Syzmanski sa at selskapet Nel skaleres raskt.

Slettet bruker
NEL 21.11.2019 kl 00:17 3960

Utdrag fra :Global Power Generation News
NORD-AMERIKA , FORNYBAR ENERGI , STRATEGISK UTVIKLING
Hydrogen er i sentrum på # POWERGEN19

Tirsdag 19.11under POWERGEN International diskuterte representanter fra Clarion Energy, Ansaldo, NEL Hydrogen og MAN Energy Solutions den fremtidige rollen til hydrogen i kraftindustrien på en økt sponset av det italienske handelsbyrået.

Fremtiden er veldig lys, ifølge høyttalerne.
Jeff Benoit med Ansaldo Energia viste de fremmøtte hvordan hydrogen kan brukes i gassturbiner for å produsere energi, noe som er noe som Ansaldo-klienten Dow Chemical gjør med det resterende hydrogenet det produserer fra sine produksjonsprosesser. Benoit forklarte også forskjellen mellom grønt hydrogen, som er hydrogen produsert med fornybar energi, blått hydrogen, som er hydrogen produsert fra naturgass gjennom dampreformasjon og svart hydrogen, som er produsert med syntetisk gass hentet fra kull.

Etter Benoits fokus på turbiner trappet Jeff Syzmanski med Nel Hydrogen opp til pallen for å vise publikum hvordan selskapets protonbyttermembran (PEM) elektrolyser fungerer og snakker om noen av prosjektene som selskapet er involvert i. PEM-elektrolyse er en teknologi som deler vann i oksygen og hydrogen.

Han sa at selskapet skaleres raskt.
"Vi prøver å holde tritt med etterspørselen etter tilfeller om bruk av kraft til gass som vi ser i rørledningen," sa han.

Syzmanski sa at elektrolyserkostnadene faller langs den samme banen som solcelleanlegg fulgte. "Kostnadene for elektrolysatorer vil ikke være en barriere," sa han.

Syzmanski la til at det er stor interesse for hydrogen fra tungindustrien og påpekte at Nikola motor, produsent av tunge lastebiler, planlegger å rulle ut en stor flåte med hydrogendrevne lastebiler i 2022. Han sa at de har en ordre om 800 tunge lastebiler til Anheuser Busch.

"Vi ser på etterspørsel på mer enn 1 GW med denne ene kunden alene," sa han.

Dr. Ing Florian Gruschwitz fra MAN Energy Solutions sa at selskapet hans har "hydrogen i blodet." Han forklarte at hydrogen vil være en viktig del av avkarbonisering av industrisektoren.

I april tok MAN Energy Solutions en 40 prosent andel av elektrolyseteknologiselskapet H-TEC Systems for å posisjonere seg som en hydrogeleverandør.

"Ambisjonen rundt hydrogen er enorm," sa han.

Paddy Young, eventdirektør for POWERGEN Europe eid av Clarion Energy, modererte panelet og omtalte seg selv som en entusiast innen teknologien.

Europa investerer sterkt i hydrogen som et middel til å avkarbonisere hele industrien - ikke bare elektrisitetssektoren - og Young sa at han var fornøyd med å se at interessen også er sterk her.

Det var faktisk så mange fremmøtte på økten at flere stoler trengte å hente inn slik at folk ville ha et sted å sitte.
"Dette er en overbevisende historie," sa han.
Redigert 21.11.2019 kl 00:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.11.2019 kl 00:51 3873

Oppløftende nyhet, men allikevel er det slik at Nikola sin annonsering OM de er riktig gir flere fordeler for EL en hydrogen. I hydrogenmarkedet er det flere aktører enn NEL, og som jeg sa i ett annet innlegg: Enten så snur NEL seg på en femøring, eller så blir de taperen i dette spillet. Hydrogen, gass, vindkraft osv. gir enorme muligheter, men også mange tapere. Bare se på de som lager turbiner for vindenergi...De tjener ikke penger. NEL er veldig utsatt og jeg mener at dagens kurs på 7,83 er SKYHØY. 2 kroner er greit risk/reward men nesten 8 kroner er vanvidd.
Forøvrig så kommer jeg aldri til å kjøpe aksjer i NEL, nettopp grunnet vanvittig risiko
Redigert 21.11.2019 kl 00:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.11.2019 kl 09:16 3501

High reward - hi risk. Slik er den deilige spenningen i mange aksjer. Oppsiden i Nel er huge. Da bryr vi oss overhodet ikke om hva en ikke aksjonærer skulle mene. Det tryggeste er alltid å pengene i banken. Hele verden skriker etter Nel's verdensledende industri produkter, så du følger dessverre ikke helt med i timen. Da hydrogen etterspørselen globalt tar av. Nel sin nye fabrikk på Herøya som er under bygging - den er utsolgt i 4 år pga gigant ordrer fra kun to kunder: Usa giganten Nikola Motors Inc og svenske stålverket Hybrit AB. Nel 10 dobler produksjonen og omsetningen neste år. En stor pengemaskin fra år 2021-2022. Estimat omsetning i år 2022 på kr 2,4 Mrd og kr 440 mill på bunnlinjen. En grønn vinner som vil stige i verdi med +20% på bunnlinjen.
Redigert 21.11.2019 kl 09:17 Du må logge inn for å svare
AksjeRik
21.11.2019 kl 09:27 3412

Den "deilige spenningen " er ikke noe å trakte etter , den er ikke mye deilig !

Jeg vil mye heller ha mindre penger og leve avslappet enn hver dag leve nærvøst , usikkert og jævlig.
Slettet bruker
22.11.2019 kl 10:12 3026

Aksjerik. Spenningen er alltid slik i aksjemarkedet. Jeg kjøpte mye mere på dippen. 7,55 var bunnfiske. Nu kjør vi. Vipps nå rett opp 8,21🍏🍏🍏