Politidirektøren med oppsiktsvekkende syn på koranbrenning

Slettet bruker
21.11.2019 kl 00:40 742

Politidirektoratet ser på koranbrenning som en «hatefull ytring», skriver Filter Nyheter.

Politidirektoratet sendte fredag ut en ordre til politiet om å gripe inn mot brenning av religiøse symboler. Dagen etter grep de inn mot SIANs koranbrenning.

PST frykter hevnaksjoner

NTB melder at noe av bakgrunnen for at Politidirektoratet gikk ut med den nye ordren, var at PST frykter at koranbrenning kan lede til alvorlige hevnangrep i Norge.

– Det er riktig at PST de siste månedene har vært bekymret for konsekvensene en koranbrenning kan ha. Vi ser på det som en triggerhendelse til voldelige aksjoner, og har gitt en beskrivelse av situasjonen til politiet, sier seniorrådgiver Martin Bernsen i Politiets sikkerhetstjeneste til Filter Nyheter.

Her ser vi det klare bruddet med Grunnloven. Trusler eller redsel for vold skal kunne kvele ytringsfriheten til ikke-muslimer, men muslimer kans skrive og si hva de vil.

Lars Gule har tidligere vært ute å tolket brenning av koranen innenfor legitime og lovlige ytringer. Det sammen har Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 02:03 732

Som ikke-muslim kan man ikke lese i Koranen uten å bli krenket, en krenkelse som overgår i skremmende redsel, jo mer man leser. Men Politidirektøren vegrer seg kanskje mot å åpne, og bla i den. Ja uvitenheten er en god pute å hvile på, men avtvinger ingen respekt. Talene som ble avsagt ligger tilgjengelige på SIANs hjemmeside. De kan betraktes som resiterende fra Koranen, og verifiserer 1300 års grusom terrorisering i over 57 land. Jeg håper at Politidirektøren, etter å ha bladd i den, øyeblikkelig krever at den, siden den med de klareste ord (Kor.9:5 og 9:29) påbyr drap på vantro, dvs. jøder, kristne, hedninger og gudløse, eller, kort og godt: annerledes tenkende og troende.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 12:26 684

Jusprofessor: – Om dette er riktig, er det en skandale. Politiet kan ikke sensurere koranbrenning

– Skandale

På sosiale medier reaferes det kraftig.

– Om dette er riktig, er det en skandale. Politiet kan ikke sensurere koranbrenning og det må direktøren vite. Det er grunnlovsstridig forhåndssensur, skriver jusprofessor ved UiB Hans Marthinussen på Twitter.

Han får støtte av advokat Jon Wessel-Aas som spesialiserer seg på ytringsfrihet.

– Enig, svarer han og viser til sitt innlegg på Facebook om politiets tilkning av paragraf 185.

– Dette er prinsipielt uheldig – i alle fall når begrunnelsen som brukes går på budskapet brenningen; det vil si ytringen. Da blir dette i beste fall forhåndssensur av en ulovlig ytring, hvilket i utgangspunktet er i strid med Grunnloven § 100 fjerde ledd. I verste fall er det forhåndssensur av en lovlig ytring, som selvsagt er desto mer problematisk, selv om begge tilfeller er i strid med Grunnloven, skriver Wessel-Aas.

https://resett.no/2019/11/21/jusprofessor-om-dette-er-riktig-er-det-en-skandale-politiet-kan-ikke-sensurere-koranbrenning/
Betonghue
21.11.2019 kl 13:05 678

Willy Haugli , hvor er du ? We want you BACK !
Slettet bruker
21.11.2019 kl 13:15 670

Der de brenner bøker og flagg, der brenner de også mennesker. Forkastelig at man her i Norge vil rettferdiggjøre dette reptil-nivået!

Noen tror på Gud, noen på en politisk katekismus, noen på avholdenhet, på patentmedisiner, på rå grønnsaker og gulrøtter – men på sin fornuft tror de ikke, og har da heller ingen grunn til det. (Arnulf Øverland)
Redigert 21.11.2019 kl 13:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.11.2019 kl 13:36 658

Jern Willy er sårt savnet.
Den mannen ryddet opp. Nå er politiet overbemannet med sosionomer. Da er det kake og koseprat som gjelder
Chorizo
21.11.2019 kl 13:38 654

Selvsagt er det en hatefull ytring.

Når kjøtthuene nærmest innrømmer at de brenner bøker for å provosere, så er det åpenbart at det er en hatefull ytring. Normale folk skjønner slikt.

Og du verden så gøy det var å se at de ikke fikk det de var ute etter :) Svina.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 13:51 643

Når dette Sian gjemmer seg bak Lars Gule velsignelser/ytringer. Da har Sian parkert seg selv på et sted hvor solen aldri skinner!

Lars Gule har tidligere tolket brenning av koranen som å være innenfor legitime og lovlige ytringer. Selveste avløpsrøret i det norske NRK nyhetsbilde «Humanetikerne" Lars Gule vil som sannhetsvitne forstumme helt av seg selv. Gule har vel en dato fastsatt for alle religioner opphør, når du har meninger/plan om å utrydde dem alle om den rituelle/religiøse utøvelser som pågår og har pågått i flere tusener år. Gi en sluttdato og fortell meg hva du selv mener å befinne deg på samme dato? https://www.frieord.no/kultur/ekspert-pa-hatprat-gikk-amok-pa-sosiale-medier/
Redigert 21.11.2019 kl 13:53 Du må logge inn for å svare
Betonghue
21.11.2019 kl 13:54 636

Merkelig ! Lars Gule og "Pølsa" er sengekamerater ...
Chorizo
21.11.2019 kl 13:58 634

Nå virker ikke hjernen din helt som den skal igjen, betong. Ta skikkelig fart og løp med hodet først mot et tre eller noe og se om det hjelper.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 14:11 626

Jeg begynner etterhvert å få det samme synet på Politiet nå, som gode nordmenn hadde på dem under krigen.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 14:12 623

Autorisasjon med Lars Gule sitt eget rennesteins ordforråd er "Uttrykk som «drittsekker», «nolduser», «idioter», «fascister», «nazister» og «jævler» det var bare noen av beskrivelsene som ble brukt mot de som forsøkte å forklare Lars Gule at satiren kanskje var berettiget overfor hans offentlige karakter. Gule påstod også at de som er uenige med ham har en lavere IQ enn gjennomsnittsbefolkningen." Han avslører et menneskesyn som hører hjemme i septiktanken. Og denne «gulosten» Gule det er avløpsrøret NRK sin egen kvalitet sikrete IKT ansvarlig.
Chorizo
21.11.2019 kl 14:13 620

Likevel er det sian-svina som står nærmest den politikken Norge ble styrt etter da vi var okuppert.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 14:30 610


Og hva var da sveltihjel Norge før vi ble okkupert? Det er ikke bra for noen "ismer" å brenne bøker!
Redigert 21.11.2019 kl 14:31 Du må logge inn for å svare
Chorizo
21.11.2019 kl 14:46 598

Du trenger ikke forsvare nazismen i alle tråder, os.

Har for lengst forstått at du har minst en skrue løs.
triki
21.11.2019 kl 15:35 581

Dumme ku, vel hva kan du forvente av en en aufer, ja hun er voksen nå men som alle sosialister har hjernen ikke utviklet seg i takt med alderen er forsatt i tidlig tenåring, mentalt.

Det hun gjør her hun gir muslimene lillefingeren, hvis en politimann snakker hardt til en muslim og han blir krenket da kan muslimen hevne seg, kanskje hive en granat mot politimannens private hus eller løsne noen skudd mot huset. Muslimene er fredet de kan gjøre hva fan de vil i Norge.

Svenske tilstander.
triki
21.11.2019 kl 15:37 581

Den var ikke til Oliver Stonheg vet ikke helt hva som skjedde.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 17:16 560

"Likevel er det sian-svina som står nærmest den politikken Norge ble styrt etter da vi var okuppert."

----------

Kjedelig å ha så dårlig peiling på historie, eller faktisk fullstendig fraværende ser det ut til, som dine mange nick har. Nei SIAN står for det samme som gode nordmenn sto for dengang, nemlig ett ønske om å bevare Norge og selvstyret. Politiet derimot var dengang som desverre også nå, makthavernes lydige nyttige idioter. (det får så være at det selvsagt fantes enkelte vettuge politifolk også, men jeg snakker om hva som Politiet som enhet sto for).
Slettet bruker
21.11.2019 kl 17:22 559

Sengevæterkamerater.
Redigert 21.11.2019 kl 17:22 Du må logge inn for å svare
polemiker
21.11.2019 kl 18:24 550

Er ikke disse holdningene til PST og politidirektoratet ganske så avslørende? Det at de nå vil sensurere folks ytringsfrihet som ønsker å vise forakt for og brenne koranen. Det er god grunn til å vise sin avsky ovenfor de sataniske vers som er selves symbolet på islam. En "religion" eller ideologi som har forsårsaket enormt med død og fordervelse her på kloden i over 1000 år, og som igjen er på fremmarsj og som brer om seg over hele verden.

Den ferske politidirektøren Benedicte Bjørnland kommer jo også nettopp fra PST, så hun vet nok inderlig godt hva hun gjør og hvilken risiko det innebærer for Norge og nordmenn dersom koranbrenning brer om seg. Ingen muslimer liker at noen brenner deres "bibel", men forløpig er det vel et mindretall som er villige til å utøve vold for å forhindre det. Nå er det omtrent 1.6 milliarder muslimer her i verden, så dette "mindretallet" vil alikevel utgjøre noen hundre millioner.

Denne gruppen er vel ikke av de mest mentalt ressurssterke og er heller ikke fremmede for å utøve vold og følge profetens befalinger og eksempler. Politiets oppgave er å sørge for nordmenns sikkerhet, så sett i lyset av det, er nok dette tiltaket relativt fornuftig.

På den andre siden er det naturligvis et knefall for islam og muslimer som bryter dramatisk med vår oppfatning om at det skal være ytringsfrihet her i landet og som også er forankret i Grunnloven vår. Dette som politidirektoratet nå prøver seg på er å islamifisere vårt lovverk for å tilpasse oss en stadig større andel muslimer her i landet.

Det som man også bør ha i bakhodet er bl.a. denne massakren islamister gjennomførte mot Charlie Hebdo i Frankrike da de brukte sin ytringsfrihet. Dette var ingen tilfeldighet og må vel anses som et kraftig skremmeskudd mot vestens ytringsfrihet og et signal om at "vi" (muslimer) kan ramme dere hvor enn dere er i verden.

Kan jo bli litt spennende å høre hvordan Støre og de andre sosialistfjolsene stiller seg til dette denne gangen. De feiget ut alle som en når det gjaldt karikaturstriden, og det skulle forundre meg mye om de ikke gjør det denne gangen også. Mange av dem er jo gjerne flinke til å sitere Voltaire i festaler og i polititiske debatter:

- "Jeg er dypt uenig i det du sier, men vil til min død forsvare din rett til å si det."

Nå har de nok engang sjansen. Vil de benytte seg den eller vil de bare igjen vise at de egentlig bare er full av floskler og løgner?
Slettet bruker
21.11.2019 kl 19:02 537

Du skulle vært dyppet i kjære og rullet i fjær. Du driter i norske lover, bare du får utløp for muslimgalskapen din.
convert
21.11.2019 kl 19:25 531

Svært spesielt utspill fra politidirektoratet. Islam er en fascistisk ideologi på linje med nazisme, og trolig verre. Det blir som å forby brenning av Mein Kampf.
Slettet bruker
21.11.2019 kl 20:11 519

Da har du lite forstått. Skruen som er løs, er den du selv har.