Nel - Fyllestasjoner

Slettet bruker
NEL 10.06.2018 kl 20:15 2309


Selvfølgelig må ikke NEL sine fyllestasjoner testes før større ordre på leveranse kan komme, være seg fra Korea, California, Tyskland, Norge etc.

Her kan storordre komme når som helst.


Det er Nikola som trengte testing da stasjonene må tilpasses hyppige fyllinger av kontinuerlig innkomne trucker som må kunne fylle store volumer i rask takt, dertil må produksjonen også henge med. Dette vil ikke være det samme for fylling og produksjon til småbiler, her er det velprøvd teknologi og løsning.

Her løsner det kjapt med mange enkeltordre fra forskjellige kunder i flere land, og ordre for et større antall stasjoner til enkeltkunder.

Det er nok flust av bensinstasjonskjedene som ønsker å tilby drivstoff for fremtiden også. Ikke drivstoff..., ikke salg av kioskvarer, da tar konkurrenten over gata markedet umiddelbart....
Slettet bruker
10.06.2018 kl 20:38 2220

Veldig enig.
Framtia
10.06.2018 kl 21:51 1951

Jeg tror disse uttalelsene er et " spill for galleriet"! Både Nel og Nikola har avklart de teknologiske utfordringene og løsningene for lenge siden...Hvordan skulle Nikola kunne satse på 'en " sole supplyer" viss ikke...Tidsaspektet for å få på plass nettverket er den store utfordringen her, både med tanke på produksjonskapasitet til Nel og behovet til Nikola!
Vi får vente i spenning på de store ordrene...