

Hei folkens:))

Og...uffda, og i dag på toppen av alt, etter at polisen har bebudet stor innsats og flere betjenter i gaten har en ny hendelse funnet sted i Malmø med skutt/skadet person og skudd mot bil - ARK og resten av MSM har vært fraværende om utviklingen i Zverige over lang tid - nå har de funnet kinderegget og peker på narkizzer for å mørklegge det alle vet - det handler nemlig om klankultur og blodhevn fra kulturen i kamellandene - kalifatizeringen går sin gang mens folket, politiet og media ser på...ZnageZz....

Klockan 18.19 på måndagen larmades polisen om skottlossning i ett område på Eriksfält i Malmö.
– Vi har mycket resurser på plats, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisregion Syd.
Vid 19-tiden anträffades en skadad person i närområdet. Ambulans är begärd till platsen, skriver polisen på sin hemsida
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2GgA9x/larm-om-skottlossning-i-malmo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
11.11.2019 kl 20:59 467

Hei folkens:))

Og...i februar 2009 (ca. 10 år siden) varslet og advarte Siv Jensen om utviklingen i Malmø - som kjent ble hun razzifisert, nazzifisert og stigmatisert etter noter av media, dagens araberpartileder og de andre imamryggsleikerne - å varsle mer treffsikkert enn Siv Jensen gjorde i 2009 og Sylvi Listhaug gjorde i 2017 da hun besøkte Rinkeby er nesten umulig - hvis noen av arabermedløperne her på DT føler seg kallet kan de gjerne poste en beklagelse for urettmessig hets og krenkelse HER - på forhånd takk...ZnageZz....

Utover tirsdagen kom det stadig flere reaksjoner fra norske og svenske politikere, samfunnstopper og kommentatorer.
I et leserinnlegg fra Karin Wanngård, byrådsleder i Stockholm, kritiseres statsråden for en «usmakelig utnyttelse av Stockholms gjestfrihet».
Stockholms byrådsleder mener Listhaug «sprer løgner skapt av høyrepopulister» og anklager Listhaug for «å bruke Stockholms gjestfrihet for å skaffe seg poenger i den norske valgkampen som bekrefter et verdensbilde hun er tjent med».
https://www.aftenposten.no/norge/i/wWvMd/listhaug-til-rinkeby-for-aa-laere-de-kom-for-aa-male-et-dystert-bilde

Fremskrittspartiets formann, Siv Jensen, advarer mot det hun kaller snikislamisering av Norge.
— Det må vi sette en stopper for. Hvis Frp får fornye Norge, er det norsk lov og norsk styresett som skal gjelde. Vi vil ikke tillate særkrav for noen enkeltgrupper, slo hun fast i sin tale til landsstyret i dag.
Hun tegnet et dystert bilde av hva som vil skje dersom man tillater særbehandling. Hun viste til Malmö der svensk lov, ifølge Jensen, er erstattet av Sharia-lovgiving i deler av byen og hvor svensk politi knapt våger seg inn i enkelte bydeler.
https://www.dagbladet.no/nyheter/siv-jensen-advarer-mot-snikislamisering/65319554

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/11rjq/siv-jensen-hoester-storm-etter-snikislamisering-innspill

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
11.11.2019 kl 21:08 463

Og bompenger skal være gratis så lenge FrP er i regjering.
Slettet bruker
11.11.2019 kl 21:14 454

Hei Zoten/folkens:))

Og...takk for beklagelsen, Zoten - den ble utført med ydmykhet og bøyd nakke, det skal du ha...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
11.11.2019 kl 21:34 444

Bøyde nakker er mangelvare på forumet, helt generelt. Jeg tilpasser meg, som den kamelonen jeg er.
sus1
11.11.2019 kl 21:40 440

Er det det samme som, glatt som en ål?