Støre raser mot USA etter at Israel fikk rett til bosteder

Slettet bruker
19.11.2019 kl 16:37 562

Se Støre hvor sint han er: https://www.document.no/wp-content/uploads/2019/08/storeknurr.jpg

Tydelig at han hater USA.
Redigert 19.11.2019 kl 16:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.11.2019 kl 16:45 553

https://gfx.nrk.no/L1qmHqX40JZi9uilJphczgpSWLxRAZCKy7VmIUA8NxuA.jpg

Skummel type, uten verneutstyr også. Ikke helt som Borten nei...
Winston Smith
19.11.2019 kl 17:06 542

Forstår at noen syns jødene tar seg til rette her, men hvorfor bry seg? Dette er en flere tusen år gammel konflikt som aldri vil bli løst, aldri!

Så like greit å holde seg langt langt langt unna.
Redigert 19.11.2019 kl 17:06 Du må logge inn for å svare
brahman
19.11.2019 kl 17:13 531


"...at Israel fikk rett til bosteder."

Hva med palestineres rett til bosteder ?
Slettet bruker
19.11.2019 kl 17:14 529

Neppe populært i David Duke vingen av Trumps supporterskare.
balder72
19.11.2019 kl 18:14 510

Måtte raseriet forsette. Ingenting er bedre enn å se hatefulle løgnaktige sosialister fråde av raseri.

Dette er veien videre der Israel går til full annektering av vestbredden og Gaza, og deporterer alle som ikke vil bli Israelske statsborgere eller ikke kvalifiserer for dette. Palestina har aldri vært et land. Israel bør gjøre dette nå når de har sterk støtte fra USA og Trump.
Slettet bruker
19.11.2019 kl 20:33 486

Støre Hater USA, men elsker Kina.
Slettet bruker
19.11.2019 kl 20:42 480

Folk blir nødt til å leve side om side - og nå har Trump fjernet den lange fordømmelsen av Israel med påstander om brudd på folkeretten.
Det var første skritt mot fred. FNs fordømmelse av Israel har ført til BRUDD på folkeretten, fratatt Israel deres likerett til området og gitt palestinere et hat mot Israel som er ugrunnet.

Klart Hamas-Støre reagerer! Palestinas terrorister har lenge vært støttet av AP og "Død over Israel"-AUF mot Midtøstens eneste demokrati.
Redigert 19.11.2019 kl 20:44 Du må logge inn for å svare
abetullah
20.11.2019 kl 08:13 430

DA-debatt:

Gaza, Hamas, Støre, Israel og media
Det er ikke uforståelig at journalister ensidig oppfostret på ”gammel-sosialistisk/kommunistisk vrakgods” ALDRI formidler hvilke realpolitiske utfordringer Midtøstens eneste demokrati står overfor.

Hamas er uttrykk for ekstrem islamisme. Koranen utnyttes som legitimitet for ”hellig krig” mot ”de vanto”. I praksis betyr dette at bl.a. jøder skal drepes og staten Israel skal utslettes og erstattes med en islamsk stat. I charteret til Hamas står det at målet er å ”Gå foran i kampen mot jøder til islam har utslettet Israel, og Allahs seier er realisert i hele verden.”
”Hellig krig” er viktigere enn å bygge opp til gagn for mennesker, og forteller det meste om islamisters ”verdsetting” av mennesker. Derfor benyttes tettbefolkede Gaza som utskytingsrampe for Iran-leverte raketter. Derfor sendes raketter fra Gaza og selvmordsbombere mot israelske busser, israelske kafeer og israelske tettsteder.

I mitt ”ikke revolusjonære” hode utøver Hamas en svært destruktiv form for palestinsk ”lederskap”, for å si det mildt. I riksdekkende medier og i den rødgrønne regjerings ”Støre-analyser” er kritisk søkelys på Hamas fullstendig fraværende. Hamas er anerkjent av den rødgrønne regjering, og har oppmuntrende samtaler med Jonas Gahr Støre - på ministernivå.
Alt tyder på at Hamas oppmuntres til å fortsette i samme destruktive spor siden raketter fra Gaza og terroraksjoner mot israelere fortsetter som før. Informasjon om daglige rakettene fra Gaza og selvmordsbombing forties av riksdekkende norske medier og NRK. Hamas har ”røde” journalister inkl. Støre i sin hule hånd. Etter at Hamas snart har klart å tvinge Israel til å forsvare sin befolkning igjen, endres mediestillhet til mediestorm, ikke mot Hamas, men mot Israel. Aldri formidler NRK hvorfor dette demokrati må beskytte sin jødiske befolkning mot islamisters terror. At ”Gazas tårer” er en konsekvens av Hamas raketter og terror, stemmer ikke med norsk journalistkorps ideologiske veikart. Norske riksdekkende medier og NRK bidrar til at islamistene vinner propagandakrigen når de fra Gaza fortsatt sender sine Iran-leverte raketter mot Israels jøder, ”de vantro”. Jødene forsvarer sitt folk mot nazisme, arabisk islamisme og ”væpna revolusjon marxisme” som i sin ytterste konsekvens ville innebære at Midtøstens eneste demokrati ble fjernes fra kartet og erstatte med en islamiststat a la Iran.

”Gamle” sympatisører av bl.a. ”væpna revolusjon” mot nettopp ”vestlig kultur og levemåte” befinner seg i norske riksdekkende medier. Samtidig tiljublet man anti-vestlig, ”proletariatets diktatur”-ideologi representert ved despoter som Pol Pot, Stalin og Mao Zedong. Gammelt ideologisk velkjent revolusjonært, antivestlig vrakgods får nye knagger å henge seg på,
i mediesammenheng. I NRK er man kjent for grundig utenriksdekning sett med ”Gaza-palestrinernes tårer”.
Det samme gjelder ikke NRKs dekning av Israel, som enten er fullstendig fraværende eller sort/hvitt forenklet.
Jødenes og Israels kultur, levemåte, pluralisme og mangfold er ikke ulik nettopp ”vestlig kultur og levemåte”. Det lille som formidles har ALLTID et negativt fortegn. Propaganda er et dekkende ord på NRKs formidling i forhold til Israel. Det er ikke uforståelig at journalister ensidig oppfostret på ”gammel-sosialistisk/kommunistisk vrakgods” ALDRI formidler hvilke realpolitiske utfordringer Midtøstens eneste demokrati står overfor. Hamas/Hezbollah støttes av et islamistisk, fundamentalistisk, antisemittisk og nazivennlig diktatur i Iran. Alt og alle som representerer jøder og ”vestlig kultur og levemåte” er inkludert i islamisters ”de vantro” begrep. Vi i vesten befinner oss i samme båt som Israel. Etter at jøder og deres land er utslettet og erstattet med en islamsk stat, gjelder det Allahs seier mot ”de vantro” i hele verden, som er oss.
Jfr. ovennevnte charter står ”vestlig kultur og levemåte” for tur med ”væpna revolusjon a la AKP-ml”?
Islamister er ideologisk/”religiøst” minst like forblindet og indoktrinert som det antivestlig AKP-ml bevegelse var. Hamas/Hesbollah er kjent for å benytte tettbefolkede områder som utskytingsrampe, og mennesker som levende skjold. Palestinernes militante islamistiske ”lederskap” terroriserer den jødiske befolkning med sine Iran-smuglede raketter.
Hamas-initierte terrorbombere slår til mot israelske kjøpesentre, busser og kafeer.
Norske medier går i flokk når de åpenbart velger å mene at slik informasjon er uinteressant. Når Israel tvinges til å bygge en mur for å beskytte kvinner og barn mot terrorbombere eller tvinges til å få slutt på raketter fra Gaza, våkner norske medier med storm. Ikke mediestorm mot Hamas, men mot Israel og jøder. Atter fylles NRK og Dagbladet med anti-israelsk propaganda og fordømming. ”Røde” politikere og mediepåvirkede nordmenn trekker ut i gatene med anti-jødiske/israelske paroler og fyrop. Enhver stat, også Israel, har legitim rett til å beskytte egne innbyggere mot krig og terror. Vår "hamasvennlige" utenriksminister nektet nylig for ministerkontakt med Hamas, hvorpå han ble tatt i løgn av en dyktig TV2-journalist med integritet, direkte på TV2-lufta. ”VikiLeaks” og skandinavisk media har avslørt hva US diplomater oppfatter om Norges utenriksminister: ”Han oppfatter seg selv som moralsk overlegen og smartere enn de fleste”. US diplomaters personinnrykk av Støre går jeg ikke god for, men jeg er er sterkt uenig/kritisk til flere av Støres vurderinger og standpunkter i relasjon til Hamas og det israelske-palestinske konfliktspørsmål.

Norges statsminister, SVs partileder og Rødt (ex AKP-ml) var lynraskt på NRK med fordømmelse av Israel i forbindelse med legitim våpenkontroll av skip som hadde til hensikt å bryte Egypts og Israels maritime blokade av Gaza. Film tilgjengelig på internett samt nylig fremlagt rapport viser at "fredsaktivistene" om bord går løs på soldatene med jernstenger og kniver. Alvorlig sårede soldater kastes over bord til neste dekk. Det er dokumentert hva som skjedde om bord på skipet Mavi Marmara. Etter unison ufortjent mediekritikk av Israel skulle det forventes at slik kunnskap ble formidlet, men norske medier går i flokk når de velger å fortie. Nå nylig, den 15 mars i år, inspiserte Israels sjøforsvar skipet Victoria. Skipets last var tonnevis med raketter fra Iran, som skulle smugles inn til Gaza. Våpensmuglinger til Gaza via sjøveien er tidligere avdekket.

Norske riksdekkende medier går i flokk når de utrolig nok velger å mene at slik informasjon er uinteressant.

Med Iranske raketter og menneskelige skjold er Hamas i ferd med å legge opp til neste utgave av Løkkebergs ”Gazas tårer”.

En studie på norske mediers journalistkorps kunne vært på sin plass.
Slettet bruker
20.11.2019 kl 08:20 422

Bildet er nok tatt etter at hjelper Sofise hadde tatt ut silikonen fra rumpa.
Betonghue
20.11.2019 kl 10:08 393

Et godt poeng ! Ingen valser opp med muslimer som israelittene !
Hr.Suhr
20.11.2019 kl 10:40 384

Fra Nrk i dag:
'Tilliten til norske topp-politikere er på bunnivå.
Stadig flere nordmenn engasjerer seg i politiske saker,
men samtidig faller troen på at politikerne lytter, og handler
til innbyggernes beste, viser ny undersøkelse.

– Det er et paradoks at vi ser økt politisk interesse og valgdeltakelse, men
en utfordring at folk opplever at vi ikke lytter, sier Mæland.
Mæland: – Politikerne må ta tøffe og upopulære avgjørelser.
– Vi må være klar over at både storting og kommunestyrer er satt til å ta vanskelige avgjørelser.'

Under et intervju i dag ble det dessuten beint frem hevdet at politikerne er
blitt mer opptatt av egenmarkering enn av nasjonens beste.

azzi
20.11.2019 kl 19:02 333

abetullah
Takk for et opplysende innlegg som absolutt tiltredes.
mvh.taa.