«Socialdemokraternas mörka historia»

Slettet bruker
12.11.2019 kl 02:22 1031

Facebook sensurerer delinger av filmen

Sverigedemokraterna produserte en dokumentarfilmen «Socialdemokraternas mörka historia».

Der de forteller om partiets fortid med rasebiologisk forskning og samarbeid med Hitler-Tysklands nazister.

https://youtu.be/W56ZKUVECWs
Load
12.11.2019 kl 16:42 981

Denne dokumentaren var virkelig verdt å se.
Vi kan vel slå fast at de har satt sine spor i landet de har styrt i 100 år.
Slettet bruker
12.11.2019 kl 16:58 968

Kommer dere med denne falske videoen nå igjen!! Kryssklippet til det ugjenkjennelige for å sverte sosialdemokratiet!!
Redigert 12.11.2019 kl 17:04 Du må logge inn for å svare
Load
12.11.2019 kl 17:16 952

Jeg har aldri sett den før, men har du noen link som bekrefter at dette er "fake news" så legg den gjerne inn her.
Fjordgubben
12.11.2019 kl 17:18 947

Skulle gjerne ha visst hva jeeses spesifikt sikter til når han påstår at noe av dette skulle være falsk??

Facebook sensurerer deling, jaha.

Ikke overraskende at sannheten blir for sterk kost.
Redigert 12.11.2019 kl 17:30 Du må logge inn for å svare
Load
12.11.2019 kl 17:45 929

Våre svenske hjelpere bidro jo godt under krigen :
https://www.nrk.no/nordland/_-sverige-lot-tyske-nazitog-passere-1.8175108

Fjordgubben
12.11.2019 kl 18:21 902

Ganske utrolig, rasistene i de Socialdemokratene inspirerte faktisk nazistene i Tyskland med dere forskning på "raser".

Nå for tiden har jo svenskene utviklet en stikk motsatt ideologi, er dette for å motvirke deres tidligere ideologi?

Det kan virke slik.

De har med andre ord gått fra en ekstrem holding til en annen stikk motsatt men like ekstrem politikk, man skulle tro at den gyldne middelvei var å foretrekke, men nei, svenskene trekker det som vanlig ekstremt langt.
Chorizo
12.11.2019 kl 20:13 880

Hehe. For SD sin historie er virkelig noe å skryte av... stiftet av en bande nazister...marsjerte i gatene med uniformer..voldsdommer an mass...

Jadda...
Slettet bruker
12.11.2019 kl 20:57 868

Ja fb sensurerer, men jeg akter og legge den ut for 3. gang
polemiker
12.11.2019 kl 21:25 848

Hører vel med til historien at Sosialdemokratene i flere tiår desperat har prøvd å skyve dagens nasjonalsosialister over på høyresiden. Dette har de klart å få så innarbeidet at det som en selvfølge blir brukt av massemedia og selvsagt i skoleverket og historiebøker. De glemmer helt at det var sosialistene som leflet med nazistene og at det var de som i åresvis fornektet "forintelsen".

Sosialistene i Sverige hatet jødene og sosialdemokratene i Sverige har tusenvis av liv på samvittigheten. Svenskene tillot ikke bare at Tyskerne fikk utlevert jøder, men bidro aktivt til å føre jøder fra både Norge og andre land til gasskammerne i Tyskland. Bofors solgte våpen til Hitler og betaling i form av omsmeltet gull med jødisk DNA fra tenner er funnet i hvelvet til den svenske riksbanken.

Hatet mot jøder kan man sågar se tydelige spor av den dag i dag, både i skandinavia og internasjonalt. Utad later de som de er "gode" mennesker og er i mot antisemitisme, men i realiteten er de for boikott og diskriminering av jøder. Ikke helt tilfeldig at de har så stor sans for muslimer og islamister som også hater jøder og vil sågar utrydde dem. De stiller seg på lag med Hamas, Hezbollah og Iran mot "den store satan" - USA, som forsvarer Israel.

Faktaresistente og kunnskapsløse som de er, skjønner de ikke helt hvem de lefler med. Muslimer vil ikke gjøre noen forskjell på en sosialdemokrat eller en borgerlig. Enn så lenge er sosialistene muslimers nyttige idioter, men det vil ikke vare. Sosialister eller folk fra arbeiderbevegelsen er de som blir og vil bli hardest rammet.

Kanskje kan vi se på dette som som skjer i Sverige, Tyskland og Italia nå som en form for dårlig karma. Får disse landene nå som fortjent etter deres grusomheter ved siste verdenskrig? Selv om de svært mange sosialister hadde en nazitilhøriget på lik linje med majoriteten av Senterpartivelgere her i landet, var det ikke alle som var enig i dette. Norge bør derfor forberede seg på å hjelpe hundretusenvis av svensker som etterhvert vil flykte hit.

Vi kan ikke slippe inn alle naturligvis, men visum og adgang til riket bør fortrinnsvis gis til ikke-sosialister, og i den grad det lar seg kontrollere. Enn så lenge er det bare ett ikke-sosialistisk parti i Sverige, men Kristendemokratene er på vei.
Load
13.11.2019 kl 09:02 810

Socialdemokraternas historie blir vel ikke noe bedre av at SD også har en shady historie?
Hvem hjalp tyskerne under krigen?
Hvem har styrt Sverige mot kanten av stupet de siste 100 årene? SD?
Du er vel ikke så sveiseblind, at du ikke ser at det partiet som nekter og sammarbeide med SD pga deres nazihistorie, har en høyst kritikkverdig, nazistisk historie selv?
SD ønsker om ikke annet og rydde opp i galskapen og kaoset som Sosarna har påført det svenske folket.

Sverige har blitt en krigssone under socialdemokraterna og de er vår nærmeste nabo, hvis du tror deres problemer ikke vil flyte fritt over våre åpne grenser, så er du ikke bare naiv, men mest sannsynlig også både blind, døv og mentalt tilbakestående.
Chorizo
13.11.2019 kl 09:31 799

Når det er SD som lager "dokumentar" om andre som er "shady" (synes de), så blir det hele latterlig og patetisk. I alle fall for oss normale.
Load
13.11.2019 kl 10:29 775

Så det du tenker at hvis du beviselig er gærn, som betyr ikke det noe som helst, hvis det finnes andre som også er gærne?
Utraderer den ene den andre da eller?

Det som ER latterlig og patetisk, er at sosarna dytter SD ut på sidelinjen og stempler dem som nazister, når de selv var nazistenes støttespillere under krigen.
polemiker
13.11.2019 kl 11:30 763

Har du funnet noen konkrete feil i denne dokumentaren? Er fakta forfalsket, og i så fall hvilke?

Dette vil du naturligvis ikke svare på, men du vil nok heller fortsette å argumentere som en litt sta tiåring. Tviler vel engang på at du har sett dokumentaren. Du har bare bestemt deg på forhånd at den er "latterlig og patetisk".

Det svenske estabilissementet har bevisst og systematisk forsøkt å mørklegge, hemmeligstemple og rosemale sosialdemokratenes dystre fortid. Dette har skjedd her i landet også, men da spesielt med tanke på Senterpartiet. Regjeringen Nygårsvoll fra AP som regjerte da krigen startet fortjener vel heller ikke noen stor honnør for sine handlinger i forkant og i krigens første dager.

Sveriges sosialdemokratiske statsminister utstedte en arrestorde for Kong Håkon da han prøvde å flykte via Sverige. De ville fange og utlevere ham til Hitler for å bevise at de var gode nazister slik at ikke Sverige også skulle bli invadert. Dette og med utallige andre "heroiske" handlinger forrådte de det norske folk og land.

I motsetning til SD som har innrømmet at det var en håndfull medlemmer som i partiets spede barndom som hadde nazitilhørighet, benekter sossarna konsekvent noen slik tilknytning. Der hvor SD for lengst har tatt et oppgjør med sin forhistorie og resolutt kastet disse folka ut av partiet, har sosialistene fortsatt sine rasister og nazihelter på sokkel. De har bare pyntet litt på fakta og sannheten.

Selv om sosialdemokratene har en mørk fortid med nazisympatier, rasehygiene, jødehat og voldsforherligende ideologi, er det ingen som i dag påstår at de har de samme holdningene. Stefan Löfven og sosialdemokrater forakter nynazister like mye som Sverige Demokrater og folk flest.

Det betyr naturligvis ikke at sosilismen og sosilister er noen mindre farlige eller mindre samfunnsfiendtlig enn de var tidligere. Sosialismens grunntanke er som kjent misunnelse satt i system. Folket skal styres med jernhånd av en sterk stat. Verdiskapning er statens eiendom og skal inndras slik at den kan fordeles "likt" til folket. Visse straffereaksjoner og konsekvenser bør nok de som ikke helt deler denne ideologien eller innordner seg den definerte PK ytringskorridoren påregne.

Sosialister kommer da til stadihet med påstander om at muslimer nå er de "nye jødene" og at de blir forfulgt og trakkasert på linje med det jøder ble utsatt for under krigen. Sammenligningen er groteskt og feil på alle punkter. For det første er jødene trolig det folkeslaget med høyest IQ i verden. I motsetning til muslimer har de vært (og er) svært suksessfulle innen forretningslivet, akademia og kunst.

Dette er da også årsaken til at sosialister hater dem. Ingen skal stikke seg ut eller være "bedre" enn andre. Det ligger i sosialismens natur å rive ned de vellykkede og heller fremheve de svake. Det er her muslimer kommer inn. De er som gruppe ikke fullt så vellykkede i noen av de samme områdene. 1.6 milliarder muslimer blir ansett som ofre og undertrykkerne er vesten (og sionistiske konspiratører).

I Sverige mener sosialistene at det er svenskenes skyld i at muslimer befinner seg i utanfõrskap og "fattigdom". Det er svensk rasisme som er årsaken til at folk ikke lærer seg språket, tar utdannelse, voldtar, dreper og blir kriminelle. Der hvor jøder var en berikelse i ALLE land de bosatte seg er muslimer en pest og en plage over alt hvor de befinner seg.

På samme måte som at det er en liten andel av jøder som også er kriminelle, er det også en andel av muslimer som er en reell berikelse og bidrar til samfunnet. Det er også en rekke andre faktorer som bidrar til sosialistenes masterplan med å importere horder med mindre ressurssterke mennesker fra MØNA landene. Disse vil utgjøre en fattigklasse i generasjoner fremover og vil være totalt avhengige av almisser fra et sosialiststyrt samfunn. Deres forhold til jøder er jo også ganske så sammenfallende.
Redigert 13.11.2019 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.11.2019 kl 11:41 759

"Der de forteller om partiets fortid med rasebiologisk forskning og samarbeid med Hitler-Tysklands nazister."

Dvs at du gjerne kunne vært sosialdemokrat.
Slettet bruker
13.11.2019 kl 11:53 752

Skal man bruke det faktum at Jean Marie Le Pen var en rasist og holocaust benekter med åpenbare trekninger mot nazisme mot hans datter Marine Le Pen? Er det ikke hva politikerne står for i dag som er det viktigste?
polemiker
13.11.2019 kl 12:53 738

Nei, det er nok mer i gata di dette Jabba.

Svenskene var verdensledende innenfor rasebiologi og forskning på forskjeller mellom raser. Nå har de jo kastet dette på båten og gått til den andre ytterligheten ved å forfekter at "alla er like". Alle som kommer til Sverige blir "svenske" osv.

Sosialdemokratene fortsatte denne forskningen etter krigen og til et stykke ut på 50-tallet. Både denne og senere forskning har vel bevist at det faktisk er en del gjennomgående forskjeller mellom de ulike rasene, uten at det nødvendigvis bør være så negativt som de sosilademokratiske forskerne og politikere hevdet da. De brukte bl.a. denne raseforskningen som grunnlag for å tvangssterilisere ulike grupper, f.eks. tatere. Dette var mest utbredt på 30-40 tallet, men har for andre grupper eksistert helt til 2013.

Selv om det er forskjeller på folk betyr det ikke dermed at man skal gjøre forskjeller på folk basert på rasetilhørighet. Dette gjelder også positiv forskjellsbehandling ved at noen grupper, basert på etnisk eller kulturelt opphav gis særfordeler eller spesialbehandling.

Når det gjelder samfunnsfiendtlig ideologier er det god grunn til å "diskrimnere" eller ha en forskjellsbehandling. Totalitære ideologier som kommunisme, nazisme og islamisme bør bekjempes med alle demokratiske midler. Alle disse vil fjerne demokratiet og om nødvendig ved hjelp av et blodbad og voldelige midler. Dette har de alle ettertrykkelig og uten unntak bevist gjentatte ganger opp igjennom historien.

Slettet bruker
13.11.2019 kl 13:08 730

"Nei, det er nok mer i gata di dette Jabba".

Så du synes jeg er rasist, anti semitt og heller mot nynazisme? Morsom du, men hvorfor svarer du på vegne av Franzgreger?
Chorizo
13.11.2019 kl 13:36 721

Har du funnet noen konkrete feil i denne dokumentaren? Er fakta forfalsket, og i så fall hvilke?
*****************************************************
Har ikke brukt ett sekund på propagandaen.
Load
13.11.2019 kl 13:55 712

Det skjønner jeg godt, det svir når sannheten ikke passer inn i ens egen oppfattning av virkeligheten.
polemiker
13.11.2019 kl 13:55 712

Det ante meg ja, siden du ikke har noe som helst å tilføre denne debatten ut over å komme med skittkasting og spam. Du holder deg til sosialistisk propaganda, begraver hodet dypt i sanden og lukker øra. Helt vanlig blant venstrevridde raddiser dette, så helt alene er du ikke.
polemiker
13.11.2019 kl 14:05 705

Om du er rasist går vel den mer i retning av middelaldrende hvite menn.

At du er derimot er antisemitt er det vel mye som tyder på. Din hyllest til Iran og fordømmelse av statsministeren i Israel peker vel mot at du har større sympati for de som har programfestet å utslette staten Israel fra kartet. Nå har du kanskje ikke foreldre som er født her i landet, men om du hadde hatt det, ville jeg ikke blitt overrasket om de tilhørte NS under krigen. Du selv er nok ikke nazist, selv om du kanskje har endel til felles med dem når det gjelder sosialisme og jødehat.



Slettet bruker
13.11.2019 kl 14:25 697

Så jeg er rasist mot meg selv. Du blir jo morsommere og morsommere.
Og hva mener du egentlig med at jeg er rasistisk mot hvite, middelaldrende menn? Hva har jeg skrevet som får deg til å tro det?

"At du er derimot er antisemitt er det vel mye som tyder på."

Ikke har jeg hyllet Iran og min kritikk av Israels statsminister har ingenting med anti-semittisme å gjøre. Eksempler på dårlig skjult anti-semmitisme her på forumet er feks NWO konspirasjonene. Jeg er vel også en av de som har tatt sterkest avstand fra høyreekstrem terror som har vokst frem de siste årene. Den har et sterkt tilsnitt av anti-semittisme. Senest sett i Tyskland for et par uker siden, vår egen Manshaus som gjør nazi hilsen hver gang han er i retten og masseskytinger i USA, som feks Pittsburgh og Poway.

"Nå har du kanskje ikke foreldre som er født her i landet, men om du hadde hatt det, ville jeg ikke blitt overrasket om de tilhørte NS under krigen. "

Hvor lavt er det mulig å synke? Er det ingen bunn? Du stempler meg først som ekstrem muslim men alternativt kaller du familien min for nazister?
Redigert 13.11.2019 kl 15:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.11.2019 kl 14:28 690

Kanskje du er din egen onkel Jabba...?
Load
13.11.2019 kl 15:09 679

Heldigvis for svenskene, så finnes det flere dyktige politikere der borte, hun her f.eks :

https://www.youtube.com/watch?v=ue5ioLNMklk
Slettet bruker
13.11.2019 kl 18:03 647

Etter å ha blitt sensurert 4 ganger, så kommer denne : Innlegget ditt er tilbake på Facebook
I dag kl. 10:05
Beklager at vi tok feil. Vi har gjennomgått innlegget ditt på nytt, og det følger standardene våre.
Vi setter pris på at du tar deg tid til å be om en gjennomgang. Tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre.

Lik og del folkens, jeg hekter på noen !!!!!!!! bare for å glede Benekte & Co