Norske medier tar en pause fra å snakke om global oppvarming

Slettet bruker
12.11.2019 kl 12:34 287

Rekordkulde og tidlig snø: Norske medier tar en pause fra å snakke om global oppvarming

Det ligger snø i Lindesnes 10 november. Biler kjører av veien på hele Østlandet, busser går i sneglefart. I Troms og Finnmark er det minus 20 grader, noen steder minus tretti. Er vi på vei mot en ny istid?

Sannsynligvis ikke. Men det er interessant å observere de etablerte mediene i disse dager med rekordkulde og svært tidlig snøfall. For hadde det vært en rekordvarme vi ble rammet av, kan man være sikker på at artiklene om det hadde vært fulgt opp med intervjuer med ulike klimaforskere som hadde blitt spurt om det skyldtes menneskeskapte klimaendringer.

Og det ville de besvart bekreftende på. Jo, og ikke minst ville modellene deres fortalt at slik varme kunne vi forvente enda mer av fremover. Dette betyr slutten for langrenn i Nordmarka. Etc. etc.

I oktober var månedstemperaturen 1,4 grader under normalen ifølge Meteorologisk institutt. I Finnmark ble det målt minus 27 grader den måneden og i Troms og Finnmark var temperaturen 2-4 grader under normalen. Det ser vel ut som også november kommer til å bli temmelig kald.

Hadde mediene gjort jobben sin og ikke vært en del av klimahysteriet, ville de nå i disse dager stilt kritiske spørsmål til klimaforskere og politikere om denne kulden og disse snøfallene får dem til å tvile litt på at den globale oppvarmingen likevel blir så ille. Ikke at vær og klima er det samme, men når de lar varmeperiodene bli brukt i klimakampen, burde det samme skje når det er kaldt.

https://resett.no/2019/11/12/rekordkulde-og-tidlig-sno-norske-medier-tar-en-pause-fra-a-snakke-om-global-oppvarming/
Redigert 12.11.2019 kl 12:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.11.2019 kl 12:39 282

å....bare vent til plaskregnet begynner i starten av desember, som det nesten alltid gjør, da vil de slevje over tastaturet sitt igjen.
Hyklerske oschloklysene.
ladaen7,30
12.11.2019 kl 12:43 274

men når de lar varmeperiodene bli brukt i klimakampen, burde det samme skje når det er kaldt.




Åneida, det er opplest og vedtatt at kulde og snø er vær, men straks temperaturen beveger seg opp på plussiden så er det snakk om klima:-))
Fluefiskeren
12.11.2019 kl 13:13 248

Får du en slags unormal tilfredsstillelse hver gang du skriver oschloklyser? For det gjør du ganske ofte. Hva skyldes hatet mot Oslo?

At den er Norges hovedstad?
At det er så mange jenter fra bygda som ikke orker mannfolk fra der de kommer fra?
At du har blitt forlatt av en dame som fant seg en mann fra Oslo?

Du får ta deg en tur til Oslo. Her kan du bade helt inn i byen eller øyene utenfor. Du kan gå eller sykle i store skogsområder. Du kan oppsøke masse kunst. Du kan gå på restauranter. Oslo er vel den med flest i forhold til folketallet. Masse bra kaffeer og barer.

Er det disse tingene som gnager så voldsomt på sinnet ditt fordi du ikke har disse tilbudene selv?
Redigert 12.11.2019 kl 13:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.11.2019 kl 13:23 236

"I oktober var månedstemperaturen 1,4 grader under normalen ifølge Meteorologisk institutt. "

Last month was the hottest October on record globally, with temperatures “well above average” in many regions, according to European Union scientists.

October 2019’s global surface air temperature was 0.69C warmer than the average between 1981 and 2010, the Copernicus Climate Change Service said. It narrowly edged out October 2015 as the hottest on record.

In Europe, the month was 1.1C hotter than the average October over the same period.

It comes after 2019 saw the warmest September and June on record globally, as well as the second hottest August and joint-warmest July, according to Copernicus data obtained by satellites and ground sensors.

https://www.independent.co.uk/news/science/october-hottest-temperature-record-earth-eu-climate-change-a9188121.html

At TS får orgasme av at polarlufta strømmer inn over Norge får nå være hans problem.Han har jo et rimelig snevert syn på tingenes tilstand.