Tre særdeles viktige faktorer når det gjelder Axa.


1 Bunnlinjen
2 Bunnlinjen
3 Bunnlinjen

Ja, vekst på bunnlinjen er det som teller, enkelt og greit. Får vi en god bunnlinjevekst fremover vil markedet få den bekreftelsen det venter på. Markedet er lite villig til å prise inn andre faktorer i Axa. Innsidekjøp, ordreinngang og porteføljekjøp gir bare kortsiktige boost. Mr Market er en kresen fyr som ikke så lett lar seg påvirke.

Det som derfor er interessant er å diskutere hva som vil ha størst innvirkning på bunnlinjen fremover. CUT the CRAP om shorting og hvem som holder kursen kunstig nede osv. osv. Endre sa ved Q1 at han forventer at portepølekjøpene vil begynne å gi full effekt ved slutten av 2018. Det betyr at vi skal få en betydelig vekst på bunnlinjen hvis alt går som det skal. Men hva med kostnadene, renteutviklingen og eiendomsporteføljene.........
Stigende renter vil føre til en høyere kapitalkostnad for Axa, men da må det også forventes at prisen på porteføljene vil synke.........
Lønnskostnadene vil vel være noenlunde stabile........
Eiendomsporteføljene, ja hva med dem.......Eiendomsprisene i Spania stiger år for år slik at vi kan forvente gradvis bedre avkastning på eiendomssalgene.

Noen som har synspunkter eller meninger så kom gjerne med dem. Ha en fin dag i solen......
Redigert 21.01.2021 kl 06:06 Du må logge inn for å svare

Anderix;

Jeg skal ikke lede noen inn eller ut, for dette er litt som den berømte fallende kniven man ikke skal fange. Jeg ville startet i det små nå, og for min del så er jeg tro med RSI tradingen min. Går tyngre inn om vi ser RSI 30 og lavere. Det har betalt seg lenge og jeg ser ingen grunn til å bryte med det.

Samme med exit, enten sell on news/høy Rsi!

Enhver må bare vurdere, men axa på 25 tallet er jo ikke dårlig mtp at vi sikkert ser blå tall på bunnlinja om en drøy mnd ?

SS
07.06.2018 kl 17:11 4994

klok vurdering berømmer Dere som er så flinke å trade :))

Det ligger ikke for alle å trade, sånn er det bare. Man skal ha tid, lyst og ork til å drive med det.

Jeg mener helt oppriktig at jeg synes synd på de som sitter long her, gjerne aksjer som enda ikke har vert i pluss siste 6 mnd. Det er trasig og kjiipt for dere.
Men jeg er helt bombesikker på at dere får godt betalt når den tid kommer. La oss håpe Endre får sving på skuta, fine kjøpsanbefalinger med DNB i spissen, aå kommer nok AXA opp på 3 tallet igjen.

SS
07.06.2018 kl 17:22 4955

ja de store sitter rolig i båten , og lenge side vi har hørt noe om kjøpt anbefaling fra Dnb. 30 kr er bare en mellomstasjon.
xpand
07.06.2018 kl 17:52 4882

Dere som er langsiktige investorer: hvorfor stresser dere med at kursen faller noen få % ? Spiller liten rolle om kursen står i 25kr eller 30kr p.d.d. Frukten skal høstes fra slutten av 2018/starten av 2019 slik det er blitt indikert fra flere hold. Fredriksen brenner ikke penger, så dagens kurs må anses som billig hvis perspektivet er lenger enn 2-3 mnd. Kortsiktig er dette en fin tradingaksje, men tror like fullt at de som sitter lenge vil få en fin tur.

Axa faller mye idag. Det nytter ikke å forstå alt som skjer fra dag til dag, noen kaster nok kortene og selger, mister tolmodigheten. Robothandelen er heller ikke gunstig og Oslo Børs legger jo mer og mer tilrette for slik handel. Mr Mayfly forsøker å briljere med sine kunnskaper, men imponerer ikke meg. Kunnskap er viktig når den brukes med fornuft. Informasjonsflyten er formidabel idag og det nytter ikke å ta til seg alt. Det er viktig å sile ut det man kan kalle "støy" og beholde klarsynet. Axa har investert masse penger. Det er nødvendig for å kunne tjene penger seinere. Slik er
Inkassobransjen. Porteføljer må kjøpes og organisasjoner bygges. Mye av den jobben er nå gjort. Spenningen fremover knytter seg til hvor mye Axa kan klare å tjene på inndrivelsen av porteføljene og på eiendomssalget. I tilleg driver de jo med inkasso for tredjepart.
Redigert 07.06.2018 kl 17:55 Du må logge inn for å svare
ruda
07.06.2018 kl 18:14 4842

Aka faller og Ss håver inn

Ble fine trader i dag, siste traden overnatter jeg med. Selger sikkert på åpning, eventuelt inngår det i mitt første long kjøp på disse nivåene. ?

SS
07.06.2018 kl 19:00 4741

Ble over med litt her å, 26,16 snitt, får se hvor det starter i morgen.
07.06.2018 kl 20:34 4610

Bålfreak:
Jeg skrev tre korte setninger til SS som svar på at Tom Hauglund forventer et krakk.
Da skrev du til meg at jeg ikke bør sitte å leke ekspert på området og at det jeg skriver er tullball,
og du kom med en forklaring på hvorfor du vet og kan alt.
Når jeg så svarer deg saklig så sier du jeg skal slutte å briljere og jeg imponerer ikke deg.
Si meg har du mindreverdighetskomplekser eller hva er problemet ditt?
Du trenger forresten ikke svare på det for det interesserer meg ikke.

Forøvrig så visste jeg at du ikke hadde noe som helst å bidra med på spørsmålene jeg stilte deg lenge før jeg leste svaret ditt.
I ditt tilfelle vil jeg si som SS. Misunnelsen lenge leve.

Xpand:
Veldig godt poeng.
Å sitte her dag ut og dag inn hvis en er langsiktig ødelegger bare nattesøvnen.
Og fort enda mer enn det.
Legg vekk AXA og selg når dagen kommer og kursmålet er nådd.
Solguden
07.06.2018 kl 20:42 2556

Bålfreak har utnevnt seg til hausse konge nr1 og er tydeligvis nervøs for at markedet dømmer Axa nord og ned. Aksjen er ikke mere verdt i dag punktum finale. Markedet har alltid rett.
..EMIL..
07.06.2018 kl 21:01 2535

Så idag bestämde sig " marknaden" för att axa ikke var så mye värd som igår och sände den kraftigt ned?

Seriöst vilket jävla skitprat!

Mäklarhus/robotar som jävlas med små aksjeonärer. Sedan är frågan varför. JF som ska köpa mer billiga aksjer?

Endre har sagt att det ikke är ett tema just för tillfället, men det känns som de förbereder emission. De stora ska få möjlighet att köpa mye mera billiga aksjer.
Gick refinansieringen med banken om fastigheterna i Spanien åt skogen?
Varsom
07.06.2018 kl 22:00 2459

Jeg sitter med en liten pott selv over til i morgen. Regner med en liten reaksjon opp i morgen før fallet muligens fortsetter er jeg redd, hvis ikke Fredriksen gjør et byks da.. han har jo tross alt handlet en del over dagens kurs!

Slutt da folkens, det nytter ikke å hoppe i strupen på hverandre.

De som mener AXA er for dyr, vis det da og sett en short om dere tørr. Tror det er meget få som tørr sette en short med noen større sum på dagens nivåer.
De som mener dette er fair pris, eller på kanten til rimelig får velge å kjøpe. Selv er jeg tilbøyelig til å være i sistnevnte kategori, selv om alt er mulig i AXA.

Det har neppe skjedd noe fundamentalt som tilsier at axa skal falle fra 28,7 og til dagens nivåer. I allefall ikke som jeg har fanget opp.
Jeg mener bestemt at dette er en villet handlig fra shortere som prøver å senke kursen for å kunne dekke seg inn med litt pluss.

Og ja, det var jeg som nevnte krakk i går basert på det Tom Hauglund nevnte nylig, ikke MayFly.. Vi får bare håpe for de som sitter med minus at de får en sjangs til å tjene penger på axa før ose og verdens børser når toppen ! Jeg liker absolutt ikke at AXA faller over 3 prosent med OSE opp over 1%, og nær ATH.


SS
07.06.2018 kl 22:04 2442

Solgud !du kan kjøres på søpple haugen makan til dritt du kommer med og over til kurs nedgangen sist jeg pratet med finas direktøren dette var like før omvednt splitt skulle gjennomføres. da sa han at det på nåværede ikke var aktuelt med ny emisjon, hvorfor trenger de enda mer penger, de har obligasjonslån via Dnb og Nordea. og masse penger på bok. nei dette er roboter aom tar kvelertak på små aksjonæerene. tydlelig at at noen skal ha masse aksjer .håper på oppgang i morgen, Ser virklig frem imot at disse ødeleggede kvante fonds som har fått hold på i snart 20 mnd dekker seg inn. og en vis ehrrrmann fra Bergen selger seg ut . det blir julekvelden for meg
Redigert 07.06.2018 kl 22:08 Du må logge inn for å svare